Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βίντεο «κόβει» την ανάσα: Η στιγμή που φλόγες περικυκλώνουν πυροσβέστες στην Αυστραλία!

Ανατριχιαστικό!

1 Ιανουαρίου 2020 14:26
Βίντεο «κόβει» την ανάσα: Η στιγμή που φλόγες περικυκλώνουν πυροσβέστες στην Αυστραλία!

Ένα βίντεο που «κόβει» την ανάσα δημοσιοποίησε η πυροσβεστική της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, με φλόγες να περικυκλώνουν πυροσβέστες! Ενώ, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης είναι και το Σίδνεϊ!

Συγκεκριμένα στα πλάνα αποτυπώνεται η στιγμή που η φωτιά περικυκλώνει ένα από τα οχήματα της Πυροσβεστικής και να παγιδεύει τους πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να βρουν καταφύγιο μέσα στο όχημα ενώ χρησιμοποίησαν κουβέρτες για να εμποδίσουν τις φλόγες και τον καπνό να μπουν μέσα.

Όπως ανακοίνωσε αργότερα η υπηρεσία, όλα τα μέλη του πυροσβεστικού αυτού οχήματος είναι καλά στην υγεία τους. Το βίντεο ντοκουμέντο είναι ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που επικρατεί στην Αυστραλία.

Μέχρι στιγμής 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις πυρκαγιές που καίνε επί εβδομάδες και έχουν απανθρακώσει περίπου 55 εκατομμύρια στρέμματα γης.

Περισσότερες από 200 κατοικίες έχουν καταστραφεί και μερικά χωριά δεν είναι πλέον παρά ερείπια που καπνίζουν.

Γυναίκα έσωσε ένα κοάλα την ώρα που καιγόταν και έκλαιγε από τον πόνο! Το βίντεο προκαλεί συγκίνηση! (Video)

Μια γυναίκα διέσωσε ένα κοάλα την ώρα που καιγόταν από τις καταστροφικές φωτιές που πλήττουν την Αυστραλία. Το ζωάκι φαίνεται να βασανίζεται και να κλαίει από τον πόνο, ενώ τα πόδια του έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Το βίντεο συγκινεί και ραγίζει καρδιές...

Δείτε επίσης: Δείτε ποιο ζώο κοιμάται 20 ώρες το 24ωρο και τις υπόλοιπες απλά τρώει!

Οι υψηλές θερμοκρασίες και οι άνεμοι απειλούν να διευρύνουν τις πυρκαγιές Αυστραλίας, με τις αρχές σε πολιτείες να προειδοποιούν πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα. Πολλά ζώα έχουν απανθρακωθεί στη φωτιά, με τα κοάλα να είναι ο πιο αδύναμος κρίκος.

Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα, που τρέχει για να σώσει το μικρό κοάλα και το τυλίγει με το πουκάμισό της. Στη συνέχεια δίνει στο κοάλα λίγο νερό και μετά βρέχει τα καμμένα πόδια του ενώ αυτό ακούγεται να κλαίει από τον φόβο και τον πόνο.

Το κοάλα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Port Macquarie Koala και σύμφωνα με το CNN, εξακολουθεί να βρίσκεται σε «πολύ σοβαρή κατάσταση.

Μόνο στην περιοχή Port Macquarie, στην ακτή της Νέας Νότιας Ουαλίας, οι ειδικοί φοβούνται πως πάνω από 350 κοάλα είναι νεκρά από την πυρκαγιά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share