Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο στο Τέξας σε ζωντανή μετάδοση! (Video)

Δραματικές σκηνές!

31 Δεκεμβρίου 2019 17:10
Σοκαριστικό τροχαίο στο Τέξας σε ζωντανή μετάδοση! (Video)

Ένα σοκαριστικό τροχαίο έγινε στο Τέξας και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση! Το ατύχημα είχε σημειωθεί στο Highway 84 του Lubbock County σύμφωνα με το KCBD.

Θρήνος στην ΕΛΑΣ με γυναίκα αστυνομικό να είναι το θύμα, που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο στην συμβολή της Λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, στην Νέα Ιωνία το πρωί της Πέμπτης.

Η τροχαία βρισκόταν στο σημείο όπου είχαν συγκρουστεί δύο οχήματα όταν το φορτηγό έχασε τον έλεγχο εν μέσω πυκνής ομίχλης, πέφτοντας πάνω στα οχήματα.

Δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ τα πλάνα είναι πραγματικά δραματικά, με αστυνομικούς να τρέχουν για να σωθούν από το σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Θανατηφόρο τροχαίο στη Χαλκίδα: Νεκρός πατέρας 4 παιδιών!

Ένα θανατηφόρο τροχαίο έγινε στη Χαλκίδα με λεωφορείο να συγκρούεται με απορριμματοφόρο και έναν πατέρα 4 παιδιών να χάνει τη ζωή του! Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο, μετά από αυτό που έγινε στην Νέα Ιωνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, τουριστικό λεωφορείο χτύπησε την πίσω πλευρά του οχήματος και σκότωσε ακαριαία τον υπάλληλο που εκείνη την ώρα στεκόταν στη θέση του επάνω στο αυτοκίνητο, περιμένοντας τον συνάδελφό του να φέρει τον κάδο για να τον αδειάσουν μέσα σε αυτό.

Το περιστατικό συνέβη στον κεντρικό δρόμο της Νέας Αρτάκης. Ο άτυχος υπάλληλος ήταν 47 ετών πατέρας τεσσάρων παιδιών. Σοκ έχουν υποστεί οι συνάδελφοί του και η Δημοτική Αρχή.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κορίνθου-Πατρών: Φορτηγό καρφώθηκε σε αυτοκίνητο! Ένας νεκρός!

undefined

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο 138ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, με φορτηγό να καρφώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και να έχουμε έναν νεκρό! Σε πολύ σοβαρή κατάσταση και η 25χρονη από την Κερατέα ύστερα από το τροχαίο στη Βούλα!

Οδηγός αυτοκινήτου συνειδητοποίησε πως το όχημά του εμφάνισε μηχανική βλάβη.

Τότε, σταμάτησε για να το ελέγξει όμως τη στιγμή που κατέβαινε από το Ι.Χ. , ένα φορτηγό καρφώθηκε πίσω του, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο οδηγός του φορτηγού είναι τραυματισμένος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share