Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο Έλληνα μάγειρα! (Video)

Σοκ!

31 Δεκεμβρίου 2019 16:06
Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο Έλληνα μάγειρα! (Video)

Ο πασίγνωστος Έλληνας μάγειρας και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Πέτρος Συριγός, είχε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι σοβαρό.

Θρήνος στην ΕΛΑΣ με γυναίκα αστυνομικό να είναι το θύμα, που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο στην συμβολή της Λεωφόρου Κύμης με την οδό Κασταμονής, στην Νέα Ιωνία το πρωί της Πέμπτης.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος, το μεσημέρι της Τρίτης, όταν η παρουσιάστρια του Alpha παρατήρησε πως ένα δάχτυλο στο αριστερό του χέρι ήταν δεμένο.

«Είχα ένα ατύχημα, τράκαρε με τη μηχανή. Πάλι καλά που ήταν μόνο αυτό. Τουλάχιστον γλιτώσαμε με ένα δάχτυλο, δόξα τω Θεώ» ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ο Πέτρος Συρίγος.

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός πασίγνωστος μάγειρας!

Σοκ! Βρέθηκε νεκρός ο πασίγνωστος μάγειρας, Αντρέ Νταγκάν!

Θρήνο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου γνωστού τραγουδιστή όπου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του το πρωί της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ατζέντης του.

Ο Αντρέ Νταγκάν, ο Γάλλος σεφ που κατάφερε να κάνει γνωστή την επαρχία της Γασκώνης (στη νοτιοδυτική Γαλλία) με την συνταγή του με ψητό στήθος πάπιας ένα από τα διασημότερα πιάτα στη Γαλλία, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

undefined

Ο Νταγκάν κατάφερε να κάνει διάσημη την κουζίνα του ξενοδοχείου που ήταν στην ιδιοκτησία της οικογένειας του, όταν το 1960 κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin (το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία μικρή κωμόπολη 25.000 κατοίκων).

Ακόμη και για τον Σαρλ Ντε Γκολ είχε μαγειρέψει ο Νταγκάν, όταν ο πρόεδρος της Γαλλίας, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στον Νότο της Γαλλίας, έκανε στάση για να γευματίσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Νταγκάν, Άους.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 34χρονος ποδοσφαιριστής!

undefined

Ασύλληπτη τραγωδία συγκλονίζει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς νεκρός ανασύρθηκε από τροχαίο δυστύχημα γνωστός ποδοσφαιριστής, καθώς πήγαινε στην προπόνηση της ομάδας του!

Συγκεκριμένα, ένας Περουβιανός ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε και δύο Κολομβιανοί παίκτες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο Περού, την ίδια στιγμή που θανατηφόρο τροχαίο συγκλονίζει και την Ελλάδα!

O νεκρός είναι ο 34χρονος Juan Pablo Vergara παίκτης της Binicional, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Νεκρός ποδοσφαιριστής τροχαίο

Η ομάδα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογενεία για το τραγικό γεγονός με ανακοίνωσή της στο Twitter: «Η Binational Sports club εκφράζει τη βαθιά της λύπη για το θάνατο του Juan Pablo Vergara. Λυπούμαστε για αυτή την ανεπανόρθωτη απώλεια και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα οφείλεται στην κακοκαιρία.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στο Athensmagazine.gr:

Τροχαίο νεκρός

Περού τροχαίο νεκρός

Νεκρός ποδοσφαιριστής σε τροχαίο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share