Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Γενάρης!

Θλίψη!

30 Δεκεμβρίου 2019 12:43
Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Γενάρης!

Η είδηση βύθισε στο πένθος και στην θλίψη τη δημοσιογραφική οικογένεια και όχι μόνο, αμέσως μετά και την τραγωδία με την 30χρονη δημοσιογράφο!

Πέθανε ξαφνικά τα ξημερώματα σε ηλικία 73 ετών, ο δημοσιογράφος, Κώστας Γεννάρης, ο οποίος εργάστηκε επί σειρά ετών στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και διετέλεσε ανταποκριτής της ΕΡΤ.

Ο Κώστας Γενάρης έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή γύρω στα μεσάνυχτα έπειτα από καρδιακό επεισόδιο το οποίο υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου: Τραγικές φιγούρες η σύζυγός και η κόρη του! Οι πρώτες εικόνες!

Το τελευταίο αντίο θα πουν σε λίγη ώρα φίλοι, συγγενείς αλλά και απλοί πολίτες στον Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 14:30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ενώ από τις 10:30, η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στην αίθουσα τελετών, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να απευθύνουν το στερνό «αντίο» στον αγαπημένο τους δημιουργό. Παράκληση της οικογένειας του Θάνου Μικρούτσικου, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του καθώς και την σύζυγό του, Μαρία Παπαγιάννη με την κόρη τους Αλεξάνδρα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βουλιάζει στη θλίψη για το χαμό του αδερφού του!

Θρήνο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο ξαφνικός θάνατος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρέτισε τον αγαπημένο του αδερφού με μια ανάρτηση στο Facebook που ραγίζει καρδιές.

«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάτω από μία φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου από τα νιάτα του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον Μάιο του 2018 είχε εκφράσει τη στήριξή του στον αδερφό του δείχνοντάς του ότι τον στηρίζει και τον θαυμάζει για τον δύσκολο αγώνα που δίνει.

Η παλιά ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Θάνο Μικρούτσικο

«Αγαπάω τον αδελφό μου όχι μόνο γιατί είναι αδελφός μου αλλά γιατί είναι σε όλα μοναδικός Ανθρωπος!» είχε γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από τη φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου να παίζει μουσική σε αρχαίο θέατρο της Ελλάδας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share