Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρικτό τροχαίο στην Βούλα: Αυτή είναι η 19χρονη που σκοτώθηκε! Θλίψη στην Κερατέα

Ώρες αγωνίας για την 25χρονη οδηγό που δίνει μεγάλη μάχη!

30 Δεκεμβρίου 2019 08:21
Φρικτό τροχαίο στην Βούλα: Αυτή είναι η 19χρονη που σκοτώθηκε! Θλίψη στην Κερατέα

Βαρύ το πένθος στην Κερατέα για την άτυχη 19χρονη Σία Δαμάσκου, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε η 25χρονη φίλη της εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική έφτασαν άμεσα στο σημείο, ωστόσο για την άτυχη 19χρονη ήταν ήδη αργά. Η 25χρονη οδηγός διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο Βούλας με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς και τα αδέρφια της 19χρονης κοπέλας, οι οποίοι αδυνατούν να πιστέψουν πως η αγαπημένη τους κόρη και αδερφή έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά. Συγκινητικά είναι τα λόγια του αδερφού της 19χρονης, ο οποίος την αποχαιρετά μέσω Facebook αλλάζοντας τη φωτογραφία του προφίλ του με μια πένθιμη κορδέλα. «Καλό παράδεισο, αδερφούλα μου» γράφει ο αδερφός της, ενώ αρκετοί φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν με μηνύματά τους.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 19χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η 25χρονη έχει μεταφερθεί για περαιτέρω νοσηλεία στον Ευαγγελισμό. Νοσοκομειακές πηγές αναφέρουν ότι η 25χρονη που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ είναι βαρύτατα τραυματισμένη με πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η 25χρονη διαγνώστηκε με ρήξη στο ήπαρ και υπεβλήθη σε επέμβαση. Η αξονική τομογραφία που διενεργήθηκε στην 25χρονη έδειξε αιματώματα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί έκριναν ότι χρειάζονται τουλάχιστον δυο 24ωρα πριν προβούν σε οποιαδήποτε επέμβαση, για να αξιολογήσουν την εξέλιξη της βλάβης.


Η συγκινητική ανάρτηση του αδελφού του θύματος

Για το τραγικό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία, που εξετάζει ως πιθανότερα αίτια την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με την ταχύτητα, ενώ υπό έρευνα είναι αν οι δύο κοπέλες είχαν καταναλώσει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ.

Πηγή: protothema.gr

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Σφοδρό τροχαίο με δυο νεκρούς!

Σοκ προκάλεσε στους διερχόμενους οδηγούς το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου λίγο πριν την έξοδο του Ίασμου στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθη. Ο τραγικός απολογισμός είναι δυο νεκροί και τρεις τραυματίες. Ωστόσο, ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε νωρίτερα στην Κύπρο με έναν νεκρό.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα συγκρούστηκε με νταλίκα.


Η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων στο σημείο του συμβάντος ήταν δύσκολη καθώς ο δρόμος «έκλεισε» και σχηματίστηκε μία ουρά τουλάχιστον 3 χιλιομέτρων.

Οι αστυνομικοί της τροχαίας προσπαθούν να διακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος με τη βοήθεια των αυτοπτών μαρτύρων που είδαν τη θανατηφόρα σύγκρουση των δύο οχημάτων.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share