Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Επίθεση με μαχαίρι, 5 τραυματίες!

Τι συνέβη;

29 Δεκεμβρίου 2019 10:40
Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Επίθεση με μαχαίρι, 5 τραυματίες!

Άγρια επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε έξω από το σπίτι ραββίνου περίπου 30 χιλιόμετρα βόρεια της Νέας Υόρκης. Ο δράστης κατάφερε και τραυμάτισε πέντε άτομα και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας. Ωστόσο, σοκ είχε προκαλέσει μια ακόμη πρόσφατη επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό κέντρο της Βρετανίας.

Τα θύματα, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση κι ένα εξ αυτών δέχθηκε τουλάχιστον έξι μαχαιριές, μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, τονίζει σε ανάρτηση στο Twitter η οργάνωση Συμβούλιο Δημοσίων Σχέσεων Ορθοδόξων Εβραίων, τονίζοντας πως ο δράστης της επίθεσης φορούσε φουλάρι.

Η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Λετίσια Τζέιμς ανακοίνωσε πως «ενοχλήθηκε ιδιαίτερα» από το γεγονός στο Μονσέι. «Υπάρχει μηδενική ανοχή σε κάθε είδους πράξεις μίσους και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτήν την τρομερή κατάσταση», τόνισε η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter.


Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν πως η αστυνομία διεξάγει έρευνες στην περιοχή. Το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα στο Ραμέιπο δεν θέλησε να σχολιάσει την πληροφορία.

Πανικός στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε συγκρότημα κατοικιών!

Πανικός επικράτησε στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ όταν τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε συγκρότημα κατοικιών μόλις λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο κέντρο της Μόσχας.

Η εκπρόσωπος της υπηρεσίας διαχείρισης έκτακτης ανάγκης δήλωσε ότι το περιστατικό έγινε στο Babcock Village του Westerly. Η αστυνομία της Πολιτείας Ρόουντ Άιλαντ βρίσκεται στην περιοχή, ενώ όλα τα παρακείμενα σχολεία έχουν εκκενωθεί.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα ΗΠΑ) σε ένα συγκρότημα σπιτιών ηλικιωμένων. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο άνθρωπος που άνοιξε πυρ, φέρεται να κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και οι αστυνομικές μονάδες τον αναζητούν.

Εργάτης σε τοπική επιχείρηση ανέφερε στο NBC πως: «Ακούσαμε σειρήνες, καθώς βρισκόμαστε δίπλα στο δρόμο που συνέβη το περιστατικό. Κλείσαμε το λατομείο μας και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει».

Πυροβολισμοί κοντά σε σχολεία στις ΗΠΑ!

Ένοπλος άνοιξε πριν κοντά σε δύο σχολεία στις ΗΠΑ ... Διαπραγματευτές στο σημείο!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κολόμπους του Οχάιο, όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ κοντά σε δύο σχολεία. Επίσης σήμερα, Κάμερα σε σχολείο καταγράφει τον φύλακα να κάνει κάτι φρικτό σε ένα παιδί! (Video)

Οι αστυνομικοί, μαζί με ομάδες SWAT έσπευσαν στο Δημοτικό Σχολείο Λίντμπεργκ και το Γυμνάσιο της Χιλτόνια στο Δυτικό Κολόμπους.

Στην περιοχή, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα, βρίσκονται και διαπραγματευτές.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Φρίκη! Μητέρα σκότωσε το μωρό της επειδή της έσπασε την τηλεόραση!

Σοκάρει ο θάνατος ενός αγοριού 20 μηνών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο οποίος προήλθε μετά από χτυπήματα της 20χρονης μητέρας του. Κατηγορείται πως βασάνισε μέχρι θανάτου το παιδί της επειδήτ ης χάλασε την τηλεόραση!

Η ενδοοικογενειακή βία είναι μια μάστιγα στις μέρες μας και τα περιστατικά της ολοένα και αυξάνονται. Από την άλλη η αμέλεια και η ανευθυνότητα των γονιών είναι επίσης, κάτι που απασχολεί το τελευταίο καιρό, αφού ένα 3χρονο παιδί έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από τις κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου...

Η ιστορία της κακοποίησης του αγοριού αποκαλύφθηκε την προηγουμενη Πέμπτη, όταν το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσκομείο βαριά τραυματισμένο, ωστόσο δυο ημέρες μετά έχασε τη μάχη, καθώς έφερε πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 20χρονης Ριόνα Νίκολς, στην οποία αποδόθηκαν οι κατηγορίες της μέχρι θανάτου κακοποίησης, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, παρουσιάζουν την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία ήταν το παιδί, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η νεαρή μητέρα οδηγήθηκε στο δικαστηρίο τη Δευτέρα για να απολογηθεί, ωστόσο πήρε αναβολή για τις 20 Δεκεμβρίου. Η ίδια αρνείται σε πρώτη φάση τις κατηγορίες και ισχυρίζεται πως το παιδί έπαιζε με τα καλώδια της τηλεόρασης, με συνέπεια η συσκευή να πέσει και να το πλακώσει.

Η αστυνομία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τον θάνατο του αγοριού, ωστόσο μέλη της οικογένειας, που δεν κατονομάζονται, αναφέρουν πως η μητέρα εκνευρίστηκε όταν το παιδί προκάλεσε βλάβη στην τηλεόρασή της και «απάντησε», τραυματίζοντάς το σοβαρά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share