Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θάνος Μικρούτσικος: Ραγίζουν καρδιές τα αποχαιρετιστήρια καλλιτεχνών και φίλων!

Βαρύ πένθος!

29 Δεκεμβρίου 2019 08:32
Θάνος Μικρούτσικος: Ραγίζουν καρδιές τα αποχαιρετιστήρια καλλιτεχνών και φίλων!

Θρηνεί ολόκληρος ο καλλιτεχνικός χώρος μετά την ανακοίνωση της είδησης του θανάτου του γνωστού μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Άλλοι αναρτώντας φωτογραφίες, άλλοι αναρτώντας βίντεο, άλλοι αρκούμενοι σε ένα στίχο, άλλοι με λόγια καρδιάς αποχαιρετούν έναν τραγουδοποιό που σημάδεψε τις τελευταίες δεκαετίες της ελληνικής μουσικής με τα τραγούδια του που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά σου.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μπάσης για τον Θάνο Μικρούτσικο «θα ζεις για πάντα μέσα από τα τραγούδια σου...».

«Καλή ξεκούραση καλέ μου» γράφει ο Γιάννης Κότσιρας. Με τη φράση «έχε γειά μαχητή μου» τον αποχαιρετά ο Γιώργος Νταλάρας, για έναν «συγκινητικό άνθρωπο» κάνει λόγο η Ελευθερία Αρβανιτάκη, «θα σας τραγουδάμε για πάντα» υπόσχεται η Πέγκυ Ζήνα, ένα «ευχαριστώ για αυτά που μας έδωσες αδελφούλη μου» εκφράζει η Σοφία Βόσσου, για «μια εποχή που δεν έχουμε άλλα περιθώρια να χάνουμε τις κολώνες μας» μιλά η Νατάσσα Μποφίλιου, «και μεγάλος είσαι και αετός» τονίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, «δεν έφυγες Θάνο» γράφει η Σεμίνα Διγενή.

Posted by Γιώργος Νταλάρας on Saturday, December 28, 2019

Έφυγες Θάνο μου. Πόσο μόνοι φίλε μου. Τόσο μόνοι... Καλή ξεκούραση καλέ μου. Καλή ξεκούραση...

Posted by Γιάννης Κότσιρας - Yiannis Kotsiras on Saturday, December 28, 2019

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΘΛΙΨΗ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΟΥ ΘΑΝΟ ΜΟΥ ΘΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 😓😓😓😓😓

Posted by Sofia Vossou on Saturday, December 28, 2019

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share