Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία: Πέθανε 14χρονη! Εξερράγη το κινητό της ενώ κοιμόταν!

Σοκ!

28 Δεκεμβρίου 2019 14:24
Ανείπωτη τραγωδία: Πέθανε 14χρονη!  Εξερράγη το κινητό της ενώ κοιμόταν!

Ένα 14χρονο κορίτσι έχασε την ζωή του, όταν το κινητό της τηλέφωνο εξερράγη, την στιγμή που το φόρτιζε, ένα τραγικό γεγονός που μας φέρνει στη μνήμη τον θάνατο επίσης μια κοπέλας από ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό!

Η Alua Asetkyzy Abzalbek, είχε ξαπλώσει ακούγοντας μουσική παράλληλα στο κινητό της. Το επόμενο πρωί, ωστόσο, οι γονείς της την βρήκαν νεκρή με την μπαταρία του κινητού της να έχει εκραγεί.

Η αστυνομία του Καζακστάν, η οποία ξεκίνησε έρευνα για το απίστευτο περιστατικό, ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως η συσκευή του άτυχου κοριτσιού ήταν συνδεδεμένη στην πρίζα, σε κατάσταση φόρτισης.

Ο θάνατός της Alua, ήταν ακαριαίος ενώ συνέβη την στιγμή που κοιμόταν. Δεν έχει γίνει γνωστή η μάρκα της συσκευής, ενώ ειδικοί εμπειρογνώμονες που έφτασαν στο σημείο έκαναν λόγο για ένα «τραγικό ατύχημα».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήσουν η καλύτερη. Ήμασταν κολλητές από παιδιά. Είναι τόσο άδικο για μένα να ζήσω χωρίς σεάν. Μου λείπεις πολύ. Με άφησε για πάντα», ήταν το μήνυμα της κολλητής φίλης της Alua, Ayazhan Dolasheva.

Σοκ: Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό και ταυτόχρονα είχε τα ακουστικά στα αυτιά του!

Σοκ βίωσε ένας άντρας αφού έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ φόρτιζε το κινητό και ταυτόχρονα είχε τα ακουστικά στα αυτιά του!

Ο 24χρονος άνδρας φορούσε τα ακουστικά του και ετοιμαζόταν να βάλει τον φορτιστή στην πρίζα. Ο ιατροδικαστής είπε πως είτε μιλούσε στο τηλέφωνο είτε άκουγε μουσική. Μόλις έβαλε τον φορτιστή να φορτίσει την μπαταρία, μάλλον από κάποιο βραχυκύκλωμα το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε το κορμί του και τον σκότωσε ακαριαία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, το κινητό ήταν μάρκας Samsung, αλλά το πρόβλημα δεν εντοπίστηκε στο κινητό. Ο 24χρονος άνδρας είχε πάρει μη εγκεκριμένο καλώδιο φόρτισης και εκείνο προκάλεσε την ηλεκτροπληξία.

Το πτώμα του άνδρα βρήκε ο συγκάτοικος του όταν επέστρεψε στο σπίτι!

Όταν μπήκαν οι γονείς της στο μπάνιο ήταν πλέον αργά. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι σκότωσε την κόρη τους!

Θα σας σοκάρει η αιτία θανάτου αυτού του κοριτσιού! Όταν μπήκαν οι γονείς της στο μπάνιο ήταν πλέον αργά. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι σκότωσε την κόρη τους!

Μια Ρωσίδα μαθήτρια έπαθε ηλεκτροπληξία στο μπάνιο της, αφού το smartphone της έπεσε στο νερό ενώ το φόρτιζε, σύμφωνα με την αστυνομία. Δείτε ακόμα: 20 δευτερόλεπτα τρόμου - Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ...

Η 12χρονη, που ονομάζεται Kseniya P, αναφέρθηκε ότι πέθανε αμέσως. Η απογοητευμένη μητέρα της, είπε στην αστυνομία ότι μπήκε να κάνει μπάνιο, όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά από μπάσκετ που είχε παίξει στο σχολείο.

Η κοπέλα άκουγε μουσική όταν τελείωσε η μπαταρία από το smartphone της, ανέφεραν οι αξιωματικοί. Το έβαλε να φορτίσει στο μπάνιο, αλλά στη συνέχεια το τηλέφωνο με το καλώδιο παρασύρθηκε και έπεσε στο νερό, σύμφωνα με μια αρχική έρευνα.
Η μητέρα της μαγείρευε ένα βραδινό γεύμα και ανησύχησε όταν δεν άκουγε καθόλου την Kseniya. Πήγε στο μπάνιο και βρήκε την κοπέλα νεκρή με το κεφάλι της κάτω από το νερό. Το τηλέφωνο επέπλεε στο μπάνιο.

Κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και προσπάθησε να επαναφέρει την Kseniya, αλλά ήταν «πολύ αργά».

Η Kseniya ήταν το μοναδικό παιδί της οικογένειάς της, που ζούσε στο χωριό Bolshoe Gryzlovo, στην περιοχή Serpukhovsky της Μόσχας.

Η Kseniya αγαπούσε τον αθλητισμό και ήταν παθιασμένη χορεύτρια και σκιέρ. Από τη σχολή χορού της, είπαν ότι ήταν σε «μεγάλη θλίψη» για το θάνατο του όμορφου αστεριού τους.

Μια φίλη της, δήλωσε ότι ήταν μια «τρομερή τραγωδία». Τα σχόλια προτρέπουν τους γονείς να «προειδοποιούν τα παιδιά τους για τους τρομερούς κινδύνους της χρήσης τηλεφώνων στο μπάνιο».

Ένα σχόλιο έγραφε: «Δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι τους βασικούς κανόνες ασφάλειας για να τους εξηγήσουν στα παιδιά τους;»

Ένας άλλος είπε: «Πόσες φορές πρέπει να ακούσουμε για τέτοιες περιπτώσεις; Οι άνθρωποι προτιμούν να μαθαίνουν από τα δικά τους λάθη, με το κόστος των δικών τους ζωών και δεν ξεκολλάνε από τα τηλέφωνά τους ούτε στο μπάνιο…»

Η υπόθεση εξετάζεται από την περιφερειακή εξεταστική επιτροπή της Μόσχας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share