Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το κoριτσάκι είπε στον Άι Βασίλη ότι το δώρο που θέλει είναι μην την αγγίζει ο πατριός της τα βράδια - Δείτε την άμεση αντίδρασή του!

Σοκαριστικό!

28 Δεκεμβρίου 2019 09:48
Το κoριτσάκι είπε στον Άι Βασίλη ότι το δώρο που θέλει είναι μην την αγγίζει ο πατριός της τα βράδια - Δείτε την άμεση αντίδρασή του!

Το κoριτσάκι είπε στον Άι Βασίλη ότι το δώρο που θέλει είναι μην την αγγίζει ο πατριός της τα βράδια - Δείτε την άμεση αντίδρασή του!

Ενώ οι καταναλωτές έκαναν τα ψώνια τους σε ένα εμπορικό κέντρο στο Greendale του Milwaukee, μία ομάδα αντρών συνελήφθη από την ασφάλεια του εμπορικού λόγω διαπληκτισμών. Δείτε στη συνέχεια τι σκοκαριστικό έκανε αυτό το 5χρονο κορίτσι!

Αλλά δεν ήταν ένας συνηθισμένος καυγάς μεταξύ παρεών. Στον τσακωμό είχε πάρει μέρος και ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα ξωτικά του. Βέβαια, δεν μάλωναν μεταξύ τους, αλλά χτυπούσαν έναν παιδεραστή.

Ο 66χρονος Nicholas συνελήφθη επειδή επιτέθηκε στον Kris Kane, 38, αφού ένα μικρό κορίτσι που παραμένει ανώνυμο του εμπιστεύτηκε ένα μυστικό. Του είπε πως το μόνο που ήθελε είναι να σταματήσει ο πατριός της να την ακουμπάει τα βράδια.

Ο Kane περίμενε λίγο πιο κει για να τελειώσει η μικρή την συζήτηση που είχε με τον Άγιο Βασίλη. Όταν όμως είδε τον Cooper να έρχεται προς το μέρος του, νόμιζε πως θα του έλεγε κάτι για τα δώρα που ήθελε… Αλλά έκανε μεγάλο λάθος.

“Χωρίς να του πει τίποτα, τον έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να τον χτυπάει πολύ δυνατά, Μετά ανέβηκε πάνω του και συνέχισε τις γροθιές. Τον χτυπούσε και φώναζε ‘Χο! Χο! Χο! Κα***ολη!’ ξανά και ξανά. Ήταν πολύ σουρεαλιστικό το θέαμα.”

Ο μάρτυρας συνέχισε: “Και εκεί που ο Άγιος Βασίλης τον χτυπούσε με όλη του τη δύναμη, πετάχτηκαν και 3 από τα 4 ξωτικά που είχε μαζί του και άρχισαν να τον κλωτσάνε παντού – αν και σημάδευαν στο κεφάλι.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Holly, είπε για το περιστατικό:

“Ο Mr. Cooper, ο Άγιος Βασίλης του εμπορικού, αντέδρασε με έναν πολύ επιθετικό και βίαιο τρόπο. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. O Mr. Kane δεν ήθελε όμως να του κάνει μήνυση, οπότε τον αφήσαμε να φύγει.”

“Μιλήσαμε με το κορίτσι και τη γυναίκα του Kane και σύντομα θα ασκηθεί δίωξη προς το πρόσωπό του. Όπως φαίνεται είναι ένας πολύ επικίνδυνος παιδόφιλος…”

Ραγίζει καρδιές το ορφανό κοριτσάκι που ζητά για δώρο Χριστουγέννων ευχετήριες κάρτες!

Όλα τα παιδιά ανυπομονούν να έρθουν τα Χριστούγεννα για να πάρουν δώρα, να φάνε γλυκά, να πουν τα κάλαντα και να λάβουν απεριόριστη αγάπη μιας και μιλάμε για μια οικογενειακή γιορτή. Δυστυχώς όμως, δεν ισχύει για όλα τα παιδιά του κόσμου το ίδιο κι αυτό αποδεικνύεται από αυτό το γλυκύτατο ορφανό κοριτσάκι που η μόνη της ευχή και επιθυμία είναι η συντροφιά. Φυσικά και στο άκουσμα αυτής της είδησης λιώσαμε όπως και με το Χριστουγεννιάτικο βίντεο που μας έκανε να δακρύσουμε προ ημερών.

Η Σαφίρ από την Νέα Υόρκη δεν ζήτησε κάποια κούκλα για τα Χριστούγεννα. Έχει όμως μία και μόνο ευχή: να της στείλουν κάρτες για τα Χριστούγεννα. Χάρη στους ευγενικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, η ευχή της θα πραγματοποιηθεί.

Οι γονείς της Σαφίρ Τέρι, η αδερφή της και τα δύο της αδέρφια έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που έβαλε ένας εμπρηστής το 2013. Το 8χρονο κοριτσάκι, το οποίο υπέστη εγκαύματα σε πάνω από το 75% του σώματός της και έχασε το δεξί της χέρι και το αριστερό της πόδι από την πυρκαγιά, ζει σήμερα με την θεία της και την νόμιμη κηδεμόνα της Λιζ Ντόντλερ στο Ρότερνταμ της Νέας Υόρκης.

Η Ντόντλερ αγόρασε πρόσφατα ένα στήριγμα για Χριστουγεννιάτικες κάρτες σε σχήμα δέντρου και η Σαφίρ είπε πως ανυπομονεί να το γεμίσει με κάρτες. Αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία της Σαφίρ και του δέντρου στο facebook, ο οικογενειακός φίλος Κέβιν Κλαρκ ένιωσε υποχρεωμένος να πραγματοποιήσει την ευχή του κοριτσιού και να της δείξει πως παρόλο που δεν είναι με την οικογένειά της, η Σαφίρ μπορεί να νιώθει ευτυχισμένη καθώς πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο την νοιάζονται. Έτσι, απηύθυνε έκκληση μέσω Facebook την περασμένη εβδομάδα ζητώντας από τους ανθρώπους να στείλουν κάρτες Χριστουγέννων στο 8χρονο κοριτσάκι.

Η απάντηση ήταν άμεση. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο μοιράστηκαν το μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρόλο που έχουν περάσει μόνο μερικές ημέρες, η Σαφίρ έχει λάβει ήδη 27 κάρτες από ανθρώπους που τις εύχονται «Καλά Χριστούγεννα» σύμφωνα με μια σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στο παιδί.

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά, την λάμψη στα μάτια της και το χαμόγελό της» δήλωσε η Ντόντλερ στην Huffington Post για την αντίδραση της 8χρονης μόλις άρχισε να λαμβάνει τις κάρτες. «Δεν μπορεί να το πιστέψει» πρόσθεσε. Εξίσου συγκινητική ήταν και η κίνηση μιας ολόκληρης γειτονιάς να γιορτάσει νωρίτερα τα Χριστούγεννα για ένα παιδάκι που πέθαινε από καρκίνο.

Η θεία της δήλωσε στο Buzzfeed News ότι το δέντρο έχει 100 θέσεις για κάρτες και πως όταν η Σαφίρ της είπε ότι ανυπομονεί να γεμίσουν όλες οι θέσεις, η Ντόντλερ προσπάθησε να μετριάσει τις ελπίδες της. «Η απάντησή μου ήταν ‘Γλυκιά μου, αυτό πιθανόν να μην συμβεί».

Όμως όλα αυτά άλλαξαν όταν ο Κλαρκ είδε την φωτογραφία που ανέβασε η θεία της στο Facebook και ρώτησε αν θα μπορούσε να την μοιραστεί κι αυτός με την σειρά του στο Facebook με την ελπίδα να συγκινήσει τους ανθρώπους και να της στείλουν κάρτες.

Η Σαφίρ, η οποία ήταν η μόνη επιζών από την πυρκαγιά, έχει κάνει πάνω από 50 χειρουργικές επεμβάσεις, όμως παρ’ όλες τις προκλήσεις είναι πολύ δυνατή.

«Η Σαφίρ έχασε τα πάντα – τους γονείς της, τα αδέρφια της, το σπίτι της, τα αγαπημένα της παιχνίδια και ρούχα» δήλωσε η Ντόντλερ. «Έχασε και κάτι ακόμη που όλοι μας θεωρούμε δεδομένο – το είδωλό της. Αλλά ξυπνά κάθε μέρα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. Είναι η ενσάρκωση της ελπίδας, της πίστης και της αγάπης», πρόσθεσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share