Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στο χώρο της μόδας: Πέθανε πασιγνωστό μοντέλο! Ήταν μόλις 30 χρονών!

Θλίψη!

27 Δεκεμβρίου 2019 13:48
Σοκ στο χώρο της μόδας: Πέθανε πασιγνωστό μοντέλο! Ήταν μόλις 30 χρονών!

Πέθανε το πασίγνωστο μοντέλο, Mama Cax σε ηλικία 30 ετών, σύμφωνα με ανάρτηση της οικογένειάς της στο Instagram.

Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας με διάσημο μοντέλο να συλλαμβάνεται για διακίνηση όπλων!

“Με βαθιά λύπη και τεράστια θλίψη αναγγέλλουμε το θάνατο της Casmy Brutus (Mama Cax). Η Mama πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο και, δυστυχώς, τη Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019, άφησε αυτόν τον κόσμο », έγραφε η ανάρτηση.« Το να λέμε ότι η Cax ήταν μαχήτρια είναι απλά πολύ λίγο”.

Η Cax είχε διαγνωστεί με καρκίνο όταν ήταν μόλις 14 χρόνων. Αν και επέζησε από την ασθένεια, η μάχη την άφησε με ένα ακρωτηριασμένο πόδι και με μερική αφαίρεση του ισχίου της. Παρά την ασθένειά της, η Cax έγινε ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο, με σημαντικές συνεργασίες με μάρκες όπως Sephora, Tommy Hilfiger και Olay, ενώ έκανε την εμφάνισή της σε πολλούς και μεγάλουν τίτλους γυναικείων περιοδικών.

Aυτή τη χρονιά συμμετείχε και στις δύο εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, ενώ πήρε μέρος και στην επίδειξη μόδας εσωρούχων Savage x Fenty, της Rihanna. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχαιρέτησε την Cax με μήνυμά της στο Twitter. «Αναπαύσου εν ειρήνη, αδερφή», έγραψε αναγνωρίζοντας τον δυναμισμό της και το ότι αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Ένοπλος κλέφτης εισέβαλε σε σπίτι μοντέλου που κοιμόταν γυμνή! (photo-video)

Αντιμέτωπη με έναν ένοπλο κλέφτη φέρεται να ήρθε η Ντάνι Μπανκς, μοντέλο που στο Instagram μετρά πάνω από 2,5 εκατομμύρια followers, όταν κοιμόταν γυμνή στο σπίτι της.

Παράλληλα σοκ επικρατεί στο χώρο της μόδας με διάσημο μοντέλο να συλλαμβάνεται για διακίνηση όπλων!

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, το μοντέλο ισχυρίστηκε στις αρχές ότι κοιμόταν, όταν ένας δυνατός ήχος την ξύπνησε και από υλικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φάνηκε πως ένας φερόμενος άνδρας αντιμετώπισε την Ντάνιι Μπανκς, η οποία ήταν γυμνή εκείνη την ώρα, και της ζήτησε χρήματα.

Όπως εξήγησε το μοντέλο, υπάκουσε στα αιτήματα του εισβολέα και άνοιξε το χρηματοκιβώτιό της, το οποίο -όπως είπε- ήταν άδειο, και ο άνδρας τελικά έφυγε πριν τη ρίξει πάνω στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με το ίδιο δίκτυο, οι αστυνομικοί βρήκαν την Ντάνιι Μπανκς σε «υστερική κατάσταση» και, στη συνέχεια, οι αρχές φέρονται να βρήκαν «παραβιασμένη κάποια πόρτα» του σπιτιού. Το περιστατικό καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

Άγριο έγκλημα: Μαχαίρωσαν και πυροβόλησαν στο κεφάλι μοντέλο! (photos)

Άγριο έγκλημα στο Μεξικό καθώς μαχαίρωσαν και πυροβόλησαν στο κεφάλι μοντέλο!

Έγκλημα στην Ιθάκη: Νέα στοιχεία για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου! (Video)

Συγκεκριμένα η Αλόντρα Γκεσεμάνι Βιλασεντόρ, ήταν μια fitness model Μεξικανή που έγινε γνωστή σε όλη τη χώρα από το instagram. Ανέβαζε φωτογραφίες με το κορμί της, όπου επιδείκνυε τους σμιλευμένους κοιλιακούς της και είχε πάρα πολλούς ακολούθους.

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Πώς ο 54χρονος οδηγήθηκε στον φόνο;

Η Αλόντρα εργαζόταν και σε ένα γνωστό γυμναστήριο στην πόλη Τιχουάνα στην επαρχία Μπάϊα Καλιφόρνια.

Τις τελευταίες ημέρες δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της μητέρας της η οποία ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της 24χρονης κόρης της. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της γυμνάστριας στην οδό Πενδρεγάλ, μπήκαν μέσα και την βρήκαν σε μια λίμνη αίματος να κείτεται νεκρή.

Άγρια δολοφονία: Βγήκαν ραντεβού, έκαναν άγριο σ3ξ, την στραγγάλισε και βγήκε με άλλη! (photos)

Το κορμί της ήταν διάτρητο από μαχαιριές ενώ είχε πυροβοληθεί και ανάμεσα στα μάτια σαν χαριστική βολή.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο τελευταίος που βγήκε από το σπίτι της ήταν ένας άνδρας ο οποίος μπήκε σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκε. Αυτόν τον άνδρα αναζητά η αστυνομία. Επίσης εξετάζεται ποια ήταν η σχέση της κοπέλας με το τοπικό καρτέλ, χωρίς να έχει γίνει κάτι γνωστό, ακόμη.

Η Αλόντρα είναι η 155η γυναίκα που δολοφονείται από την αρχή του χρόνου στην επαρχία της Μπάϊα Καλιφόρνια, χωρίς η αστυνομία να έχει καταφέρει να συλλάβει ούτε έναν ύποπτο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share