Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στον Κολωνό! Παρέσυρε 3 οχήματα! (Video)

Kαρφώθηκε σε καθαριστήριο!

27 Δεκεμβρίου 2019 08:24
«Τρελή» πορεία αυτοκινήτου στον Κολωνό! Παρέσυρε 3 οχήματα! (Video)

Σοβαρές ζημιές σε ένα κατάστημα και τρία οχήματα προκάλεσε η «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου στον Κολωνό, ενώ φρικτός ήταν ο θάνατος για μία γυναίκα όταν ξαφνικά έπεσε έξω από το αυτοκίνητο της και την πάτησε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που σύμφωνα με πληροφορίες είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην οδό Βορείου Ηπείρου και αφού χτύπησε τρια οχήματα κατέληξε να καρφωθεί μέσα σε ένα καθαριστήριο. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στις 2.30.

«Το μαγαζί έχει καταστραφεί όλο. Μας κατέστρεψε» δήλωσε στο Open TV η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.

Βίντεο σοκ: Αυτοκίνητο "βούτηξε" στο λιμάνι της Κυλλήνης!

Τραγωδία πήγε να σημειωθεί στο λιμάνι της Κυλλήνης το απόγευμα της Δευτέρας, όταν λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πλοίο την ώρα που βρισκόταν δεμένο «έκοψε» τους κάβους, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα ένα αυτοκίνητο.

Την ώρα που έδεσε στο λιμάνι προερχόμενο από τον Πόρο Κεφαλονιάς, οι κάβοι από την μανιασμένο αέρα κόπηκαν. Αυτοκίνητο που βρισκόταν στον καταπέλτη ταλαντεύτηκε και κατέληξε στη θάλασσα. Στιγμές νωρίτερα τα μέλη του πληρώματος πρόλαβαν να βγάλουν σώους τους επιβάτες. Μάλιστα λόγω της κακοκαιρίας το Σάββατο ίσχυσε απαγορευτικό απόπλου για τα λιμάνια Κεφαλονιάς και Ζακύνθου!

Το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα και κατέληξε στον πυθμένα του λιμανιού, όπου αναμένεται να γίνει ανέλκυσή του μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Δείτε το βίντεο που ανάρτησε το inkefalonia.gr και δείχνει την στιγμή της πτώσης του αυτοκινήτου στο λιμάνι.

Χωρίς ρεύμα η Λάρισα από την κακοκαιρία!

Διακοπή ρεύματος σε αρκετά χωριά του νομού Λάρισας και αιτία ήταν οι πτώσεις δέντρων από τις ριπές του ανέμου κατά τη χθεσινή κακοκαιρία (22/12) πάνω σε ηλεκτροφόρα σύρματα.

Η κακοκαιρία σάρωσε όλη την χώρα και σοκάρουν οι εικόνες που άφησε πίσω της, όπως αυτή στην γέφυρα Ρίο-Αντίρριο.

Όλη την ημέρα σήμερα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση των σποραδικών βλαβών που υπήρξαν σε διάφορα σημεία και πλέον έχει επανέλθει η ηλεκτροδότηση σε Δοξαρά, Συκούριο, Ελευθεραί, Λιβάδι και Αργυροπούλι, ενώ απομένει μόνο ένα τμήμα του Αμπελώνα που είναι βυθισμένο στο σκοτάδι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των τεχνικών Ν. Λάρισας κ. Βασίλη Μητροδήμο, με τον οποίο ήρθε σε επικοινωνία το onlarissa.gr, οι τεχνικοί εργάζονται πυρετωδώς και πολύ σύντομα και σε αυτό το κομμάτι θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share