Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κίνα: Άνδρας έπεσε από τον 30ο όροφο!

Από θαύμα σώθηκε!

26 Δεκεμβρίου 2019 19:00
Κίνα: Άνδρας έπεσε από τον 30ο όροφο!

Ένας άνδρας σε επαρχία της Κίνας έπεσε σε φρεάτιο ασανσέρ από τον 30ο όροφο, κατάφερε όμως να βγει σώος. Σαν από θαύμα σώθηκε!

Μόλις έπεσε είχε την ευελιξία να πιαστεί από ένα καλώδιο και προσεκτικά άρχισε να κατεβαίνει τους ορόφους, ενώ με ψυχραιμία καλούσε σε βοήθεια. Μάλιστα το πρωί των Χριστουγέννων, στο νοσοκομείο Κρήτης, μεταφέρθηκε ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος έπεσε στο κενό.

Στο ύψος του πέμπτου ορόφου, όμως, κόλλησε και χρειάστηκε η παρέμβαση σωστικών συνεργείων για να απεγκλωβιστεί. Οι διασώστες τον έδεσαν με σχοινιά και στη συνέχεια άνοιξαν την πόρτα του φρεατίου στον πέμπτο όροφο και τον έβγαλαν.

Πόρτο Χέλι: Βρέθηκε νεκρός 75χρονος που αγνοούνταν!

Ο 75χρονος, ο οποίος διέμενε εντός ιστιοφόρου που ήταν αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κοιλάδας, πιθανόν να βρισκόταν σε κίνδυνο, καθότι είχαν παρέλθει τέσσερις έως πέντε ημέρες από την τελευταία επικοινωνία του με οικείο του πρόσωπο. Βρέθηκε, δυστυχώς, νεκρός στο Πόρτο Χέλι σε παραλία..

Στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσε στην περιοχή με ιδιωτικό σκάφος, όπου εντόπισε το ιστιοφόρο, με τη μικρή βοηθητική λέμβο του παραπλεύρως αυτού. Μάλιστα νεκρός βρέθηκε και ένας άνδρας που αγνοούταν από το καλοκαίρι.

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, τέθηκε σε εφαρμογή τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης διεξάγοντας επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην ευρύτερη περιοχή, στην οποία συμμετείχαν, περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και πέντε ιδιωτικά σκάφη, καθώς και περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, από ξηράς.

Ο 75χρονος εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, χωρίς τις αισθήσεις του, στην παραλία με τοπωνύμιο “ΝΤΑΜΑΡΙΑ” όρμου Κοιλάδας και ανασύρθηκε στην ακτή όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ιατρό του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, ενώ η σορός του αναγνωρίστηκε από οικεία του πρόσωπα και πρόκειται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Κιλκίς: Πρόσφυγες αυτοκτόνησαν σε ξενοδοχείο φιλοξενείας!

Το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων (Greek Forum of Refugees), με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook μετέδωσε ότι δύο πρόσφυγες οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία σε ξενοδοχείο των Μουριών του Κιλκίς, το οποίο και φιλοξενεί περισσότερους από 400 πρόσφυγες συνολικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Φόρουμ, πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας περίπου 30 ετών, με καταγωγή από Ιράκ και Αφγανιστάν. Και οι δύο βρέθηκαν κρεμασμένοι, ο ένας σε διάδρομο του ξενοδοχείου και ο άλλος σε γέφυρα έξω από το ξενοδοχείο. Σοκάρει και η είδηση ότι ένας 26χρονος Αλβανικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το καλοκαίρι, βρέθηκε κρεμασμένος στη Χίο!

Η ανακοίνωση του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων:

«Οδυνηρές ειδήσεις από το Κιλκίς και την περιοχή των Μουριών. Σε ξενοδοχείο της περιοχής όπου φιλοξενούνται 350 – 400 πρόσφυγες, δύο νέοι άνδρες αυτοκτόνησαν, ο ένας χθες κι ο άλλος σήμερα.

Ο πρώτος, Αφγανικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών, 32 – 33 ετών, βρέθηκε σε μία γέφυρα κρεμασμένος, έξω από το ξενοδοχείο. Ο δεύτερος άνθρωπος, Ιρακινής καταγωγής, κοντά στα 30 χρονών, βρέθηκε κρεμασμένος στο διάδρομο του ξενοδοχείου από το συγκάτοικό του, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει περισυλλέξει, ήδη, τα πτώματα των δύο ανθρώπων».

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share