Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πώς θα κινηθούν σήμερα (26/12) τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

Δείτε αναλυτικά τα δρομολόγια!

26 Δεκεμβρίου 2019 13:44
Πώς θα κινηθούν σήμερα (26/12) τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς;

26 Δεκεμβρίου σήμερα και για σχεδόν όλα τα επαγγέλματα αποτελεί μέρα αργίας. Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπως είναι φυσικό και επόμενο δεν γίνεται να διατηρήσουν το "έθιμο" γι΄αυτό και θα τροποποιήσουν τα δρομολόγια τους. Ωστόσο, το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει αρκετά νωρίτερα για τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα δρομολόγια για λεωφορεία, Τρόλεϊ και τραμ

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι κατά τις ημέρες αργίας, όπως στις 26 Δεκεμβρίου 2019, καθώς και 1 Ιανουαρίου 2020 και 6 Ιανουαρίου 2020, θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Στις 27/12/2019, 31/12/2019, 02/01/2020 και 3/1/2020 θα εφαρμοστεί έκτακτο πρόγραμμα δρομολόγησης. Δείτε εδώ ποια θα είναι τα δρομολόγια του τραμ.

Πως θα κινηθούν ΗΣΑΠ και Μετρό

Έως και τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2019, θα ισχύουν ειδικά δρομολόγια για τη γραμμή του ΗΣΑΠ και του μετρό.

Καιρός σήμερα: Πέφτει το θερμόμετρο πριν την εισβολή της νέας κακοκαιρίας!

Με κρύο, νεφώσεις και τοπικές βροχές θα κυλήσει σήμερα ο καιρός στη χώρα. Το θερμόμετρο πέφτει και έρχεται νέα κακοκαιρία με χιόνια μέχρι και στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές και από αργά το βράδυ αναμένεται να έρθει το ψυχρό κλίμα που θα «παγώσει» τη χώρα για το επόμενο τριήμερο. Στα βόρεια ηπειρωτικά αναμένεται παγετός, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση ως προς τις ελάχιστες τιμές της, σήμερα.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, γενικά ασθενείς. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στην κεντρική Μακεδονία 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών, πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα ορεινά και μεμονωμένων καταιγίδων στο νότιο Ιόνιο. Θα υπάρχουν όμως και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα νότια. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share