Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ασύλληπτη τραγωδία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα! 25 νεκροί (video)

Και αρκετοί τραυματίες!

24 Δεκεμβρίου 2019 12:37
Ασύλληπτη τραγωδία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα! 25 νεκροί (video)

25 νεκροί και τουλάχιστον 14 τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την πτώση λεωφορείου σε χαράδρα στο νησί Σουμάτρα.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και σύμφωνα με τους επιζήσαντες οφείλεται σε βλάβη στα φρένα, αλλά η αστυνομία εξετάζει κι άλλα ενδεχόμενα.

Το λεωφορείο, που εκτελούσε δρομολόγιο στην επαρχία της Νότιας Σουμάτρας, έπεσε στη χαράδρα και κατέληξε σε ρέμα 150 μέτρα πιο κάτω, δήλωσε ο Ντόλι Γκουμάρα, εκπρόσωπος της αστυνομίας, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Δεν είναι σαφές πόσοι ακριβώς επέβαιναν στο λεωφορείο την ώρα του δυστυχήματος και οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη. Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται ο οδηγός και δύο ακόμα μέλη του πληρώματος.

Οι τραγωδίες είναι συχνές στους δρόμους της Ινδονησίας καθώς τόσο ο στόλος των οχημάτων, όσο και οι υποδομές είναι σε κακή κατάσταση και αρκετοί οδηγοί είναι άπειροι. Τον Σεπτέμβριο, τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν άλλο λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στην περιοχή Σουκαμπούμι (ανατολική Ιάβα).

Τέσσερις μήνες νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν όταν επιβάτης προσπάθησε να αποσπάσει τον έλεγχο από τον οδηγό λεωφορείου, με αποτέλεσμα το όχημα να συγκρουστεί με δύο διερχόμενα αυτοκίνητα.

Βίντεο σοκ: Αυτοκίνητο "βούτηξε" στο λιμάνι της Κυλλήνης!

Τραγωδία πήγε να σημειωθεί στο λιμάνι της Κυλλήνης το απόγευμα της Δευτέρας, όταν λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, πλοίο την ώρα που βρισκόταν δεμένο «έκοψε» τους κάβους, με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα ένα αυτοκίνητο.

Την ώρα που έδεσε στο λιμάνι προερχόμενο από τον Πόρο Κεφαλονιάς, οι κάβοι από την μανιασμένο αέρα κόπηκαν. Αυτοκίνητο που βρισκόταν στον καταπέλτη ταλαντεύτηκε και κατέληξε στη θάλασσα. Στιγμές νωρίτερα τα μέλη του πληρώματος πρόλαβαν να βγάλουν σώους τους επιβάτες. Μάλιστα λόγω της κακοκαιρίας το Σάββατο ίσχυσε απαγορευτικό απόπλου για τα λιμάνια Κεφαλονιάς και Ζακύνθου!

Το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα και κατέληξε στον πυθμένα του λιμανιού, όπου αναμένεται να γίνει ανέλκυσή του μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Δείτε το βίντεο που ανάρτησε το inkefalonia.gr και δείχνει την στιγμή της πτώσης του αυτοκινήτου στο λιμάνι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share