Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κλειστός ο δρόμος προς αεροδρόμιο! Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων!

Μεγάλο μποτιλιάρισμα!

20 Δεκεμβρίου 2019 13:38
Κλειστός ο δρόμος προς αεροδρόμιο! Σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων!

Κλειστός ο δρόμος στην Κορωπίου - Μαρκοπούλου λόγω τροχαίου μετά από σύγκρουση τεσσάρων οχημάτων, που πραγματοποιήθηκε λίγο νωρίτερα.

Τεράστιο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, με τους οδηγούν να πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή. Να σημειώσουμε ότι άλλο ένα τροχαίο σημειώθηκε στον Κηφισό, και παραμένει κλειστός.

Φθιώτιδα: Τροχαίο δυστύχημα με έναν τραυματία!

Τροχαίο σημειώθηκε στις 7:30 μέσα στην ομίχλη με εκτροπή αυτοκίνητου στον δρόμο προς Μπράλο, στη Φθιώτιδα. Ο οδηγός του τζιπ σε μια από τις στροφές, στο ύψος που είναι οι κεραίες, έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός δρόμου τουμπαρισμένο με τον οδηγό τραυματισμένο και εγκλωβισμένο.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο εκτός από την Τροχαία και το ΕΚΑΒ έσπευσαν και Πυροσβέστες από την ΠΥ Λαμίας και την 7η ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. Άλλος ένας άνδρας είχε ένα σοβαρό τροχαίο στο Ρέθυμνο, όταν τον πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι!

Ο τραυματίας οδηγός, ηλικίας περίπου 50 ετών, απεγκλωβίστηκε και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Όπως μπορείτε στις φωτογραφίες και στο βίντεο στην περιοχή είχε περιορισμένη ορατότητα, λόγω ομίχλης, και είναι ευτύχημα που το τζιπ ακινητοποιήθηκε εκτός δρόμου, γιατί διαφορετικά υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί νέο τροχαίο.

Σοβαρό τροχαίο στην Πατησίων με δυο μοτοσικλέτες και 3 αυτοκίνητα!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην Πατησίων, ενώ ένα φονικό τροχαίο έγινε νωρίτερα με έναν 17χρονο να χάνει τη ζωή του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο τροχαίο ενεπλάκησαν 2 μοτοσικλέτες και 3 αυτοκίνητα. Από το τροχαίο τραυματίστηκε η οδηγός της μίας μοτοσικλέτας.

Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία λόγω του περιστατικού.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή του φρικτού τροχαίου στην Κρήτη με τον θάνατο του 27χρονου!

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας με το φρικτό τροχαίο στην Κρήτη και τον θάνατο του 27χρονου, Μανώλη Βοσκάκη!

Σήμερα στις 14.30 το μεσημέρι, στην Αρχοντική Ρεθύμνου, συγγενείς και φίλοι, θα πουν το τελευταίο αντίο στον 27χρονο Μανώλη Βοσκάκη, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια του 27χρονου, τους οικείους και φίλους του αλλά και στο χωριό καταγωγής του, την Αρχοντική Ρεθύμνου.

Όλα συνέβησαν την Κυριακή στις 3 ξημερώματα όταν ο 27χρονος ανέβηκε στην μοτοσικλέτα του και έβγαινε από ιδιωτικό πάρκινγκ στην οδό Μάχης Κρήτης στο Ρέθυμνο.

Εκείνη την ώρα όμως περνούσε ένα αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 22χρονος, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσικλέτα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο νεαρός μοτοσικλετιστής να τραυματιστεί θανάσιμα και να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο 27χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου με τους γιατρούς όμως να διαπιστώνουν απλώς τον θάνατό του.

Την ίδια ώρα άνδρες της Τροχαίας βρέθηκαν στο σημείο και ξεκίνησαν τις έρευνες για να αποσαφηνιστούν τα αίτια του ατυχήματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share