Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ελεγχόμενη έκρηξη στο Κολωνάκι!

Υπήρξε ύποπτο αντικείμενο στο σημείο!

20 Δεκεμβρίου 2019 11:56
Ελεγχόμενη έκρηξη στο Κολωνάκι!

Μια ύποπτη τσάντα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί, στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην πλατεία. Πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη.

Στο σημείο έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμής αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ήδη έχουν φτάσει πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ.

Νέα Ζηλανδία: 18 οι νεκροί από την έκρηξη Ηφαιστείου!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο απολογισμός των νεκρών (μέχρι στιγμής) από την έκρηξη του ηφαιστείου του νησιού Γουάιτ στη Νέα Ζηλανδία έφτασε τους 18.

Οι έρευνες που διεξάγονται πάνω στο νησί και στη θάλασσα δεν έχουν επιτρέψει να εντοπισθούν τα πτώματα των δύο τελευταίων αγνοουμένων.

Νέα Ζηλανδία έκρηξη ηφαιστείου

Συνολικά 47 άνθρωποι βρίσκονταν πάνω στο νησί τη στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου. Ο θάνατος ενός Αυστραλού εξ αυτών σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ αύξησε σήμερα τον απολογισμό αυτής της φυσικής καταστροφής σε 18 νεκρούς -- ένας αριθμός που περιλαμβάνει τους δύο αγνοούμενους.

Είκοσι έξι άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Νέα Ζηλανδία: Σώθηκε από την φονική έκρηξη ηφαιστείου αλλά ξαναγύρισε πίσω για βοήθεια!

Σοκάρει η ιστορία ενός ανθρώπου που κατάφερε να σωθεί από την έκρηξη ηφαιστείου στην Νέα Ζηλανδία. Θα μπορούσε να είχε τρέξει μακριά, αφού σώθηκε, αλλά επέλεξε να επιστρέψει στο νησί για να σώσει συνανθρώπους. Τα ξένα ΜΜΕ τον εκθιάζουν, λέγοντας ότι είναι ένας επίγειος ήρωας!

Ο αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας, οι οκτώ άνθρωποι που συνεχίζουν να αγνοούνται μετά τη χθεσινή έκρηξη ηφαιστείου στο νησί Γουάιτ είναι πιθανότατα είναι νεκροί.

Ο καπετάνιος ενός τουριστικού σκάφους, ο Πόλ Κίνγκι, πρόλαβε να απομακρυνθεί από τη ζώνη της καταστροφής μετά την έκρηξη του ηφαιστείου στο «Λευκό Νησί» και ρίσκαρε τη ζωή του επιστρέφοντας για να σώσει εγκλωβισμένους.

Νέα Ζηλανδία: Σώθηκε από την φονική έκρηξη ηφαιστείου αλλά ξαναγύρισε πίσω για βοήθεια!

Έβαλε πάνω από τη ζωή τους συμπολίτες του, όταν αντιλήφθηκε ότι υπήρχαν ακόμη τουρίστες, που κινδύνευαν να πεθάνουν από τις εκρήξεις, την τέφρα και τις τοξικές αναθυμιάσεις.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share