Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία: Πέθανε 5χρονο αγοράκι! (photo)

Έπεσε σε βόθρο και πνίγηκε!

19 Δεκεμβρίου 2019 17:05
Ανείπωτη τραγωδία: Πέθανε 5χρονο αγοράκι! (photo)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 5χρονο αγοράκι, το οποίο πήγε στην τουαλέτα του σχολείου και δεν επέστρεψε ποτέ! Τραγωδία επίσης στη Χιλή με νεκρό 4χρονο αγοράκι στα βίαια επεισόδια!

Ξαφνικά όπως το αγοράκι από τη Νότια Αφρική καθόταν η λεκάνη έσπασε με αποτέλεσμα ο μικρός να βρεθεί στο γεμάτο λύματα βόθρο που βρισκόταν από κάτω. Την προηγούμενη μέρα είχαν γίνει εργασίες στις τουαλέτες του σχολείου και οι υπεύθυνοι δεν είχαν στερεώσει καλά τις λεκάνες.

Οι γονείς του ξεκίνησαν έναν τιτάνιο δικαστικό αγώνα μέχρι που πρόσφατα δικαιώθηκαν (όσο μπορεί να δικαιωθεί ένα γονέας που έχασε το παιδί του) και δικαστήριο στη Νότια Αφρική τους επιδίκασε αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Νεκρό 4χρονο αγοράκι από πυροβολισμούς! (Video)

Ένα 4χρονο αγοράκι έπεσε νεκρό και η 27χρονη έγκυος μητέρα του τραυματίστηκε σοβαρά, όταν ένοπλος τους πυροβόλησε έξω από το διαμέρισμά τους στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, άλλο ένα τραγικό περιστατικό μετά από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε μια 30χρονη μητέρα στην Οκλαχόμα!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η αστυνομία δέχθηκε κλήση τα ξημερώματα της Τρίτης για πυροβολισμούς έξω από οικία. Μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν το αγόρι, που αναγνωρίστηκε από μέλη της οικογένειας ως ο Toryon Dukes, και τη μητέρα πεσμένη σε κρεβατοκάμαρα του 2ου ορόφου. Ο Toryon υπέστη ένα μόνο πλήγμα από όπλο και η μητέρα, που είναι 3 μηνών έγκυος, είχε πυροβοληθεί στο χέρι και είχε γδαρσίματα στο πρόσωπο.

Και τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του αγοριού λίγο μετά τη διακομιδή του. Ο ιατροδικαστής δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τα ακριβή αίτια του θανάτου. Η μητέρα ανακοινώθηκε ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Την ώρα της επίθεσης ο φίλος της μητέρας και τα άλλα 3 παιδιά βρίσκονταν επίσης μέσα στο σπίτι, ωστόσο δεν τραυματίστηκαν. Η γιαγιά του 4χρονου ανέφερε σε αμερικανικό Μέσο ότι το αγόρι και η μητέρα κοιμόντουσαν στο κρεβάτι μαζί την ώρα των πυροβολισμών. Μάλιστα είπε ότι ο πατέρας του Toryon είχε πυροβοληθεί θανάσιμα πριν από 2 μήνες στο Σικάγο. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Πιστεύω ότι όλοι βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Υπήρχαν άλλα 3 παιδιά στην οικία και ένα ακόμη ενήλικος εκείνη την ώρα. Πιστεύω ότι τα παιδιά κοιμόντουσαν, αλλά οι δύο ενήλικοι ήταν ξύπνιοι».

Άγριο έγκλημα: Άνδρας έσφαξε διάσημη χορεύτρια! (Video)

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε στην Τουρκία με έναν άνδρα να σφάζει την διάσημη χορεύτρια κλασικού μπαλέτου, Τσερέν Οζντεμίρ! Ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη ήταν του 40χρονου Βρετανού στην Ιθάκη, που πριν από λίγες μέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πρόσωπό του!

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο δολοφόνος φαίνεται πως είναι ένας άνδρας ο οποίος είχε δραπετεύσει από τη φυλακή πριν από λίγες ημέρες και αποφυλακίστηκε βάσει μιας νέας νομοθετικής μεταρρύθμισης.

H 20χρονη μαχαιρώθηκε την ώρα που έφτανε στο σπίτι της μετά από προπόνηση και εντοπίστηκε από τον αδερφό της, ενώ εξέπνευσε στο νοσοκομείο, λίγη ώρα μετά την επίθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share