Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ: Άνδρας εκβίαζε ανήλικο κορίτσι με αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

Φρίκη!

19 Δεκεμβρίου 2019 13:15
Σοκ: Άνδρας εκβίαζε ανήλικο κορίτσι με αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

Ένας ομοσπονδιακός δικαστής καταδίκασε έναν άνδρα στη Χονολουλού σε 15 χρόνια φυλάκισης επειδή προσπάθησε να εκβιάσει ένα ανήλικο κορίτσι να συνευρεθεί μαζί του χρησιμοποιώντας αποκαλυπτικές φωτογραφίες της! Κτηνωδία και στη Θεσσαλονίκη με έναν 54χρονο να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του!

Ο Μιγιακάβα αποδείχτηκε ένοχος για απόπειρα εξαναγκασμού και αποπλάνησης ανηλίκου και αντιμετώπισε 10 χρόνια στη φυλακή. Η εισαγγελία συνέστησε 14ετή ποινή, αλλά ο δικαστής επέλεξε να παραδώσει μια μεγαλύτερη ποινή.

"Αυτή η δεκαπενταετής ποινή αντικατοπτρίζει τη σοβαρότητα της εγκληματικής συμπεριφοράς του και στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται παιδιά σ3ξουαλικά στην κοινότητά μας σχετικά με τις συνέπειες της εγκληματικής συμπεριφοράς τους", δήλωσε ο δικηγόρος των ΗΠΑ Πράις.

Ο Μιγιακάβα συναντήθηκε με ένα 15χρονο κορίτσι στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης το 2018 και προσφέρθηκε να τραβήξει φωτογραφίες για να ξεκινήσει τη σταδιοδρομία της στο μοντελινγκ. Είπε στην κοπέλα ότι ήταν φωτογράφος περιοδικών της Χονολουλού, ρώτησε την ηλικία της και την πίεσε να ποζάρει για φωτογραφίες χωρίς μπλούζα, δήλωσαν οι ομοσπονδιακοί ερευνητές.

Της προσέφερε χρήματα σε αντάλλαγμα για σ3ξ και όταν τον απέρριψε την απείλησε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της, είπαν οι αρχές.

Φρίκη: Καθηγητής, αστυνομικός, γυναικολόγος και δικηγόρος βίαζαν ανήλικη!

Καθηγητής Λυκείου, αστυνομικός, γυναικολόγος και δικηγόρος βίαζαν για δύο χρόνια μια ανήλικη, η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε άμβλωση, έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές. Φρίκη: 21χρονος βίασε 7χρονη σε παιδότοπο εστιατορίου!

Η ιστορία της έφηβης, στο κεντρικό Κόσοβο, προκάλεσε σοκ, πυροδοτώντας μια δημόσια αντιπαράθεση και εντός του κοινοβουλίου για τη θέση των γυναικών σε μια πολύ συντηρητική κοινωνία.

Ο πρόεδρος Χασίμ Θάτσι χαρακτήρισε την υπόθεση «τραγική και τερατώδη». Σοκ! Νταντά βίασε 11χρονο και έκανε παιδί μαζί του! (Video)

Οι έξι ύποπτοι, μεταξύ των οποίων κι ένας γυναικολόγος, κατηγορούνται για «σεξουαλική κακοποίηση», «κατάχρηση εξουσίας» και ότι προκάλεσαν την εγκυμοσύνη του θύματός τους μέσω σεξουαλικής επίθεσης, αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου της εισαγγελίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο από τον ερευνητικό ιστότοπο Insajderi. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κορίτσι, ηλικίας 16 ετών όταν ξεκίνησε η κακοποίησή της, βιάστηκε επανειλημμένα το 2017 και το 2018, καταρχάς από τον καθηγητή της, κατόπιν από έναν αστυνομικό και τέλος από έναν δικηγόρο κι έναν γυναικολόγο. Κέρκυρα: 50χρονος πήγε να βιάσει 19χρονη!

Σύμφωνα με τον Insajderi, η έφηβη είχε παρασυρθεί το 2017 σε μια σεξουαλική σχέση με τον καθηγητή της που τής υποσχόταν ότι θα την παντρευτεί. Αφού ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά, πήγε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Η ίδια αφηγήθηκε στην εφημερίδα ότι ο αστυνομικός στον οποίο κατήγγειλε τα γεγονότα την απείλησε, με τη σειρά του, ότι θα πει στους γονείς της για τη σχέση της με τον καθηγητή εάν εκείνη δεν δεχόταν να τον συναντάει σε ένα ξενοδοχείο, τέσσερις φορές την εβδομάδα, όλο το 2018. Φρίκη στο Πήλιο: 46χρονος βίαζε τη γυναίκα του και κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του!

Όταν έμεινε έγκυος, περιγράφει η ίδια, ο αστυνομικός την πήγε τον Ιανουάριο του 2019 στην Πρίστινα και την ανάγκασε σε άμβλωση.

Στο τέλος, ο δικηγόρος στον οποίο ανατέθηκε να την υπερασπιστεί τη βίασε επίσης, όπως και ο γυναικολόγος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η εισαγγελία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο τελευταίους κατηγορουμένους.

Κατηγορούνται, εντούτοις, για κακοποίηση, γεγονός που σημαίνει ότι θεωρούνται ύποπτοι για τον βιασμό του κοριτσιού, που σήμερα είναι 18 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share