Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Δημήτρης Έξαρχος!

Θρήνος...

19 Δεκεμβρίου 2019 11:57
Πέθανε ο Δημήτρης Έξαρχος!

Πέθανε ο Δημήτριος Έξαρχος σε ηλικία 77 ετών. Θρήνος και στην Ορθοδοξία μας καθώς εκοιμήθη σήμερα ο π. Γεώργιος Μεταλληνός!

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στη Χαραυγή Λάρισας.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Σταυρούλα Εξάρχου, παιδιά, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Θρήνος: Πέθανε ο Αντώνης Σπαθής!

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία των Χανίων ο θάνατος του Αντώνη Σπαθή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52! Παράλληλα σοκαριστικό είναι ένα βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας με το φονικό τροχαίο του 27χρονου μοτοσικλετιστή από την Κρήτη!

Απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, ο εκλιπών είχε αποστρατευτεί με το βαθμό του πλωτάρχη, ενώ διετέλεσε και Αναπληρωτής Συντονιστής του Νομαρχιακού Συμβουλίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων με μεγάλη και πολύχρονη δράση στην περιοχή.

Ο θάνατος του σύμφωνα με πληροφορίες, προήλθε από ανακοπή, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε το ένα του παιδί.

Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο ΕΕΕΕΚ Χανίων (Ειδικό Σχολείο Ακρωτηρίου).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Νομαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Νομού Χανίων.

“Ο Αντώνης Σπαθής, Αναπληρωτής Συντονιστής του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, υπηρέτησε τη δημοκρατία και την πατρίδα του με πάθος, επιμονή και αποτελεσματικότητα. Άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, καλοσύνη, θάρρος και εντιμότητα, σηματοδότησε με την στάση ζωής του την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης, της πρόνοιας αλλά και τις σοσιαλιστικές αξίες..Με βαθύ σεβασμό εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Αντώνη”.

Θλίψη: Πέθανε η Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη!

Έφυγε από τη ζωή, η Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη, η οποία διετέλεσε Καλλιτεχνική Διευθύντρια στο Sani Festival, και Γενική Διευθύντρια της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Β. Ελλάδος, άλλη μία απώλεια μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραθανάσης.

Ήταν σύμβουλος πολιτιστικής διαχείρισης και οπτικής επικοινωνίας. Διετέλεσε Καλλιτεχνική Διευθύντρια στο Sani Festival, ενώ είχε αναλάβει και τη Γενική Διεύθυνση της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Β. Ελλάδος, καθώς και τη διεύθυνση της τριμηνιαίας πολιτιστικής επιθεώρησης Θεσσαλονικέων Πόλις.

Είχε συνεργαστεί με πολιτιστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης κι είχε οργανώσει εκδηλώσεις ποικίλου πολιτιστικού περιεχομένου, ενώ είχε εργαστεί πάνω σε πολλές οπτικές ταυτότητες πολιτιστικών φορέων και φεστιβάλ της πόλης.

Ήταν παντρεμένη με τον βραβευμένο διεθνώς βιομηχανικό σχεδιαστή Αθανάσιο Μπάμπαλη, με τον οποίο είχαν μαζί μία κόρη.

Πέθανε ο Θεμιστοκλής Μοιρώτσος!

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από την ζωή ο ράφτης Θεμιστοκλής Μοιρώτσος, ο οποίος κηδεύτηκε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας. Ο θάνατός του βύθισε σε θλίψη την τοπική κοινωνία.

Από την ζωή έφυγε επίσης και ο Βασίλης Κούτκιας, μια είδηση που συγκλόνισε την Λαμία, εχθές, Σάββατο.

Σε θλίψη βρίσκεται και η σύζυγός του Βασιλική, τα παιδιά του Ιωάννη και Βάσω, οι εγγονές του Βασιλιάνα, Ευγενία, τα αδέλφια του και οι υπόλοιποι συγγενείς και φίλους της οικογένειας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share