Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταιγιστικές εξελίξεις για τη νεκρή μπαλαρίνα από την Κηφισιά!

Θρίλερ! Όλο το παρασκήνιο!

19 Δεκεμβρίου 2019 11:47
Καταιγιστικές εξελίξεις για τη νεκρή μπαλαρίνα από την Κηφισιά!

Καταιγιστικές εξελίξεις έχουμε για τη νεκρή μπαλαρίνα από την Κηφισιά καθώς στο πάτωμα ενός ναϊδρίου ιδιωτικής επιχείρησης αναζητούν από χθες οι διωκτικές αρ­χές το πτώμα εύπορης Βολιώτισσας που εξα­φανίστηκε από προσώπου γηs το 2002! Φρίκη επικρατεί στην Μεσσηνία, με αγνώστους να ξεθάβουν νεκρή!

Πριν 17 χρόνια, το φθινόπωρο του 2002, η 70χρονη τότε καθηγήτρια μπαλέτου, Μαριάννα – Ενριέττα Κοντούλη εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς από την Αμαλιάπολη, όπου ζούσε, ενώ τη Δικαιοσύνη απασχόλησε αρ­γότερα υπόθεση μεταβίβασή περουσιακών της στοιχείων.

Παρουσία εισαγγελέα και ανακριτή Μαγνη­σίας αστυνομικών της Ασφάλειας Βόλου και του Τμήματος Αλμυρού και ανδρών της 8ns ΕΜΑΚ κάτω από μυστικότητα ξεκίνησαν χθες το πρωί οι έρευνες σε ιδιωτικό ελαιουργείο που εδρεύει στην Αμαλιάπολη Αλμυρού, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η εξαφανισθείσα είναι θαμμένη στο πάτωμα του ναϊδρίου που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του ελαιουργείου.

Η εκσκαφή ξεκίνησε χθες το πρωί με συνερ­γεία να αποξηλώνουν το τσιμεντένιο πάτωμα εσωτερικά του ναού, έρευνα που θα συνεχισθεί και σήμερα ενώ το εξωκκλήσι φυλάσ­σεται πλέον από αστυνομικούς. Των χθεσι­νών ερευνών προΐστανται εισαγγελικές αρχές που ερευνούν επισταμένως την υπόθεση τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα μετά την αναφορά για την εξαφάνιση τπς μπαλαρίνας που κατέθεσε το 2008 στην Εισαγγελία Βόλου η ετεροθαλής αδελφή της, ενώ άκαρπες απο­δείχθηκαν οι αναζητήσει μέχρι και το 2010 ακόμη και σε πόλεις του εξωτερικού.

Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο του 2018, το Τριμελέ5 Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας επέβαλε καθείρξεις από εφτά έως εννέα ετών στους τρεις από τους έξι κατηγορούμενους που φέρονταν πως εμπλεκόμενοι σε «περίερ­γες» μεταβιβάσεις 6 ακινήτων, συνολικής έκτασης 100 στρεμμάτων της Mαριάννας – Ενριέττας Κοντούλη, καθώς περιουσιακά στοιχεία της εξαφανισθείσας φέρεται να είχαν περάσει με πλαστά πληρεξούσια στην κατοχή άλλων προσώπων και σε χρονική περίοδο, μεταγενέστερη της εξαφάνισής.

Αναλυτικότερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουρ­γημάτων Λάρισας καταδίκασε με κάθειρξη εννέα ετών κατηγορούμενο επιχειρηματία, κρίνοντάς τον τον ένοχο για απάτη και ηθική αυ­τουργία σε πλαστογραφία, ενώ απαλλάχθη­κε από τις κατηγορίες της απάτης σε βάρος του δημοσίου και από δύο υπεξαιρέσεις.

Σε κάθειρξη εφτά ετών για απάτη και ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία καταδικάσθηκε και δεύτερος κατηγορούμενος επιχειρηματίας ο oποίος κρίθηκε αθώος για την κατη­γορία της απάτης σε βάρος του δημοσίου. Ένοχος κρίθηκε τέλος και γιατρός με κάθειρ­ξη εφτά ετών για τις ίδιες κατηγορίες, ενώ αθώοι κρίθηκαν οι άλλοι τρεις κατηγορού­μενοι, ένας δικηγόρος, ένας έμπορος και μία μεσίτρια. Οι τρεις κατηγορούμενοι άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η υπό­θεση θα εκδικασθεί εν καιρώ και σε δεύτερο βαθμό, στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η 70χρονη φέρεται να είχε μεγάλη περιουσία στη Μιτζέλα -όπως είναι γνωστή η Αμαλιάπολη- το παραθαλάσσιο χωριό του Παγασητικού κόλπου.

Οι χθεσινές έρευνες στο πάτωμα του ναϊδρίου, σύμφωνα με πληροφορίες από την «Εφημερίδα Ελευθερία» δεν είχαν αποτελέσματα σε ό,τι αφορά στον εντοπισμό ανθρώπινων οστών, οπότε με ιδιαί­τερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η συ­νέχιση των ερευνών, επίσης στο πάτωμα τη μικρής εκκλησίας.

Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους: Σοκάρουν τα λόγια του γιου της 77χρονης που δολοφονήθηκε σε απόπειρα ληστείας!

Το Athensmagazine.gr σας ενημέρωσε εχθές σχετικά με μια στυγερή δολοφονία κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας στους Αγίους Θεοδώρους με θύμα μια ηλικιωμένη.

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής όπως ακόμη περισσότερο η οικογένεια της.

Τα λόγια του γιου της 77χρονης στον Alpha σοκάρουν: «Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της να είναι κομμένη. Δεν της την είχαν πάρει, την είχε στον λαιμό της. Κομμένη, σπασμένη».

«Στην ψύχρα την έριξαν κάτω και την πάτησαν με αδίστακτο τρόπο», αποκαλύπτει γείτονας της άτυχης 77χρονης.

Όλα εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην οδό Ανθέων στους Αγίους Θεοδώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, βρισκόταν στην αυλή της, όταν ακούστηκαν από το δρόμο φωνές: «κυρία, κυρία».

Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη, η οποία προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Με αστραπιαίες κινήσεις άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

Η 77χρονη έπεσε κάτω και άρχισε να φωνάζει. Από το σπίτι πετάχτηκαν έξω ο σύζυγος και ο γιός της.

Οι δράστες τρόμαξαν, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Θρήνος στην Αγία Βαρβάρα: 36χρονη βρέθηκε νεκρή από ένα κομμάτι κρέας!

Από πνιγμό προήλθε ο θάνατος μιας 36χρονης που έπασχε από βαρύ αυτισμό και φιλοξενούταν Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα».

Έτσι βρέθηκε νεκρό το 2,5 χρονών αγγελούδι: Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή!

Συγκεκριμένα, η νεαρή, η οποία έτρωγε μόνο αλεσμένη τροφή, πήγε σε διπλανό δωμάτιο από όπου πήρε στερεά τροφή, την έφαγε και πνίγηκε, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος Εργαζομένων Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αττικής Κ. Μπάζος στον ΑΝΤ1, στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Δυτικής Αθήνας νοσηλεύονται 155 άνθρωποι. Το προσωπικό είναι ελάχιστο και μάλιστα, το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει γιατρός.

Σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα μέσα στην οικογένεια, καθώς και ο αδελφός της 36χρονης είχε πνιγεί με αυγό στο ίδιο θεραπευτήριο πριν από χρόνια, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share