Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εφιάλτης: Επικίνδυνο είδος μεταλλαγμένης κατσαρίδας στην Ευρώπη! (photos)

Προειδοποιούν οι επιστήμονες!

18 Δεκεμβρίου 2019 20:49
Εφιάλτης: Επικίνδυνο είδος μεταλλαγμένης κατσαρίδας στην Ευρώπη! (photos)

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Daily Mail ένα είδος κατσαρίδας που είχε εξαφανιστεί τα τελευταία 60 χρόνια επανεμφανίστηκε, ωστόσο δείτε το κόλπο για να βάλετε τέλος στα αυγά τους πριν γεννηθούν εκατοντάδες μέσα στο σπίτι σας!

Πρόκειται για μια μετάλλαξη της γνωστής αμερικάνικης κατσαρίδας με τα λευκά μάτια. Μιας κατσαρίδας με μεγαλύτερη κεραία από τις κοινές κατσαρίδες, με φτερά με σκληρό θώρακα και με μάτια που μοιάζουν να είναι άσπρα.

Μια από αυτές εντόπισε πρόσφατα ο εντομολόγος Άρνολντ Σιμπέρας σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο στην Αγγλία. Λίγες ημέρες μετά το ίδιο είδος εμφανίσθηκε και σε ένα νεκροταφείο στην Αντολοράτα της Μάλτας.

Φτιάξτε μικρές μπαλίτσες από αυτά τα δύο υλικά και απαλλαχθείτε από...τον εφιάλτη όλων!

Υπάρχουν πολλά προϊόντα στην αγορά, αλλά περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες για εσένα και το σπίτι σου. Με αυτό το μείγμα θα απαλλαχθείς μια για πάντα από τις κατσαρίδες!

Σήμερα, θα σας δείξουμε έναν ασφαλή τρόπο για την εξάλειψή τους και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας ξανααπασχολήσουν για αρκετό καιρό. Καλό θα ήταν να αποτρέψετε εξ'αρχής την γέννηση τους, απομακρύνοντας αρχικά τα αυγά τους!

Θα χρειαστείτε

1 κρόκο αυγού
30-50g Βορικού οξέος σε σκόνη

Παρασκευή:

Βάλτε σε ένα μπολ τον κρόκο και το βορικό οξύ.Ανακατέψτε για να κάνετε ένα παχύ μείγμα. Στη συνέχεια,φορώντας πάντα γάντια, φτιάξτε μικρές μπάλες από αυτό το μείγμα, αφήστε τις να στεγνώσουν για μια ώρα και στη συνέχεια τοποθετήστε τις γύρω από το σπίτι σε εξέχουσες θέσεις και γωνίες . Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην κουζίνα και το μπάνιο.

Οι κατσαρίδες θα θα προσεγγίσουν τις μπάλες και θα τις αγγίξουν με το μουστάκι τους.

Η μπάλα του βορικού οξέος θα εξουδετερώσει την κατσαρίδα. Ένας αυξανόμενος αριθμός των κατσαρίδων θα έρθει κοντά στις μπάλες. Αρχικά, μπορεί να σκεφτείτε ότι αυτό το απλό τέχνασμα δεν έχει αποτελέσματα, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες, θα καθαρίσετε ένα μεγάλο αριθμό νεκρών εντόμων και τελικά, θα εξαφανιστούν εντελώς.

Οι θηλυκές κατσαρίδες μπορούν να έχουν κάνει αυγά και να εκκολαφτεί μια νέα γενιά. Ως εκ τούτου, εάν χρειάζεται, επαναλάβετε την ίδια διαδικασία μετά από 6 μήνες.

Επιπλέον, μην ανησυχείτε για τις μπάλες του βορικού οξέος γύρω από το σπίτι σας, δεδομένου ότι είναι απολύτως ασφαλές για εσάς, την οικογένειά σας, τις γάτες σας, και τα σκυλιά. Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται για την απολύμανση, αλλά δεν είναι τοξικό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share