Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κρέμασε μια τσάντα στην αυλή του σπιτιού...Το επόμενο πρωί δεν πίστευε στα μάτια του!

Θα συγκινηθείτε!

18 Δεκεμβρίου 2019 16:40
Κρέμασε μια τσάντα στην αυλή του σπιτιού...Το επόμενο πρωί δεν πίστευε στα μάτια του!

Έδωσαν περισσότερες από 11.500 λίρες σαν δωρεά για να βοηθήσουν έναν 59χρονο άνδρα, στην Αγγλία, που κρέμασε μια τσάντα στην πύλη του κήπου του με ένα σημείωμα που ζητά βοήθεια με φαγητό και ηλεκτρικό ρεύμα. Το καλύτερο δώρο για τα Χριστούγεννα. Διαβάστε το πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Ο άνθρωπος έβαλε το σημείωμα έξω από το σπίτι του στην περιοχή Carlton του Nottingham με την ελπίδα ότι οι περαστικοί θα έριχναν ένα «ζευγάρι φασόλια» στη σακούλα. Δεν πάει σε πολλούς το μυαλό ότι κάποιο άνρθρωποι περνάνε δύσκολα τα Χριστούγεννα, και δεν τα ζουν, όπως θα έπρεπε, ενώ για άλλους είναι τα τελευταία τους...

Μέσα σε λίγες ώρες από την έκληση για βοήθεια ο άνθρωπος, ο Γουίλιαμ, έλαβε τροφή από την τράπεζα τροφίμων Clifton και η θέρμανση και ρεύμα.

Ο άντρας δήλωσε ότι είχε μόνο ελπίδες για ένα «ζευγάρι κονσερβών φασολιών», όταν το ρώτησε ένας τοπικός δημοσιογράφος. Οι προσφορές βοήθειας συνεχίζονται, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών ζεστών γευμάτων και των δωρεών μετρητών.

Μετά την αποκάλυψη του ότι το βασικό του γεύμα ήταν ένα τόστ με μαρμελάδα, ο Τζένι Κόνελ,που μένει κοντά του, προτάθηκε να του προσφέρει ένα ζεστό γεύμα, κάθε βδομάδα.

Μέσα στις δωρεές ήταν και μια λίρα από μια μητέρα, που του έγραψε: "Ξέρω ότι δεν είναι πολλά, αλλά είναι μια παραπάνω λίρα. Καλά Χριστούγεννα."

Ένας νεαρός έδωσε τα χρήματα από την τσέπη, ενώ ένας άγνωστος χτύπησε το ένα χιλιάρικο ακόμα και αν ακόμα πληρώνουν την κηδεία του γιου τους.

Ένας άλλος έδωσε 1,78 λίρες στερλίνες, με το μήνυμα: «Μπορώ μόνο να ζητήσω συγγνώμη για αυτό είναι το μόνο που έχω στον τραπεζικό μου λογαριασμό, όλοι πέφτουμε σε δύσκολες στιγμές, συμπεριλαμβανομένου και εμού, αλλά όλοι πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».

Ο επιχειρηματίας Κρέιγκ Κρόουφορντ, δήλωσε: «Είναι σπαρακτικό, να βλέπεις τους ανθρώπους να δίνουν την τελευταία δεκάρα τους για να τον βοηθήσουν."

Ο Γουίλιαμ, ο οποίος ζει μόνος του στο σπίτι μετά τον θάνατο της μητέρας του, προσπαθούσε να πουλήσει έπιπλα και παιχνίδια σε πωλήσεις γκαράζ μέχρι πρόσφατα.

Δεν είναι μόνο τα χρήματα που ανησυχούν, αλλά και η μοναξιά. Μετά από την ιστορία ένας ξάδελφος του έχει έρθει σε επαφή και σχεδιάζει μια επίσκεψη!

Το κοριτσάκι της έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς...ένα χρόνο μετά πληροφορείται ότι πάσχει από καρκίνο!

Μια τραγική ιστορία μιας μητέρας από την Αγγλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ραγίζει καρδιές. Συγκεκριμένα, πέρυσι τα Χριστούγεννα η κορούλα της Μπέθ Ντούρκιν, έκανε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, και κατάφερε να επιζήσει. Πότε δεν περίμεναν ότι το κακό θα τους ξαναχτυπούσε την πόρτα...και πόσο μάλλον ο καρκίνος.

Συγκινούν οι ιστορίες από άτομα με καρκίνο. Μια ακόμα που ραγίζει καρδιές είναι αυτή με ένα παιδάκι που για χάρη του όλη η γειτονιά έφερε τα Χριστούγεννα πρόωρα, ώστε να προλάβει να γιορτάσει.Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία για την 33χρονη μητέρα, αφού πληροφορήθηκε ότι πάσχειν από καρκίνο στον πνεύμονα και στα κόκκαλα.

Διαβάστε πρώτοι τις δηλώσεις της στο Athensmagazine.gr που συγκλονίζουν: " Ήταν ξεκάθαρα γραμμένο στα πρόσωπα τους, ότι θα μου ανακοίνωναν ότι έχω καρκίνο. Η πρώτη μου ερώτηση ήταν πόσο μου μένει ακόμα..."

Οι γιατροί της απάντησαν ότι έχει περίπου 6 με 12 μήνες ακόμα, και τότε το τοπίο θόλωσε. Σκέφτηκε την κόρη της Ολίβια, αλλά και την 5χρονη Ριάνον, τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Μάρκ.

Είχε περάσει ήδη πολλά μετά την ανακοίνωση ότι η Ολίβια πάσχει από Truncus Arteriosus, που σημαίνει ότι της έλειπε μια αρτηρία στην καρδιά και έπρεπε να χειρουργηθεί. Η Ολίβια αργότερα διαγνώστηκε με σύνδρομο DiGeorge, μια κατάσταση που υπάρχει από τη γέννηση που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα ζωής, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών ελαττωμάτων και των μαθησιακών δυσκολιών.

Μόλις επέστρεψε από την περιπέτεια της μικρής και τις εξετάσεις που έκαναν όλοι, η κυρία Ντούρκιν δεν μπόρεσε να αγνοήσει τον οξύ πόνο στο ισχίο του ισχίου, τον οποίο αρχικά νόμιζε ότι ένα μυϊκό ζήτημα.

Ο πόνος χειροτερεύει και μετά από εβδομάδες μια σάρωση με μαγνητική τομογραφία, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο πόνος της κυρίας ήταν κάτι πολύ χειρότερο. «Δεν έχει βυθιστεί ακόμα. Δεν νομίζω ότι το αποδέχτηκα. Φοβάμαι την ημέρα που θα το νιώσω για να είμαι ειλικρινής ».

Κοίταξε την Όλιβια που παίζει χαρούμενα με τα μαλλιά της μητέρας της. «Θα ήταν ευκολότερο εάν ήξερα ότι η Ολίβια ήταν ασφαλής και θα ήταν εντάξει», είπε. "Θα ήμουν πιο καλά με αυτό τότε. Αλλά την έφερα σε αυτόν τον κόσμο και θέλω να είμαι αυτός που θα σιγουρευτεί ότι είναι εντάξει."

«Νιώθω άσχημα που την έφερα σε αυτόν τον κόσμο. Θα το δούμε, αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνω ως μαμά », είπε.

Η οικογένεια έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι στη Disneyland Paris στο νέο έτος. «Ίσως να μην έχω την ευκαιρία να πάω ξανά», είπε η ." Ίσως να μην είμαι εδώ τα επόμενα Χριστούγεννα. "

Μέχρι στιγμής έχει λάβει χημειοθεραπεία και ανοσοθεραπεία μέσω του NHS. Η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να χρηματοδοτήσει πρόσθετη ιδιωτική περίθαλψη που θα μπορούσε να επιτρέψει πιο στοχοθετημένη θεραπεία και να της δώσει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share