Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

Ραγίζει καρδιές ο 9χρονος που κλαίει από χαρά μετά την τελευταία του χημειοθεραπεία!

Σπαρακτικό!

18 Δεκεμβρίου 2019 14:21
Ραγίζει καρδιές ο 9χρονος που κλαίει από χαρά μετά την τελευταία του χημειοθεραπεία!

Η μάχη με τον καρκίνο είναι πολύ σκληρή, επώδυνη και κυρίως ψυχοφθόρα. Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς όλο και περισσότερα είναι τα κρούσματα ακόμα και σε μικρά παιδιά. Πώς να ξεχάσουμε αυτόν τον πατέρα που έβγαλε φωτογραφία την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που έκανε χημειοθεραπείες;

Αυτός ο 9χρονος ήρωας κλαίει από χαρά καθώς ολοκλήρωσε την τελευταία του χημειοθεραπεία και νίκησε τον καρκίνο έπειτα από 3ετη μάχη! Το βίντεο που ακολουθεί πραγματικά ραγίζει καρδιές!

Η μητέρα του ανέβασε στο Facebook αυτό το συγκινητικό βίντεο όπου ο 9χρονος κάθεται στην τραπεζαρία του σπιτιού τους και κλαίει με λυγμούς πριν πάρει την τελευταία δόση των χαπιών του καθώς συνειδητοποιεί πως η επίπονη και χρόνια περιπέτεια του.

Το σπαρακτικό αυτό βίντεο έχει πάνω από 13.000 προβολές και οι θεατές του επαινούν τον μικρό ήρωα για την δύναμή του.

Ολόκληρη γειτονιά γιόρτασε νωρίτερα τα Χριστούγεννα για παιδάκι που θα πέθαινε από καρκίνο!

Μια αληθινή ιστορία που συγκινεί είναι αυτή με πρωταγωνιστή ένα μικρό αγοράκι που έπασχε από καρκίνο. Για να βιώσει την μαγεία των Χριστουγέννων, όλη η γειτονιά συμφώνησε να τα γιορτάσουν πρόωρα.

Είναι πολύ επώδυνο να βλέπεις μικρά παιδιά να μάχονται για την ζωή τους και τελικά να χάνουν από τον καρκίνο. Άλλη μια περίπτωση που συγκινεί είναι η επιθυμία ενός μικρού αγοριού, που σαν τελευταία του επιθυμία δεν είχε να κάνει με τα δώρα των Χριστουγέννων, αλλά με κάτι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Οι γονείς του Μπρόντι Άλλεν από το Οχάιο έμαθαν πως ο 2 ετών γιος τους πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και πως δεν έχει παραπάνω από δύο μήνες ζωής.

Συνειδητοποιώντας πως προφανώς ο Μπρόντι δεν θα καταφέρει να απολαύσει άλλα Χριστούγεννα, μια γιορτή που ο ίδιος λατρεύει, αποφάσισαν να τα γιορτάσουν λίγο νωρίτερα, οπότε στόλισαν κανονικά δέντρο προσθέτοντας διάφορα στολίδια στο σπίτι, και μια ολόκληρη γειτονιά ακολούθησε το παράδειγμά τους.

«Στο μυαλό του είναι Χριστούγεννα. Ξύπνησε μια μέρα και είδε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δεν έχει ιδέα πως δεν είναι όντως Χριστούγεννα. Απλώς το απολαμβάνει», είπε η Μακένζι Άλλεν, η 21χρονη αδερφή του.

Η υγεία του Μπρόντι έχει επιδεινωθεί τόσο που πλέον δεν έχει ούτε στο ελάχιστο την ενέργεια ενός παιδιού στην ηλικία του και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δεξί χέρι και πόδι του. Ωστόσο λατρεύει να βγαίνει έξω και συνεχίζει να απολαμβάνει το παιχνίδι με τα αδέρφια του, που τον κάνουν βόλτες μέσα στο μικρό κόκκινο βαγονάκι του, ενώ είναι τυλιγμένος με μια κουβέρτα και μια κουκούλα να του καλύπτει το κεφάλι.

Στις βόλτες του, ο μικρός Μπρόντι βλέπει φουσκωτούς ήρωες της Disney, χιονάνθρωπους, έναν Άγιο Βασίλη, χριστουγεννιάτικα δέντρα και γενικά μια ολόκληρη γειτονιά που έχει βάλει χριστουγεννιάτικα στολίδια στα σπίτια της για χατίρι του.

«Πρόσφερα στην μητέρα του ένα γιογιό του εγγονού μου, που πλέον πηγαίνει μόνος του τουαλέτα, και μου είπε πως δεν θα το χρειαστεί γιατί ο Μπρόντι έχει καρκίνο. Συγκλονίστηκα, μου ράγισε την καρδιά. Οπότε είπα στον σύζυγό μου, “Έχουμε ένα σωρό πράγματα, ας στολίσουμε κι εμείς”», λέει μια 74χρονη γειτόνισσα της οικογένειας.

Η οικογένεια του αγοριού έμαθε πρώτη φορά για τον καρκίνο του τον περασμένο Μάιο μετά τα έντονα παράπονά του για ζαλάδες, κάτι που αρχικά οι γιατροί απέδωσαν σε μόλυνση του αυτιού. Μετά από πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, αποκαλύφθηκε πως ο Μπρόντι έχει τέσσερις όγκους.

Σύμφωνα με τον πατέρα του, πρόκειται για μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, την οποία το παιδί αποδείχθηκε πως είχε από τότε που γεννήθηκε. «Ήταν μέσα του όλον αυτόν τον καιρό, ένα κομμάτι του ποιο είναι», είπε ο 45χρονος Τοντ Άλλεν.

Στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύθηκε, του έδωσαν την πιο ισχυρή μορφή χημειοθεραπείας αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού οι υπάρχοντες όγκοι του αγοριού αυξήθηκαν κατά 30 τοις εκατό, ενώ εμφανίστηκε κι ένας πέμπτος.

Όταν οι δικοί του πληροφορήθηκαν πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα, αποφάσισαν απλώς να κάνουν όσο πιο ευτυχισμένες μπορούσαν τις τελευταίες ημέρες του. Κάπως έτσι ήρθε η ιδέα να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μέσα στον Σεπτέμβρη.

Επειδή όμως δεν είχαν πολλά στολίδια, έφτιαξαν μια σελίδα στο Facebook ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες και η ανταπόκριση ήταν τεράστια και συγκινητική. Εκτός από στολίδια ο κόσμος στέλνει επίσης στον Μπρόντι πολλά δώρα και γλυκίσματα. «Χτες μόνο λάβαμε 25 χριστουγεννιάτικες κάρτες», λέει η μητέρα του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share