Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη! Πέθανε γνωστός τραγουδιστής!

Θρήνος στον χώρο της μουσικής!

18 Δεκεμβρίου 2019 12:36
Θλίψη! Πέθανε γνωστός τραγουδιστής!

Θλίψη στον κόσμο της μουσικής μετά τον θάνατο του πασίγνωστου τραγουδιστή, Κένι Λίνς σε ηλικία 81 ετών. Το ανακοίνωσαν τα παιδιά του μέσα από το twitter!

Άλλος ένας θάνατος ήρθε να μας ταράξει, μετά και τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού. Τα παιδιά του έγραψαν στο πόστ:

«Με μεγάλη μας λύπη σας μεταφέρουμε τα νέα. Ο πατέρας μας πέθανε νωρίς το πρωί. Θα βρίσκεται στις αναμνήσεις πολλών και θα λείψει σε ακόμη περισσότερους. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη την στήριξή σας αυτή την δύσκολη στιγμή. Αντίο μπαμπά, θα σε αγαπάμε για πάντα», ανέφερε η ανακοίνωση του θανάτου του.

Με μεγάλη καριέρα που ξεπερνούσε τα 60 χρόνια, είχε μια μαγευτική φωνή που τον έφερε στην κορυφή των charts με αμέτρητες επιτυχίες.

Πέθανε ο Νίκος Ταμπακάκης!

Πέθανε ο καθηγητής του Λυκείου Βουκολιών Νίκος Ταμπακάκης.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ.Ιωάννης Μαλανδράκης , στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, για τον αναπάντεχο θάνατο του Καθηγητή του Λυκείου Βουκολιών Ταμπάκη Νικολάου, εξέφρασε τη θλίψη του και τα ειλικρινή του.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Νίκου Ταμπάκη, εκπαιδευτικού στο ΓΕΛ Βουκολιών, εξέδωσε σήμερα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων.

Στο μήνυμα αναφέρονται τα εξής:

«Στη σημερινή σελίδα του παρουσιολογίου στο ΓΕΛ Βουκολιών, υπάρχει μια απουσία. Ο εκλεκτός και αγαπημένος συνάδελφος μας, ο Νίκος Ταμπάκης από σήμερα δεν θα υπογράφει την παρουσία του.

Έφυγε απροσδόκητα, ξαφνικά βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη όχι μόνο το σχολείο του, αλλά το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Καλό ταξίδι, όμορφο παράδεισο να έχεις Νίκο. Το αποτύπωμά σου θα μείνει πάντα εδώ.

Θερμά συλλυπητήρια, ευχές για κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.
Εκ μέρους της ΔΔΕ Χανίων
Ο Διευθυντής και οι συνεργάτες του».

Νεκρός ο πασίγνωστος ηθοποιός, Brian Tarantina!

Θλίψη στην showbiz από τον ξαφνικό θανάτου διάσημου ηθοποιού, λίγες ώρες μετά και την τραγωδία συνάδελφό του!

Συγκεκριμένα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Brian Tarantina που πρωταγωνιστούσε στην κωμωδία The Marvelous Mrs. Maisel.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΤΜΖ ο θάνατος του ηθοποιού οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Είδηση σοκ: Πέθανε 17χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Είναι στιγμές όπου τα λόγια είναι περιττά και άσκοπα για να περιγράψουν τη θλίψη που φέρνει η ξαφνική και σοκαριστική απώλεια

Ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Τριανδρίας, Στέλιος Τσιρανίδης άφησε τη τελευταία του πνοή σήμερα το απόγευμα λόγω ξαφνικού προβλήματος υγείας. Η οικογένεια του νεαρού παίκτη, αλλά και της Τριανδρίας έχει βυθιστεί στο πένθος, με την είδηση να σοκάρει ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου που γνώριζε το ανήλικο παιδί.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια…

Βαρύ πένθος για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη!

Στο πένθος βυθίστηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχασε τον πατέρα του την Δευτέρα, ενώ προηγουμένως, το βράδυ της Κυριακής, του είχε αφιερώσει το πρώτο του γκολ μετά από 4 χρόνια με τη φανέλα της Στεάουα
Η ζωή είναι γεμάτη συμπτώσεις και περίεργες τροπές και αυτό αποδείχθηκε και με πρωταγωνιστές τον Άρη Σοϊλέδη και τον πατέρα του. Ένας ακόμη θάνατος που τον είχε στιγματίσει είναι και ο θάνατος του αδερφού του!

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στην Στεάουα Βουκουρεστίου, σκόραρε στο κυριακάτικο ματς κόντρα στην Βιτορούλ (0-2), για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια και στον πανηγυρισμό του αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στον αγαπημένο του πατέρα που παρακολουθούσε το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας, εκείνος έφυγε από τη ζωή, έχοντας προλάβει όμως να δει πρώτα τον γιο του να κάνει αυτό που πάντα του ευχόταν, να βάζει γκολ.

Η είδηση αυτή βυθίσε στην θλίψη την οικογένεια του και τον 28χρονο αμυντικό, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με το δικό του, συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram:

«Μπαμπάκα μου... Κούκλε μου... Περίμενες να βάλω γκολ για να φύγεις ε;; Πάντα μου έλεγες να βάζω γκολ... Ελπίζω να έφυγες χαρούμενος ψυχή μου. Θα σε αγαπώ αιώνια και σε ευχαριστώ για όλα. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share