Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτό το κοριτσάκι γεννήθηκε χωρίς χέρια παρ' όλα αυτά είναι κορυφαία αθλήτρια του μπείζμπολ!

Μια συγκινητική ιστορία!

18 Δεκεμβρίου 2019 13:15
Αυτό το κοριτσάκι γεννήθηκε χωρίς χέρια παρ' όλα αυτά είναι κορυφαία αθλήτρια του μπείζμπολ!

Οι άνθρωποι που δεν γεννιούνται αρτιμελείς ή γεννιούνται με κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας έχουν τόσο μεγάλη ψυχική δύναμη που συνήθως καταφέρνουν πολλά παραπάνω από έναν φαινομενικά φυσιολογικό άνθρωπο. Ωστόσο, σοκ προκαλεί η είδηση για ένα κοριτσάκι στην Ινδία που γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια!

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και αυτή η 12χρονη που γεννήθηκε χωρίς χέρια αλλά δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να παρατήσει το άθλημα που αγαπά, το μπέιζμπολ. Ίσα ίσα που η ταλαντούχα μικρή απέδειξε πως μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου. Να σημειωθεί επίσης πως ασχολείται με τέσσερα ακόμη αθλήματα και η μεγάλη της αδερφή δηλώνει περήφανη: "Είναι εκπληκτική στα αθλήματα! Καταφέρνει πράγματα που εγώ δεν μπορώ!".

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον απίστευτο τρόπο που η 12χρονη κρατάει το μπαστούνι του μπέιζμπολ με το πηγούνι της:

Θα δακρύσετε: Κοριτσάκι χωρίς χέρια κατάφερε να κερδίσει κάτι... αδιανόητο! (Video)

Μια άκρως συγκινητική ιστορία θα διαβάσετε παρακάτω για ένα κοριτσάκι που κατάφερε να κερδίσει χωρίς χέρια διαγωνισμό γραφής! Ναι καλά ακούσατε! Αν έχεις δύναμη ψυχής και προσπαθείς μπορείς να καταφέρεις πολλά! Αυτό το μικρό κοριτσάκι είναι νεκρό εδώ και 95 χρόνια! Όταν ξαφνικά άνοιξε τα μάτια της...! (photos-video)

Η ιστορία της μικρής Σάρα Χάινσλεϊ θα σας κάνει να δακρύσετε από το Μέριλαντ των ΗΠΑ, η οποία κατάφερε να κερδίσει σε μαθητικό διαγωνισμό γραφής παρόλο που δεν έχει χέρια.

Η Σάρα γράφει κρατώντας ένα στυλό ή ένα μολύβι ανάμεσα στους καρπούς της. Το βραβείο αυτό απευθύνεται σε μαθητές με ειδικές ανάγκες και οι κριτές λαμβάνουν υπόψη τη «γνωστική, πνευματική, σωματική και / ή αναπτυξιακή αναπηρία».

Η Σάρα έφτασε στις ΗΠΑ πριν από τέσσερα χρόνια, από την Κίνα, αφού υιοθετήθηκε από την οικογένεια Χάινσλεϊ.

Η αδελφή της, της έφτιαξε ένα τεχνητό χέρι έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν μαζί.

Εκτός από το διάβασμα της αρέσει η τέχνη αλλά και να παρακολουθεί τηλεόραση καθώς και να κάνει αναρρίχηση με την αδελφή της.

Θρίλερ: Η εικόνα αυτού του κοριτσιού σοκάρει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο!

Η εικόνα αυτού του κοριτσιού σοκάρει ακόμα και τον πιο σκληρό άνθρωπο!

Κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του… τρέμει τα θρίλερ με κούκλες και παιδάκια. Αυτή η πιτσιρίκα είμαστε τυχεροί που δεν βρέθηκε στο δρόμο μας.

Δείτε επίσης: Τύπος έβαλε τη γιαγιά του σε κλουβί! Ο απίστευτος λόγος που έφτασε στα άκρα!

Αν προσπάθησε να μας τρομοκρατήσει τα κατάφερε. Ένα κοριτσάκι μπορεί να παραλάβει το βραβείο για το πιο τρομακτικό κουστούμι του φετινού Halloween.

Βλέπεις τη φιγούρα της να σε πλησιάζει και καταλαβαίνεις πως πρόκειται για ένα… ακέφαλο κοριτσάκι που κρατάει το κεφάλι της στο πιάτο.

Άντε τώρα να σου χτυπήσει την πόρτα για να ρωτήσει: «trick or treat»!

This is the best Halloween costume of 2018!

Posted by Daily Mail Australia on Wednesday, October 31, 2018

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share