Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό το σκυλάκι είχε χαθεί στην πόλη για μέρες. Η στιγμή της επανασύνδεσης με τον ιδιοκτήτη του είναι ότι ωραιότερο είδατε σήμερα!

Θα σας ραγίζει την καρδιά!

18 Δεκεμβρίου 2019 07:27
Αυτό το σκυλάκι είχε χαθεί στην πόλη για μέρες. Η στιγμή της επανασύνδεσης με τον ιδιοκτήτη του είναι ότι ωραιότερο είδατε σήμερα!

Τo γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με ένα σκυλάκι που είχε χαθεί μέσα στο Λος Άντζελες (Καλιφόρνια). Μόλις η Αλιζόνα είδε το φοβισμένο σκύλο κάτω από το αυτοκίνητο, κάλεσε αμέσως την μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία των ζώων «Ηope For Paws».

Όπως θα δείτε το σκυλάκι ήταν πολύ φοβισμένο και δεν ήθελε ούτε καν να φάει. Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι εργαζόμενοι της οργάνωσης έστησαν ένα προστατευτικό δίχτυ, προκειμένου το σκυλάκι να μην τραυματιστεί από διερχόμενο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν την επιχείρηση διάσωσης του.

Καθώς το έβγαλαν με ένα λουράκι, διαπίστωσαν ότι έχει ένα ενσωματωμένο μικροτσίπ. Όταν κάλεσαν τον ιδιοκτήτη του, τον Νταβ, για να τον ενημερώσουν ότι έχουν εντοπίσει το σκυλάκι του, εκείνος τους είπε ότι την λένε Luna και ότι την έψαχνε για περίπου πέντε μέρες. Δείτε, όμως, τι συνέβη στο 4:30 όταν η Luna επανασυνδέθηκε με τον ιδιοκτήτη της!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ένας σκύλος δεν σταματούσε να τρώει μέχρι που είχε φρικτούς πόνους...Αυτό που βρήκαν μέσα του θα σας σοκάρει!

Ένας σκύλος, ο Ντέξτερ, δεν σταματούσε να τρώει μέχρι που τα αφεντικά του αποφάσισαν να του βάλουν ένα φίμωτρο. Ο σκύλος, μετά από φρικτούς πόνους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τότε ανακάλυψαν τι είχε φάει...

Κάποια σκυλιά φέρονται πολύ περίεργα και οι πράξεις τους είναι ανεξήγητες κάποιες φορές. Ένα παράδειγμα αποτελεί και ο σκύλος τους δεν κοιμόταν τα βράδια. Αυτός ο σκύλος από την άλλη, απλά είναι άτακτος!

Ο Άντριου και η Τέρι Γκούμπερτ, αποφάσισαν να βάλουν στο 18 μηνών σκυλάκο τους το δερμάτινο φίμωτρο, αφού καταβρόχθιζε τα πάντα, ακόμα και ένα δίχτυ ψαρέματος. Δεν αντιστάθηκε όμως, και έφαγε και το ίδιο το φίμωτρο!

Ο κ. Γκούμπερτ δήλωσε: "Όλα ξεκίνησαν όταν άρχισε να τρώει τα πάντα από τα συρτάρια των ρούχων της κόρης μου πριν από περίπου ένα χρόνο και συνεχίζεται από τότε. Τότε του αγοράσαμε το φίμωτρο, και ο δεύτερος σκύλος μας,ο Κάσπερ, τον βοήθησε να βάλει τα δόντια του για να το φάει!"

Είναι ένα πολύ παιχνιδιάρικο και άτακτο σκυλάκι, για αυτό θέλει συνεχώς προσοχή μέχρι να μεγαλώσει.

Χρειάστηκε να του κάνουν τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις για να απομακρύνουν με ασφάλεια το φίμωτρο. Ακόμα βρήκαν μια μπάλα τένις, ένα ζευγάρι γυναικείων καλτσών, κάποια σοκολάτα, ταινία, ξύλα, μια πλαστική τσάντα και ένα δικό του παιχνίδι.

Ο κτηνίατρος δήλωσε: «Σε τέσσερις περιπτώσεις, ο Ντέξτερ απαιτούσε διερευνητική κυτταροτομία, η οποία είναι όταν μια μεγάλη τομή γίνεται κάτω από την κοιλιά για να εντοπιστούν όλα τα όργανα μέσα στο σώμα.

"Μόλις μπουν ξένα σώματα στον οργανισμό, τα έντερα τεμαχίζονται, το ξένο σώμα αφαιρείται και στη συνέχεια τα έντερα ράβονται ξανά"

"Όλα τα άλλα όργανα ελέγχονται πριν μπουν τα ράμματα. Σε άλλες περιπτώσεις, όπως όταν έφαγε 12 σοκολάτες, που θα μπορούσαν εύκολα να αποδειχθούν μοιραίες, ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης του ήταν να τον κάνει να νιώθει άρρωστος."

Δείτε την ακτινογραφία στο Athensmagazine.gr:

Παραμορφωμένος σκύλος κάθεται μόνος του. Ωστόσο μετά από λίγο καιρό γίνεται το απίστευτο!

Θα ραγίσει τις καρδιές αυτή η ιστορία με τον παραμορφωμένο σκύλο.

Ο λόγος για τον Μπιούξ Τοξ!

Ο Μπιούξ Τοξ είναι ένας σκύλος ράτσας Λαμπραντόρ Ριτρίβερ. Γεννήθηκε με παραμόρφωση προσώπου και βίωνε την απόρριψη και την εγκατάλειψη, μέχρι που βρήκε μια πραγματική φίλη στο πρόσωπο της Τζέιμι Χούλιτ.

Ο σκύλος γεννήθηκε με αυτά τα χαρακτηριστικά ως αποτέλεσμα πίεσης που δέχτηκε στην κοιλιά της μητέρας του μιας και ήταν ένα από τα 6 κουτάβια της. Ωστόσο, η μοναδική προσωπικότητα και η εξυπνάδα του τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Η Τζέιμι εξηγεί: «Λόγω της παραμόρφωσης του προσώπου του, οι άνθρωποι που τον μεγάλωσαν δεν μπορούσαν να τον πουλήσουν. Έτσι, τον έδιναν δωρεάν». Το τετράποδο κατέληξε να ζει με έναν άνδρα που τον παραμελούσε και τον άφηνε μόνο του έξω, για 5 χρόνια. Ωστόσο, έχουμε δει κι άλλες παρόμοιες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα μια οικογένεια μετακόμισε και παράτησε το σκύλο τους στα σκουπίδια.

Παραμελήθηκε σε βαθμό που οι τοπικές ομάδες διάσωσης προσπάθησαν να παρέμβουν χωρίς επιτυχία. Ως αποτέλεσμα, ο Μπιούξ ήταν θλιμμένος, άρρωστος, σκελετωμένος και γεμάτος παράσιτα, χωρίς να έχει καμία ελπίδα.

Τότε η Τζέιμι επηρεάστηκε από την κατάσταση του σκύλου και αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Η ίδια προσθέτει: «Δεν με ενδιέφερε το πόσο άρρωστος ήταν. Απλά δεν ήθελα πάλι να βρεθεί ανάδοχος και να εγκαταλειφθεί. Ήθελα να έχει σταθερότητα και ένα μέρος που θα ξέρει πως είναι το σπίτι του. Αυτός είναι ο λόγος που τον υιοθέτησα αμέσως από τον ιδιοκτήτη του. Ήθελα να ζει σαν φυσιολογικός σκύλος».

Η Τζέιμι μπορούσε να καταλάβει τον σκύλο, καθώς σαν παιδί βρισκόταν σε ανάδοχες οικογένειες και γνωρίζει το συναίσθημα της εγκατάλειψης και της ψεύτικης ελπίδας.

Το τετράποδο έλαβε εντατική θεραπεία από γιατρό, έναν αφοσιωμένο κτηνίατρο που πέρασε πολύ χρόνο για να τον κάνει να σταθεί και πάλι στα πόδια του. Ο γιατρός και η ιδιοκτήτριά του βοήθησαν τον σκύλο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της υγείας του και να γίνει υγιής.

Πλέον, είναι μέλος μιας ευτυχισμένης οικογένειας και έχει για αδερφό ένα Ριτρίβερ που ονομάζεται Ράιλεϊ. Η Τζέιμι αναφέρει: «Ο Ράιλεϊ και ο Μπιούξ είναι 13 και 6 ετών. Παρά τη διαφορά της ηλικίας τους, αγαπά ο ένας τον άλλον. Ο Μπιούξ ενεργεί σαν κουτάβι και βοηθά τον φίλο του να παραμένει νέος. Είναι γεμάτος ζωή και μας δίνει πολλή χαρά».

Έτσι, η περιπέτειά του τελείωσε καλά και σήμερα έχει μια πολύ καλή ζωή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share