Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πειραιάς: Σύγκρουση μηχανής με ΙΧ!

Δείτε φωτογραφίες!

17 Δεκεμβρίου 2019 22:19
Πειραιάς: Σύγκρουση μηχανής με ΙΧ!

Μετωπική σύγκρουση έγινε το απόγευμα της Τρίτης, στην Καλλίπολη στον Πειραιά, ανάμεσα σε μια μηχανή κι ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το Piraeus Press, το μηχανάκι κατευθυνόταν επί της λεωφόρου Σαχτούρη όταν ένα ΙΧ αποφασίζει να βγει από την Σπύρου Λάμπρου κάθετα, κλείνοντας το δρόμο στη μηχανή. Ο οδηγός της μηχανής δεν πρόλαβε να αντιδράσει και η σύγκρουση είναι σφοδρή.

Ο οδηγός ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Τροχαίο στα Τρίκαλα: Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίες!

Τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στον περιφερειακό Τρικάλων, στο ύψος της αερογέφυρας, από το οποίο τραυματίστηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Να υπενθυμίσουμε ότι άλλο ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε εχθές, με μία νταλίκα που συγκρούστηκε με ΙΧ, με αποτέλεσμα να κλείσει η δεξιά λωρίδα της καθόδου, στο ύψος της Αττικής Οδού. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε στα Τρίκαλα, όταν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να αποφύγουν έναν ποδηλάτη που «πετάχτηκε» μπροστά τους.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους αστυνομικούς και τον ποδηλάτη στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Ευτυχώς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου: Συγκρούστηκε φορτηγό με αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα, στο οποίο συγκρούστηκαν ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό, σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου. Παράλληλα, τροχαίο ατύχημα είχε και ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, το τροχαίο συνέβη στην είσοδο προς Αθήνα, μετά τα διυλιστήρια. Λόγω του συμβάντος, τα αυτοκίνητα έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων.

Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας, από το ύψος του νοσοκομείου Υγεία, μέχρι και το Μαρούσι, σε μια διαδρομή με πολύ χαμηλές ταχύτητες για τα ΙΧ.

Η κατάσταση επιδεινώνεται στο «Δαχτυλίδι», εκεί όπου καταγράφεται μεγάλο μποτιλιάρισμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share