Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μετρό: Μόνο 25 εργαζόμενοι συμμετείχαν στην απεργία!

Οι πολίτες βίωσαν τρομερή ταλαιπωρία...

17 Δεκεμβρίου 2019 20:16
Μετρό: Μόνο 25 εργαζόμενοι συμμετείχαν στην απεργία!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά! Μόνο 25 εργαζόμενοι συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση στο μετρό της Αθήνας.

"Λυπητερά" ήταν τα ποσοστά συμμετοχής στην πρωινή απεργιακή κινητοποίηση στο μετρό της Αθήνας. Και αυτό διότι, σύμφωνα με στοιχεία από τη Νέα Δημοκρατία, στη στάση εργασίας συμμετείχαν μόλις 25 εργαζόμενοι.

Δηλαδή μόνο το 5% των εργαζομένων (857) του σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών και μόλις το 2% του συνόλου των εργαζομένων (2.431) στην Αττικό Μετρό.

Η στάση εργασίας, η οποία διήρκησε από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 το πρωί, εξαγγέλθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ως απόρροια της μετακίνησης 21 εργαζομένων – από διοικητικές θέσεις σε κεντρικά εκδοτήρια – εν όψει της αυξημένης επιβατικής κίνησης της εορταστικής περιόδου.

Σοκαριστικό βίντεο: Άντρας χάζευε το κινητό του και έπεσε στις ράγες του μετρό!

Οι εικόνες από το βίντεο που θα δείτε θα σας σοκάρουν πραγματικά! Το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μας τα τελευταία χρόνια κάτι που είναι άκρως επικίνδυνο! Ένας άντρας όπως θα δείτε χάζευε με το κινητό του και παράλληλα περπάταγε στην αποβάθρα του μετρό! Λίγο μετά όμως χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε πεσμένος στις ράγες του μετρό προσπαθώντας να σωθεί!

Δύο άλλοι άνδρες που βρίσκονταν στην αποβάθρα έσπευσαν να τον βοηθήσουν να ανέβει ξανά πάνω.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα είχε γίνει το ίδιο στη Μαδρίτη. Σε εκείνη την περίπτωση, μια γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στην άκρη της αποβάθρας, κοιτάζοντας όμως το κινητό τηλέφωνό της, με αποτέλεσμα να πέσει στις γραμμές, την ώρα μάλιστα που ερχόταν ο συρμός του μετρό! Ευτυχώς, στάθηκε τυχερή και δεν τραυματίστηκε.

Δυστυχώς, δεν ήταν το ίδιο τυχερή μια 18χρονη Ουκρανή αθλήτρια πυγμαχίας.

Πριν από λίγες ημέρες, η Αμίνα Μπουλάκχ έχασε τη ζωή της, όταν διέσχισε τις γραμμές τρένου φορώντας τα ακουστικά της και κοιτάζοντας το κινητό της, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί ότι εκείνη τη στιγμή ερχόταν αμαξοστοιχία, που την παρέσυρε και την σκότωσε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share