Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο επιχειρηματίας που δέχτηκε επίθεση στη Βάρκιζα: «Κατευθείαν όρμηξαν πάνω μου και...»

Σοκάρει με όσα λέει!

17 Δεκεμβρίου 2019 15:56
Συγκλονίζει ο επιχειρηματίας που δέχτηκε επίθεση στη Βάρκιζα: «Κατευθείαν όρμηξαν πάνω μου και...»

Συγκλονίζει ο επιχειρηματίας που δέχτηκε επίθεση στη Βάρκιζα, με όσα λέει στην κάμερα του Alpha μέσα από το νοσοκομείο, πραγματικά να σοκάρουν, με τον επιχειρηματικό κόσμο να θρηνεί μετά τον θάνατο του Δημήτρη Αυγέρη!

«Κατευθείαν όρμηξαν πάνω μου και άρχισαν να με χτυπάνε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι. Κάννη πιστολιού κατάλαβα γιατί μου το κόλλησαν στο σβέρκο μου». «"Φέρε τα λεφτά χοντρέ, θα σε σκοτώσουμε χοντρέ", είμαι και εύσωμος για αυτό».

Το θύμα της επίθεσης στη Βάρκιζα δηλώνει έμπορος τροφίμων και νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής (13/12) στο νοσοκομείο «Αττικόν» με κατάγματα και κακώσεις στο κεφάλι, στα χέρια και στο σώμα.

«Δεκαπέντε ράμματα έχω κάνει στο κεφάλι, κάταγμα κεφαλιού, έχει και σπασμένα οστά στο πρόσωπο. Δέκα λεπτά ξύλο έτρωγα. Είχα εγώ χρήματα πάνω μου αλλά δεν πρόλαβαν να με ληστέψουν. Γιατί για καλή μου τύχη μια κυρία που μένει στην πολυκατοικία από πάνω, τους είδε και ειδοποίησε την αστυνομία».

Οι δύο δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία καθώς του επιτέθηκαν ελάχιστα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού του στη Βάρκιζα.

«Εγώ πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο αυτό. Δηλαδή έφυγα 20.00 από το σπίτι μου και γύρισα 20.30 και με περίμεναν αυτοί οι δυο απέξω».

Οι άνδρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο Γεωργιανούς. Σύμφωνα με τις αρχές οι δυο δράστες πριν από τρεις μήνες είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν ένα κοσμηματοπωλείο στην Κυψέλη, χτυπώντας και τραυματίζοντας τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σοκ: Σκότωσαν 3χρονο γιο επιχειρηματία! (Video)

Σοκ! Σκότωσαν 3χρονο γιο επιχειρηματία!

Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας τοποθέτησε κρυφή κάμερα σε σπίτι που νοίκιαζε σε νεαρή φοιτήτρια!

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον του αυτοκινήτου επιχειρηματία και τοπικού πολιτικού στο κέντρο του Κιέβου χθες Κυριακή, αλλά αντί γι’ αυτόν σκότωσαν τον γιο του, τριών ετών.

Σοκ: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας! (photos)

Ο Βιατσεσλάβ Σόμπολεφ, επιχειρηματίας, μέλος του τοπικού κοινοβουλίου του Κιέβου, βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου όταν έγινε η επίθεση, σύμφωνα με την πηγή αυτή, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας δεν κατονόμασε τον ιδιοκτήτη του οχήματος ούτε το θύμα. «Συνεπεία τραύματος από σφαίρα, ένα παιδί πέθανε στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο», ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών μέσω Facebook.

Ο Σόμπολεφ είναι επιχειρηματίας από την περιοχή Ντανιέτσκ, εστία της εξέγερσης των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία. Την περίοδο 2010-2011, ήταν στέλεχος της δημόσιας επιχείρησης αερίου, της Ναφτοχάζ.

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας που κατηγορείτο για τη δολοφονία δημοσιογράφου!

Στους δρόμους του Κιέβου έχουν διαπραχθεί αρκετές δολοφονίες γνωστών προσωπικοτήτων αφότου η Ρωσία προχώρησε στην προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας και ξέσπασε η εξέγερση των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία το 2014.

Ο Πάβελ Σαραμέτ, λευκορώσος δημοσιογράφος γνωστός για τις επικρίσεις του εναντίον της κυβέρνησης της χώρας του και για τη φιλική σχέση του με τον δολοφονημένο αντιπολιτευόμενο Ρώσο πολιτικό Μπαρίς Νεμτσόφ, σκοτώθηκε όταν εξερράγη βόμβα τοποθετημένη στο αυτοκίνητό του στο Κίεβο το 2016.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share