Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ: 5χρονος βρήκε τους γονείς του νεκρούς στο κρεβάτι!

Τραγωδία!

17 Δεκεμβρίου 2019 14:26
Σοκ: 5χρονος βρήκε τους γονείς του νεκρούς στο κρεβάτι!

Ένα πεντάχρονο αγόρι βρήκε τους γονείς του νεκρούς στο κρεβάτι στο σπίτι τους στη Μόσχα, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ στη Σλοβακία πριν από λίγες μέρες 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη διαρροής αερίου!

Το αγόρι πήγε να τους ξυπνήσει γιατί πεινούσε όμως κανείς από τους δύο δεν ανταποκρινόταν. Πήρε τηλέφωνο τη γιαγιά του για να της πει τι συνέβαινε και τότε εκείνη πήγε στο σπίτι και επιβεβαίωσε το θάνατό τους.

Όπως αναφέρει η Mirror τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του πέθαναν από τα ναρκωτικά, αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποια ουσία απέβη μοιραία. Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι στα σώματα των θυμάτων δεν υπήρχαν ίχνη βίας.

Μακελειό στην Τσεχία! Αρκετοί νεκροί

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά θύματα από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νοσοκομείο της πόλης Οστράβα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων CTK, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ακόμα μια τραγωδία που συγκλονίζει μετά από εκείνη της Νέας Ζηλανδίας!

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Οστράβα, με έναν άγνωστο δράστη να ανοίγει πυρ στα εξωτερικά ιατρεία.

Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ο άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ στην πτέρυγα των εξωτερικών ιατρείων. Σύμφωνα με το site Seznam Zprávy, o δράστης έχει τραπεί σε φυγή και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα πρόκειται για έναν άνδρα με κόκκινο μπουφάν και ύψος περίπου 1,80.

Το ίδιο site αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εκκένωσης του νοσοκομείου, το οποίο έχει αποκλείστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έχει δοθεί εντολή στους ασθενείς να παραμείνουν στα δωμάτιά τους. Εκτός από τον χώρο του νοσοκομείου η αστυνομία έχει αποκλείσει και τον χώρο του διπλανού Πανεπιστημίου.

Τραγωδία στην Πολωνία: 4 νεκροί και 4 αγνοούμενοι από έκρηξη!

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε εχθές από διαρροή αερίου σε σπίτι στο Στσέρκ της Πολωνίας με αποτέλεσμα να καταρρεύσει. Ο τραγικός απολογισμός ήταν 4 νεκροί και 4 ακόμα που αγνοούνται.

Τον τελευταίο καιρό οι εκρήξεις που σημειώνονται από εύφλεκτα υλικά αυξάνονται ανησυχητικά, δυστυχώς στην τελευταία έκρηξη που σημειώθηκε στην Κίνα ο αριθμός των ατόμων ήταν πολύ μεγαλύτερος!

Σήμερα το πρωί περίπου 100 πυροσβέστες εξακολουθούσαν να αναζητούν επιζώντες στα ερείπια που ακόμη καπνίζουν, καθώς μετά την έκρηξη ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον νομάρχη της επαρχίας της Σιλεσίας, τον Γιάροσλαβ Βίτζορεκ, ένα από τα τέσσερα πτώματα που εντοπίστηκαν ανήκε σε παιδί.

Ο Βίτζορεκ επεσήμανε ότι στο σπίτι βρίσκονταν οκτώ άνθρωποι την ώρα της έκρηξης.

Η επιχείρηση παροχής αερίου PSG ανακοίνωσε ότι πριν την έκρηξη είχε σημειωθεί πτώση της πίεσης σε έναν αγωγό μεταφοράς αερίου, κάτι που ίσως σημαίνει ότι υπέστη ζημιά από έργα που πραγματοποιούνταν εκεί κοντά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share