Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για τον Γιώργο Παπανδρέου!

Θάνατος σοκ!

17 Δεκεμβρίου 2019 13:20
Θλίψη για τον Γιώργο Παπανδρέου!

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία των Χανίων ο θάνατος του Αντώνη Σπαθή, πρώην συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, ο εκλιπών είχε αποστρατευτεί με το βαθμό του πλωτάρχη, ενώ διετέλεσε και Αναπληρωτής Συντονιστής του Νομαρχιακού Συμβουλίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων με μεγάλη και πολύχρονη δράση στην περιοχή.

Ο θάνατος του σύμφωνα με πληροφορίες, προήλθε από ανακοπή, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε το ένα του παιδί.

Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο ΕΕΕΕΚ Χανίων (Ειδικό Σχολείο Ακρωτηρίου).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Νομαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Νομού Χανίων.

«Ο Αντώνης Σπαθής, Αναπληρωτής Συντονιστής του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, υπηρέτησε τη δημοκρατία και την πατρίδα του με πάθος, επιμονή και αποτελεσματικότητα. Άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, καλοσύνη, θάρρος και εντιμότητα, σηματοδότησε με την στάση ζωής του την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης, της πρόνοιας αλλά και τις σοσιαλιστικές αξίες..Με βαθύ σεβασμό εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Αντώνη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Γιώργος Παπανδρέου: Δύσκολες ώρες για τον πρώην πρωθυπουργό!

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Παπανδρέου και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ!

Τι συνέβη με τον πρώην πρωθυπουργό; Διαβάστε αναλυτικά στο Youweekly.gr!

Μαργαρίτα Παπανδρέου: H εγγονή του Αντρέα Παπανδρέου προκαλεί εγκεφαλικά!

H εγγονή του Αντρέα Παπανδρέου προκαλεί εγκεφαλικά, είναι ξανά ερωτευμένη!

Ο έρωτας χτύπησε την πόρτα της. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η καλλονή κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας, ζει τον απόλυτο έρωτα και μάλιστα δεν διστάζει να το αποκαλύψει.Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου είναι ερωτευμένη με τον Νίκο.

Ο Νίκος είναι επιχειρηματίας και ζει στην Αθήνα. Οι δυο τους, μάλιστα, έκαναν και την πρώτη δημόσια επίσημη εμφάνιση στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο, την περασμένη εβδομάδα.

Μαζί τους ήταν και ο πατέρας της Μαργαρίτας, Γιώργος Παπανδρέου. Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του πρώην πρωθυπουργού, συμπαθεί και εκτιμά πολύ τον Νίκο, αφού βλέπει την κόρη του ευτυχισμένη στο πλευρό του.

Ο Νίκος και η Μαργαρίτα γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας μεταξύ τους. Έχουν σχέση εξ αποστάσεως, αφού εκείνη ζει στην Κρήτη και εκείνος στην Αθήνα, όμως για χάρη του έρωτα τους είναι και οι δύο με μια βαλίτσα στο χέρι.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share