Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ένα τριών μηνών αγόρι παλεύει για την ζωή του και οι γιατροί θέλουν να το "αποσυνδέσουν"!

Υποστηρίζουν ότι είναι εγκαφαλικά νεκρό!

17 Δεκεμβρίου 2019 11:31
Ένα τριών μηνών αγόρι παλεύει για την ζωή του και οι γιατροί θέλουν να το

Οι γονείς ενός απελπιστικά άρρωστου μωρού ικετεύουν έναν δικαστή για να του δώσει μια ευκαιρία να ζήσει, μετά την απόφαση των γιατρών να το "αποσυνδέσουν", σε νοσοκομείο στην Αγγλία. Οι γιατροί ανέφεραν στους γονείς του μικρού Μιντράρ Αλί ότι ποτέ δεν θα ανακάμψει από εγκεφαλικό τραυματισμό και θα ήταν καλύτερο να τον αφήσουν να πεθάνει.

Από την μια είναι οι γονείς που παλεύουν για την ζωή των παιδιών τους, και από την άλλη υπάρχουν μητέρες που τα αμελλούν. Σάλο προκάλεσε η απόφαση να αποφυλακισθεί η μητέρα από την Βάρκιζα, που άφησε το παιδί της να καεί ζωντανό! Οι γονείς του Μίντραρ όμως, ζητούν από ένα δικαστήριο να επιβάλει κυρώσεις για την άρση της υποστήριξης της ζωής από το παιδί τους, που θα γίνει τριών μηνών την Τετάρτη.

Αλλά οι γονείς του είναι ανένδοτοι και πιστεύουν ότι η υγεία του Μίντραρ βελτιώνεται και σκοπεύουν να αλλάξουν την αίτηση του Νοσοκομείου St Mary's του Μάντσεστερ, λέγοντας: «Ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε να τερματίσουμε τη ζωή του γιου μας».

Η μητέρα Σόκχαν είχε μια κανονική εγκυμοσύνη, αλλά οι επιπλοκές κατά τη γέννηση σήμαιναν ότι ο εγκέφαλος του μωρού της είχε έλλειψη οξυγόνου, είπε ο πατέρας του Κάρβαν Αλί. "Όταν βγήκε ο Μίντραρ, τον επανέφεραν με θωρακικές συμπιέσεις και φάρμακα και άκουσαν την καρδιά του να χτυπάει μετά από οκτώ λεπτά. Μεταφέρθηκε στην εντατική. Τον είδαμε να κουνάει τα δάχτυλα του!"

Ο Αλί και η 28χρονη σύζυγός του έχουν έναν μεγαλύτερο γιο, ηλικίας δύο ετών, και η οικογένεια του Μάντσεστερ, παρακολουθεί όλο το εικοσιτετράωρο το κρεβάτι του Μίντραρ.

Είπε: «Πρέπει να δώσουν στο Μίντραρ μια ευκαιρία. Αλλά το νοσοκομείο έκλεισε όλες τις πόρτες, λένε ότι δεν υπάρχει ελπίδα, ότι ο εγκέφαλός του είναι νεκρός. Λένε ότι οι κινήσεις του είναι απλώς αντανακλαστικές, όχι εγκεφαλικές. "

Το Οικογενειακό Δικαστήριο στο Preston, Lancashire, πρόκειται να διεξαγάγει προκαταρκτική ακρόαση στην υπόθεση αύριο.

Αυτή η γυναίκα πέθανε μόλις γέννησε το μωρό της , 37 δευτερόλεπτα αργότερα θα συμβεί κάτι που θα σας σοκάρει...

Πίστευε ότι θα πεθάνει γεννώντας το μωρό της, δεν υπολόγισε όμως ότι 37 δευτερόλεπτα αργότερα θα συμβεί αυτό...

Πολύ πριν η σπάνια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Στέφανι γίνει η αιτία του θανάτου της λίγο μετά τη γέννηση του γιου της, εκείνη είχε ένα τρομερό προαίσθημα…

Ίσως αυτό να ήταν η αιτία που όταν τελικά πέθανε, ήταν μόλις για 37 δευτερόλεπτα!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Στέφανι ήταν 20 εβδομάδων έγκυος στο δεύτερο παιδί της, όταν ένα πρόβλημα με τον πλακούντα εμπόδιζε την φυσιολογική γέννηση του παιδιού. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η κατάσταση μπορούσε να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνη και να οδηγήσει σε ακατάσχετη αιμορραγία. Η Στέφανι ήταν σίγουρη πως η ζωή της θα τερμάτιζε με την πρώτη ανάσα του δεύτερου παιδιού της…

Οι γιατροί την διαβεβαίωσαν πως θα υπήρχαν επιπλέον φιάλες αίματος για παν ενδεχόμενο – αν και μέχρι και την τελευταία στιγμή όλες οι εξετάσεις έδειχναν φυσιολογικές – πράγμα που μάλλον της έσωσε τη ζωή.

Λίγο πριν μπει στην αίθουσα του τοκετού, αποχαιρέτισε την οικογένειά της, φίλησε την κόρη της και είπε στον σύζυγό της ότι την έκανε την «πιο ευτυχισμένη γυναίκα στη γη».

Και όπως το προέβλεψε, η καρδιά της σταμάτησε…

Η Στέφανι υπέφερε από εμβολή αμνιακού υγρού με αποτέλεσμα για 37 δευτερόλεπτα να είναι τεχνικά νεκρή.

Ώρες αργότερα και εκείνη συνέχισε να αιμορραγεί, ευτυχώς όμως η επιμονή της να ειναι οι γιατροί προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο εν τέλει της έσωσε τη ζωή…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share