Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς!

Δύσκολες στιγμές για τον πρώην, πλέον, ισχυρό άνδρα του Alpha!

17 Δεκεμβρίου 2019 06:26
Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς!

Πριν λίγες μέρες εδώ από το Athensmagazine.gr είχατε μάθει για την εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο και σήμερα σας αποκαλύπτουμε τις δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην ισχυρός άνδρας του Alpha δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του!

Στο νοσοκομείο «Υγεία» δίνει μια δύσκολη μάχη έχοντας δίπλα του την κόρη του Μαρία και το γαμπρό του Αριστοτέλη Τζιαμπίρη. Βρίσκονται νυχθημερόν εκεί φροντίζοντας ότι χρειαστεί, ενώ «επιστράτευσαν» τους κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι ανέλαβαν την θεραπεία του.

Επικεφαλής του Ιατρικού team είναι ο καθηγητής Δημήτρης Λινός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του «Υγεία» ο οποίος μαζί με την ομάδα του «έχει πέσει» πάνω στον 81χρονο επιχειρηματία.

Η εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική, όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας. Τις πρώτες ημέρες, τα προβλήματα δεν ήταν σοβαρά και ο επιχειρηματίας έμεινε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης, έχοντας όμως δίπλα του, σε 24ωρη βάση αποκλειστική νοσοκόμα και γιατρό σε «επιφυλακή».

Όταν διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου οι γιατροί παρέλαβαν έναν «βαρύ» ιατρικό φάκελο. Έκαναν μια τιτάνια προσπάθεια ώστε να ανακάμψει ο πολύ επιβαρυμένος οργανισμός του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος εκτός των οργανικών προβλημάτων παρουσίαζε και μια νοητική εξασθένηση.

Η Μαρία Κοντομηνά και ο σύζυγος της έφεραν γι' αυτό τον λόγο από την Αμερική με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο τον Βασίλη Κολιάτσο, καθηγητή Παθολογίας, Νευρολογίας και Ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης.

Alpha: Ήρθε το τέλος! Η επίσημη ανακοίνωση

Έπεσε οριστικό τέλος για τον Δημήτρη Κοντομηνά! Σε ποια χέρια περνάει τώρα το κανάλι και ποια είναι η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας;

Η συμφωνία είναι στα 4,45 εκατ. και αφορά σε άσκηση δικαιώματος προαίρεσης που υπήρχε στην αρχική συμφωνία του Οκτωβρίου του 2018 για την απόκτηση του 50% συν 2 μετοχές το τηλεοπτικού σταθμού!

Ο λόγος για την Motor Oil της οικογένειας Βαρδινογιάννη, η οποία και ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 100% των μετοχών του Alpha!

Διαβάστε με την ευκαιρία: Alpha: Χαμός στο κανάλι! Ανεπανάληπτος θρίαμβος

Διαβάστε αναλυτικά την επίσημη ανακοίνωση της Motor Oil για τον ALPHA:

" Στις 29 Νοεμβρίου 2019, η κατά 100% θυγατρική της Motor Oil, εταιρεία MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED (*) με έδρα στην Κύπρο προέβη:

στην απόκτηση του 24,95% των μετοχών εκδόσεως ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. κυριότητος της κυπριακής εταιρείας ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (Πωλητής) στην απόκτηση 998 ονομαστικών μετοχών (επί συνόλου 2.000) εκδόσεως NEVINE HOLDINGS LIMITED (**) κυριότητος της ALPHA MEDIA GROUP LIMITED (Πωλητής)
Το συνολικό συμφωνηθέν τίμημα, δυνάμει και σε εκτέλεση της από 30.10.2018 συμφωνίας μετόχων, ανέρχεται σε Ευρώ 4.450.000 η δε καταβολή του θα πραγματοποιηθεί τμηματικά εντός διαστήματος 12 μηνών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης των συναλλαγών.

Διευκρινίζεται ότι, μετά την υλοποίηση της παραπάνω συμφωνίας, η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED θα καταστεί μοναδικός μέτοχος της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. με άμεση συμμετοχή 49,90% και έμμεση συμμετοχή (μέσω της NEVINE HOLDINGS LIMITED) 50,10%.

Επιπρόσθετα, μέσω της NEVINE HOLDINGS LIMITED, η MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED θα συμμετέχει με 99,95% στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. και με 100% στο μετοχικό κεφάλαιο της ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.

Η ολοκλήρωση των ως άνω συναλλαγών εξαρτάται από τη λήψη των απαραίτητων εγκρίσεων σύμφωνα με την διέπουσα νομοθεσία. "

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

"Βόμβα" στον Alpha!

Θρίλερ στον ALPHA με αυτόν τον παρουσιαστή!

Τραγωδία για τον Alpha!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share