Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Προσοχή: Διακόπτονται δρομολόγια στον ΗΣΑΠ!

Ποια δρομολόγια δεν εκτελούνται;

16 Δεκεμβρίου 2019 22:02
Προσοχή: Διακόπτονται  δρομολόγια στον ΗΣΑΠ!

Συναγερμός έχει σημάνει στον ΗΣΑΠ! Αναλυτικά ποια τα δρομολόγια που δεν εκτελούνται αυτήν την στιγμή!

Στα... δύο έχουν σπάσει τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού, εξαιτίας κάποιας τεχνικής βλάβης που δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι τώρα. Δείτε επίσης για την αυριανή στάση απεργίας!

Σύμφωνα με χρήστες των Μέσων Μεταφοράς έχουν κλείσει οι σταθμοί ΗΣΑΠ από το Μοναστηράκι ως το Φάληρο, δηλαδή οι σταθμοί Μοναστηράκι, Θησείο, Πετράλωνα, Ταύρος, Καλλιθέα και Μοσχάτο.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή τα δρομολόγια γίνονται ως εξής:
Ομόνοια - Κηφισιά
Πειραιάς - Φάληρο.
Αυτή την ώρα οι υπεύθυνοι του ΗΣΑΠ ερευνούν ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα για να το αντιμετωπίσουν.

Έκτακτη είχε σημάνει και άλλη φορά με διακοπή των δρομολογίων του ΗΣΑΠ, προκαλώντας μεγάλη ταραχή στους πολίτες!

Η κίνηση επικρατεί ακόμα στην Κηφισίας - Μεγάλο μποτιλιάρισμα !

Επικρατεί ακόμα κίνηση αλλά με Καλύτερη εικόνα από τους δρόμους στο κέντρο της Αττικής, μετά τα μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα που ταλαιπώρησαν τους οδηγούς. Ενώ λίγες ώρες πριν οι δρόμοι ήταν γεμάτοι από οδηγούς κολλημένους στην κίνηση

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα και στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Προβλήματα υπάρχουν και στην είσοδο της Αθηνών-Λαμίας

Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας!

Καιρός: Μετά την σύντομη κακοκαιρία «Ετεοκλής», η πρόγνωση κάνει λόγο για αυξημένες νεφώσεις και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας!

Νωρίς το πρωί στα ορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο θα εκδηλωθεί παγετός, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 12 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 15, στην Ήπειρο από 2 έως 18 βαθμούς, και στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 16, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 6 έως 18 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανοικτά νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι, 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και νυκτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 9 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρωινές και νυκτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς, ενώ περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share