Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συνελήφθη γνωστός ράπερ για κλοπές!

Πιάστηκε επ'αυτοφώρω!

16 Δεκεμβρίου 2019 18:38
Συνελήφθη γνωστός ράπερ για κλοπές!

Ένας 29χρονος τραγουδιστής- ράπερ από τις ΗΠΑ πιάστηκε επ'αυτοφώρω, όταν πήγε να κλέψει τράπεζα, η οποία ήταν και η δεύτερη δουλειά του. Η ληστεία δεν του βγήκε σε καλό!

Να σημειώσουμε ότι σήμερα επίσης, συνελήφθη και ο κλέφτης των ρολογιών Rolex της Βουκουρεστίου. Τα ποσά που είχε αποσπάσει πάντως και ο τραγουδιστής ήταν ίσης αξίας!

Ο Αρλάντο Χέντερσον γνωστός με το όνομα «Aceey4oez» δούλευε σε εταιρεία ως υπεύθυνο για την φύλαξη του χρηματοκιβώτιου όπου έμπαιναν τα λεφτά που κατέθεταν οι πελάτες. Νόμιζε ότι μπορούσε να τους κοροιδέψει αλλά πιάστηκε τελικά!

Σύμφωνα με το FBI, το οποίο τον συνέλαβε, μέσα στο 2019 είχε κλέψει από 18 διαφορετικούς λογαριασμούς και το συνολικό ποσό ξεπερνάει τα 88.000 δολάρια.

Ο ίδιος δεν δίσταζε να ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες με πάκους δολάρια, και με πανάκριβα αυτοκίνητα.

Κάμερα σε σχολείο καταγράφει τον φύλακα να κάνει κάτι φρικτό σε ένα παιδί! (Video)

Η κάμερα σε ένα σχολείο στην Ν.Καρολίνα στις ΗΠΑ, κατέγραψε τον σχολικό φύλακα να κακοποιεί παιδιά. Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε την αποτρόπαια πράξη του!

Οι κάμερες αποκαλύπτουν συγκλονιστικά πράγματα, και μπορούν να καταστρέψουν και μακροχρόνιες φιλίες. Όταν πρόκειται για περιστατικά βίας πάντως, πρέπει να βγαίνει το υλικό στην δημοσιότητα. Συγκεκριμένα έπιασε το παιδί και αφού το σήκωσε στον αέρα άρχισε να το σέρνει στον διάδρομο, μέχρι το γραφείο του διευθυντή. Το βίντεο έχει προκαλέσει οργή σε όλο το διαδίκτυο.

Η σκηνή εκτυλίσσεται στο Vance County Middle School, και βλέπουμε τον σερίφη και φύλακα να πιάνει το παιδί και με βία να το πετάει στο έδαφος. Στην συνέχεια το ξαναπιάνει και το ξαναρίχνει κάτω, πριν προλάβει να σταθεί στα πόδια του.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εν λόγω συμβάν, όπως δήλωσε ο Κάρτις Μπρέιμ στο WNCN. Συγκεκριμένα είπε: "Είδαμε το βίντεο ξανά και ξανά. Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι, μιας και εμείς στέλνουμε τα παιδιά μας στο ίδιο σχολείο, και το συμβάν μας εντείνει την ανησυχία."

Πρόσθεσε ότι για τον υπάλληλο, ένας από τους δύο που έχει τοποθετηθεί στο σχολείο μετ 'αποδοχών, έχουν ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό, το οποίο έχει σοκάρει όλη την κοινωνία!

"Δεν περιμένω από τον αναπληρωτή μου ή από κάποιον αναπληρωτή ή επιθεωρητή στη Βόρεια Καρολίνα να εκτελεί τα καθήκοντά του με αυτόν τον τρόπο", ανέφερε η σχολική περιοχή σε δήλωση που έλαβε η WNCN. "Η ασφάλεια των μαθητών μας ήταν και εξακολουθεί να είναι υψίστης σημασίας για την περιοχή μας".

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share