Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο ληστής των 38 Rolex συνολικής αξίας 440.000 ευρώ!

Έξω από το σπίτι του στο Αιγάλεω!

16 Δεκεμβρίου 2019 16:46
Συνελήφθη ο ληστής των 38 Rolex συνολικής αξίας 440.000 ευρώ!

Συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (12/12) ο ληστής της Rolex στην Βουκουρεστίου. Στις 2 Δεκεμβρίου του 2018 ο 27χρονος είχε κλέψει πάνω από 30 ρολόγια, αξίας 439.600 ευρώ.

Να σημειώσουμε ότι εξουδετερώθηκε πλήρως ο εκρηκτικός μηχανισμός στην Ζωγράφου. Πρόκειται για έναν 27χρονο αλλοδαπό, με καταγωγή από τη Μολδαβία, που στις 17 Δεκεμβρίου του 2018 είχε κλέψει πάνω από 30 ρολόγια, αξίας 439.600 ευρώ, από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., ο 27χρονος συνελήφθη έξω από το σπίτι του στο Αιγάλεω και κατά την διάρκεια ερευνών βρέθηκαν 34 ρολόγια επώνυμης εταιρίας περίστροφο κρότου και πέντε στιλέτα.

Ο αδελφός του δράστη αναζητείται και όπως γίνεται γνωστό είχε καταφέρει να πουλήσει στο εξωτερικό, όπου διαμένει, ένα από τα ρολόγια που είχαν κλαπεί τον περασμένο Δεκέμβριο. Το συγκεκριμένο ρολόι δεσμεύτηκε και μέσω της διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία επιστροφής του στη χώρα μας, προκειμένου να αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του.

Σε βάρος του 27χρονου Μολδαβού σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό Ανακριτή για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Βουτιά» θανάτου άνδρα από μπαλκόνι!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με έναν άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του μετά από «βουτιά» θανάτου που έκανε από μπαλκόνι! Ενώ, τα ξημερώματα παραλίγο να έχουμε θύματα μετά από πυροβολισμούς που είχαμε σε νυχτερινό κέντρο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών, έπεσε από μεγάλο ύψος πολυκατοικίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς στο παράθυρο του φωταγωγού της οικοδομής βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα που πιθανολογείται ότι ανήκει στο θύμα.

Συναγερμός στα Χανιά: Άνδρας έπεσε στο ενετικό λιμάνι!

Συναγερμός στα Χανιά, με έναν άνδρα να πέφτει από το ενετικό λιμάνι!

Ηλεία: Εξελίξεις με την υγεία του 12χρονου που έπεσε από φωταγωγό! (Video)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα όταν συνέβη το περιστατικό. Ο νεαρός φαίνεται πως είχε ανέβει στα κάγκελα στο ενετικό λιμάνι και άγνωστο πως, έπεσε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να χρειαστεί η συνδρομή της πυροσβεστικής.

Τρομακτικό! Mοτοσικλετιστής έπεσε από γκρεμό 20 μέτρων! (Video)

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα με τρεις υπαλλήλους που έκοψαν τα σίδερα και άνοιξαν τον χώρο δίνοντας πρόσβαση στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων.

5χρονο αγοράκι έπεσε από μεγάλο ύψος!

Τοπικό μέσο της Κρήτης σημειώνει πως η υγεία του νεαρού δεν εμπνέει λόγους ανησυχίας. Συγκεκριμένα, πέρα από κάποια ορθοπεδικά τραύματα, δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Βόλος: Βρέφος έπεσε από μπαλκόνι!

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε ένα βρέφος 18 μηνών που έπεσε από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, το βράδυ της Δευτέρας στο Βόλο.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το δεύτερο όροφο στο φωταγωγό! (photo-video)

Το παιδί σύμφωνα με πληροφορίες έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, όταν για άγνωστο λόγο, έπεσε από το μπαλκόνι.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου κι επειδή δεν υπάρχει εκεί παιδοχειρουργός, αποφασίστηκε η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παιδιού δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share