Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το κοριτσάκι της έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς...ένα χρόνο μετά πληροφορείται ότι πάσχει από καρκίνο!

Μια αληθινή ιστορία που συγκινεί!

16 Δεκεμβρίου 2019 13:59
Το κοριτσάκι της έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς...ένα χρόνο μετά πληροφορείται ότι πάσχει από καρκίνο!

Μια τραγική ιστορία μιας μητέρας από την Αγγλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ραγίζει καρδιές. Συγκεκριμένα, πέρυσι τα Χριστούγεννα η κορούλα της Μπέθ Ντούρκιν, έκανε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, και κατάφερε να επιζήσει. Πότε δεν περίμεναν ότι το κακό θα τους ξαναχτυπούσε την πόρτα...και πόσο μάλλον ο καρκίνος.

Συγκινούν οι ιστορίες από άτομα με καρκίνο. Μια ακόμα που ραγίζει καρδιές είναι αυτή με ένα παιδάκι που για χάρη του όλη η γειτονιά έφερε τα Χριστούγεννα πρόωρα, ώστε να προλάβει να γιορτάσει.Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία για την 33χρονη μητέρα, αφού πληροφορήθηκε ότι πάσχειν από καρκίνο στον πνεύμονα και στα κόκκαλα.

Διαβάστε πρώτοι τις δηλώσεις της στο Athensmagazine.gr που συγκλονίζουν: " Ήταν ξεκάθαρα γραμμένο στα πρόσωπα τους, ότι θα μου ανακοίνωναν ότι έχω καρκίνο. Η πρώτη μου ερώτηση ήταν πόσο μου μένει ακόμα..."

Οι γιατροί της απάντησαν ότι έχει περίπου 6 με 12 μήνες ακόμα, και τότε το τοπίο θόλωσε. Σκέφτηκε την κόρη της Ολίβια, αλλά και την 5χρονη Ριάνον, τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Μάρκ.

Είχε περάσει ήδη πολλά μετά την ανακοίνωση ότι η Ολίβια πάσχει από Truncus Arteriosus, που σημαίνει ότι της έλειπε μια αρτηρία στην καρδιά και έπρεπε να χειρουργηθεί. Η Ολίβια αργότερα διαγνώστηκε με σύνδρομο DiGeorge, μια κατάσταση που υπάρχει από τη γέννηση που μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα ζωής, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών ελαττωμάτων και των μαθησιακών δυσκολιών.

Μόλις επέστρεψε από την περιπέτεια της μικρής και τις εξετάσεις που έκαναν όλοι, η κυρία Ντούρκιν δεν μπόρεσε να αγνοήσει τον οξύ πόνο στο ισχίο του ισχίου, τον οποίο αρχικά νόμιζε ότι ένα μυϊκό ζήτημα.

Ο πόνος χειροτερεύει και μετά από εβδομάδες μια σάρωση με μαγνητική τομογραφία, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο πόνος της κυρίας ήταν κάτι πολύ χειρότερο. «Δεν έχει βυθιστεί ακόμα. Δεν νομίζω ότι το αποδέχτηκα. Φοβάμαι την ημέρα που θα το νιώσω για να είμαι ειλικρινής ».

Κοίταξε την Όλιβια που παίζει χαρούμενα με τα μαλλιά της μητέρας της. «Θα ήταν ευκολότερο εάν ήξερα ότι η Ολίβια ήταν ασφαλής και θα ήταν εντάξει», είπε. "Θα ήμουν πιο καλά με αυτό τότε. Αλλά την έφερα σε αυτόν τον κόσμο και θέλω να είμαι αυτός που θα σιγουρευτεί ότι είναι εντάξει."

«Νιώθω άσχημα που την έφερα σε αυτόν τον κόσμο. Θα το δούμε, αυτό είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνω ως μαμά », είπε.

Η οικογένεια έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι στη Disneyland Paris στο νέο έτος. «Ίσως να μην έχω την ευκαιρία να πάω ξανά», είπε η ." Ίσως να μην είμαι εδώ τα επόμενα Χριστούγεννα. "

Μέχρι στιγμής έχει λάβει χημειοθεραπεία και ανοσοθεραπεία μέσω του NHS. Η οικογένεια προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να χρηματοδοτήσει πρόσθετη ιδιωτική περίθαλψη που θα μπορούσε να επιτρέψει πιο στοχοθετημένη θεραπεία και να της δώσει περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.

Μαθητές έκαναν έκπληξη για τα Χριστούγεννα στον παλιό τους δάσκαλο! Η αντίδραση του θα σας συγκινήσει!

Ένας μοναχικός συνταξιούχος έπεσε στα δάκρυα χθες το βράδυ όταν οι μαθητές του έφεραν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και τραγουδούσαν την "Άγια Νύχτα" στην πόρτα του σπιτιού του. Έτσι γιόρτασε και εκείνος τα Χριστούγεννα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω!

Άλλη μια συγκινητική ιστορία Χριστουγέννων, έχει να κάνει με ένα αγόρι που έπασχε από καρκίνο. Την μαγεία των Χριστουγέννων πρέπει να την βιώνουν όλοι, και μια ολόκληρη γειτονιά τα έφερε πρόωρα για χάρη του! Η ιστορία με τον ηλικιωμένο που δεν ένιωθε μοναχικά τα Χριστούγεννα ραγίζει καρδιές.

Ο Τέρρενς, 78 ετών, ένιωσε μια εορταστική ευθυμία στο σπίτι του στο Oldham, Greater Manchester, από τους οικοδεσπότες του BBC Breakfast Νταν Γουόλκερ και τους μαθητές του Oldham College.

Τον επισκέφτηκαν αφού αφηγήθηκε νωρίτερα σε τηλεοτπική εκπομπή πως αγωνίζεται με τη μοναξιά και δεν είχε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι.

Ο κ. Γουόλκερ τον εξέπληξε στην μπροστινή πόρτα και του μίλησε πριν φωνάξει τέσσερις φοιτητές από το κοντινό κολέγιο, ένας από τους οποίους μετέφερε το δέντρο.

Ο Τέρενς σηκώθηκε από την καρέκλα του για να πει γεια, αλλά ξέσπασε σε κλάματα και δάκρυα καθώς τους χαιρέτησε ξεχωριστά και έπρεπε να βγάλει ένα χαρτομάντηλο από την τσέπη του καθώς τον παρηγορούσαν.

Αφού οι μαθητές τελείωσαν τη διακόσμηση του δέντρου, ο κ. Γουόλκερ τον πήγε στη μπροστινή του πόρτα όπου η χορωδία του κολλεγίου τραγουδούσε την Άγια Νύχτα, κάτι που τον έκανε και πάλι να κλάψει.

Ο Τέρενς δήλωσε στο BBC Breakfast: "Αυτό που συνέβαινε ήταν ότι την Ημέρα των Χριστουγέννων πήγαινα στην μητέρα γιατί πάντα έφτιαχνα ένα γεύμα γι 'αυτήν".

«Πάντα της έπαιρνα μικρά πράγματα, όπως τα τσιγάρα και όλα αυτά, και τα μάζευα όλα τα Χριστούγεννα και τα βάζα σε μια μαξιλαροθήκη για εκείνη".

Δείτε στο Athensmagazine.gr το συγκινητικό βίντεο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share