Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το μήνυμα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου της Βοστώνης! (photo)

Όλες οι εξελίξεις με την υγεία του!

16 Δεκεμβρίου 2019 09:57
Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το μήνυμα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου της Βοστώνης! (photo)

Μήνυμα έστειλε μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου της Βοστώνης ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ και οι γονείς του.

Ο Έλληνας γιατρός του, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, είχε δηλώσει αισιόδοξος, την ημέρα έναρξης της αποθεραπείας μετά τη χορήγηση του φαρμάκου.

«Σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος!! Να περάσετε όμορφα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπάνε!! Να έχετε όλοι υγεία, χαρά και πίστη. Ένα μεγάλο φιλί στον καθένα ας από τον Παναγιώτη Ραφαήλ», αναφέρεται στην ανάρτηση που συνοδεύεται από μία φωτογραφία του χαμογελαστού μικρού ήρωα και των γονιών του.

Ο μικρός βρίσκεται στη Βοστώνη για τη θεραπεία του για τη σπάνια μορφή μυϊκής ατροφίας μετά από παρέμβαση του υπουργείου Υγείας για τη μείωση της τιμής του φαρμάκου και τη συμβολή χιλιάδων ανθρώπων από την Ελλάδα και την Κύπρο, που βοήθησαν ο καθένας με ό,τι μπορούσε για να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι της ζωής του.

Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ καθώς βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη.

Όπως ανέφερε με ανάρτηση του στο Facebook ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη η θεραπεία θα ξεκινήσει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου. Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το μήνυμα καρδιάς των γονιών του!

Η ανάρτηση του πατέρα του:

«Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν!

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία!

Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου!

Σας ευχαριστούμε πολύ!! Οι ευχές σας έπιασαν τοπο!! Να είστε όλοι καλά!!!».

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Το πρώτο μήνυμα των γονιών του μετά τις εξετάσεις στην Βοστώνη!

Συγκίνηση καιν πολλά χαμόγελα χαρίζει το νέο μήνυμα της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη - Ραφάηλ που φαίνεται να πηγαίνουν όλα καλά στην Βοστώνη!

Δείτε επίσης: "Η μεγάλη μέρα έφτασε!" για τον Παναγιώτη Ραφαήλ! Ξεκίνησε το ταξίδι του για την Βοστώνη!

Να υπενθυμίσουμε ότι το 18 μηνών αγοράκι, διαγνώστηκε με νωτιαία μυϊκή ατροφία, και πλέον είναι στη Βοστώνη, μετά την κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν με δωρεές, προκειμένου να ξεκινήσει τη θεραπεία του!

Μετά το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του μικρού αγοριού, από την άφιξή τους στη Βοστώνη, η οικογένειά του δημοσίευσε στο Facebook, στη σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ, φωτογραφία της μητέρας με το παιδί που συνοδεύτηκε από λόγια χαράς.

«Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις και περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο μήνυμα.

«Να ευχαριστήσουμε τον ελληνισμό εδώ, μας αγκάλιασαν αμέσως, καθώς και τη Χαρά, τη μαμα του Αντωνάκη, που από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκιά», σημειώνεται ακόμη.

Έφτασε στη Βοστώνη ο Παναγιώτης-Ραφαήλ: Το μήνυμα καρδιάς των γονιών του! (photo)

Στη Βοστώνη έφτασε -μετά την κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων που τον βοήθησαν- ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ και η οικογένειά του, προκειμένου να ξεκινήσει η θεραπεία του.

Νέες εξελίξεις με την εξαφάνιση μάνας και κόρης στην Κατερίνη! (Video)

Οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ φτάνοντας ανάρτησαν ένα μήνυμα καρδιάς στο Facebook:

Μόλις φτάσαμε στη Βοστώνη!!!! Σας ευχαριστούμε όλους!!!! Είμαστε πολύ συγκινημένοι!!!

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Thursday, November 14, 2019

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, δίνει μάχη έχοντας τους γονείς του στο πλάι του, απέναντι στη σπάνια πάθηση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας.

Το μόλις 18 μηνών αγοράκι διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με το συγκεκριμένο νόσημα και έκτοτε προσπαθεί καθημερινά να την πολεμήσει.

Σέρρες: Συγκλονίζει η μητέρα του 9χρονου που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά! Η ανατριχιαστική περιγραφή της! (Video)

Μετά την τεράστια κινητοποίηση του απλού κόσμου και την αλληλεγγύη που επέδειξε έμπρακτα στον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.681.100,15 ευρώ, με αποτέλεσμα το παιδί να ταξιδέψει τελικά για το ειδικό θεραπευτικό κέντρο στη Βοστόνη.

Οι γονείς του, με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, ευχαρίστησαν τον κόσμο που βοήθησε ώστε να έρθει η ελπίδα για σωτηρία του Παναγιώτη - Ραφαήλ ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share