Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Είχε φρικτούς πόνους στο στήθος και δεν μπορούσε ούτε να κοιμηθεί! Η ακτινογραφία του θα σας παγώσει...

Θα ανατριχιάσετε!

15 Δεκεμβρίου 2019 20:50
Είχε φρικτούς πόνους στο στήθος και δεν μπορούσε ούτε να κοιμηθεί! Η ακτινογραφία του θα σας παγώσει...

Ένας άνδρας στην Ινδία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από φριχτούς πόνους στο στήθος, που δεν τον άφηναν ούτε να κοιμηθεί. Αυτό που αποδείχθηκε στην συνέχεια θα σας σοκάρει το ίδιο που σόκαρε και τους γιατρούς. Δεν είχαν ξαναντικρίσει κάτι παρόμοιο...

Γενικά πολλά περίεργα περιστατικά μπορούν να συναντήσουν οι γιατροί και νοσοκόμοι. Επίσης, σοκ έπαθαν οι γιατροί όταν είδαν την ακτινογραφία ενός μικρού παιδιού και ανατρίχιασαν από τα ευρύματά της. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Ινδό.

Όταν ο Ινδός Μπαντριλάλ Μένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν ήδη τόσο αδύναμος που δεν μπορούσε να περπατήσει, να φάει και να μιλήσει. Οι γιατροί του έκαναν αμέσως ακτινογραφία για να ανακαλύψουν το πρόβλημα και τρομοκρατήθηκαν από αυτό που είδαν: ο Μπαντριλάλ είχε 150 βελόνες στο σώμα του!

Για κάποιο παράξενο λόγο ο Μπαντριλάλ έβαζε βελόνες στο σώμα του και κατάπινε μερικές από αυτές. Η οικογένεια του δεν το είχε παρατηρήσει και ο Μπαντριλάλ δεν θυμόταν πώς κατέληξαν οι βελόνες μέσα στο σώμα του. Με βάση τα όσα ισχυρίζεται, οι γιατροί υπέθεσαν ότι ο Μπαντριλάλ έπασχε από χρόνια σχιζοφρενική διαταραχή.

Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να αφαιρεθούν άμεσα. Οι βελόνες που είχαν κολλήσει στον οισοφάγο και τον λαιμό του ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικές. Μετά από 6 ώρες στο χειρουργείο, οι γιατροί αφαίρεσαν τις βελόνες μία μία χωρίς να κάνουν κακό στα όργανα και τις αρτηρίες του. Ήταν μια επικίνδυνη επέμβαση που θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε τραγωδία από ένα απλό και μόνο λάθος.

Οι χειρούργοι του Ασιατικού Ινστιτούτου Ιατρικών Επιστημών στο Faridabad απέδειξαν τις ικανότητες τους και κατάφεραν να αφαιρέσουν τις βελόνες χωρίς προβλήματα. Ο Μπαντριλάλ βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση και παίρνει φάρμακα για την ψυχιατρική πάθηση του.

Το τέλος αυτής της παράξενης ιστορίας είναι χαρούμενο και ο Μπαντριλάλ είναι ευγνώμων.«Είμαι ανακουφισμένος», είπε στην πρώτη του δημόσια δήλωση μετά την εγχείρηση. Ελπίζουμε πλέον με την βοήθεια των γιατρών να μπορεί να ζήσει μια πιο ισορροπημένη ζωή.

Σοκ: Ακτινογραφία μικρού παιδιού ανατριχιάζει με τα ευρήματά της! (Video)

Σοκ έπαθαν οι γιατροί όταν είδαν την ακτινογραφία ενός μικρού παιδιού και ανατρίχιασαν από τα ευρύματά της! Απίστευτο: Δείτε τι αφαίρεσαν από το αυτί 3χρονου παιδιού! (video)

Οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν τα συνηθισμένα πράγματα, όπως πρίζες και ντουλάπια, αλλά είναι δύσκολο να είναι προετοιμασμένοι για όλα εκείνα που μπορεί να θέσουν την ασφάλεια του παιδιού τους σε κίνδυνο.

Ευτυχώς, οι γονείς του τον μετέφεραν γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου αφαίρεσαν το πολύπριζο μετά από 3 ώρες χειρουργείο. Προς το παρόν δεν μπορούν να ξέρουν αν ο τραυματισμός θα του αφήσει κάποια μακροχρόνια βλάβη αλλά είναι αισιόδοξοι πως θα αναρρώσει. Φρίκη! Σατανική μητέρα σκότωσε το παιδί της για να πάρει τις δωρεές! (Video)

Είναι σχεδόν αδύνατο να ασφαλίσεις 100% το σπίτι σου και κάτι θα προκύψει αλλά το σημαντικό είναι να είσαι προετοιμασμένος και να ελέγχεις όλα όσα μπαίνουν στον χώρο σου. Τα χαμηλά ράφια μπορούν εύκολα να τραβηχτούν και να πέσουν. Και ακόμα χειρότερα, αν αυτά τα ράφια έχουν πράγματα πάνω όπως γυαλιά, τότε το παιδί σας μπορεί να κοπεί άσχημα.Γονείς σκότωσαν το μωρό τους, το τύλιξαν σε σακούλες και το πέταξαν στο πηγάδι!

Εάν δεν έχετε ακόμα παιδί, αλλά σκοπεύεται να κάνετε, θα ήταν καλύτερο να μιλήσετε με γονείς που ήδη έχουν παιδιά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share