Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σεισμός στην Αλβανία: Συλλήψεις για την ελλιπή ασφάλεια κτηρίων!

Άλλοι οκτώ καταζητούνται!

14 Δεκεμβρίου 2019 19:21
Σεισμός στην Αλβανία: Συλλήψεις για την ελλιπή ασφάλεια κτηρίων!

Η εισαγγελία του Δυρραχίου, μετά τον σεισμό της 26ης Νοεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα ότι εξέδωσε 17 εντάλματα συλλήψεων για άτομα που ευθύνονται για την ελλιπή ασφάλεια των κτηρίων. Αυτή και ήταν η αιτία που από τον από τον φονικό σεισμό στην Αλβανία, έχασαν την ζωή τους τόσα άτομα!

Να υεπνθυμίσουμε ότι ο αριθμός των νεκρών έφτασε τους 51 ενώ πολλοί είναι και αγνοούμενοι. Ακόμα, δεκάδες άνθρωποι συνεχίζουν να παραμένουν στο νοσοκομείο με τραύματα.

Μετά την ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομία του Δυρραχίου, 9 άτομα συνελήφθησαν και 8 καταζητούνται.

Σε εγρήγορση βρίσκονται και οι εισαγγελίες των Τιράνων, αλλά και σε άλλους νομούς που επλήγησαν από τον σεισμό.

Τραγικές ιστορίες από τον σεισμό στην Αλβανία: Ξεκληρίστηκε 9μελής οικογένεια! Νεκρή η μητέρα αγκαλιά με τα παιδιά! (Video)

Ραγίζουν καρδιές οι τραγικές ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τον φονικό σεισμό στην Αλβανία των 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Αλβανία: Νέος ισχυρός σεισμός!

Συγκεκριμένα ξεκληρίστηκε 9μελής οικογένεια, με τα σωστικά συνεργεία να βρίσκουν την μητέρα νεκρή μαζί με τα παιδιά της!

Δείτε το βίντεο:

Σεισμός στην Αλβανία: Σκοτώθηκε η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα!

Θρήνος για τον Έντι Ράμα και τον γιο του αφού πέθανε η σύντροφος του! Ανάμεσα στους νεκρούς, η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα, η οποία -σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa- βρέθηκε στα συντρίμμια κτιρίου, μετά τον σεισμό των 6,4 ρίχτερ στην Αλβανία. Τα σωστικά συνεργεία δίνουν σκληρή μάχη με τον χρόνο για να εντοπίσουν ζωντανούς όσους έχουν εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια!

Όπως μεταδίδει το Ansa, ο 29χρονος γιος του Αλβανού πρωθυπουργού, Γκρέγκορ Ράμα, είχε εδώ και μερικά χρόνια σχέση με την 24χρονη Κρίστι Ρέτσι. Η κοπέλα βρέθηκε στα ερείπια ενός 6όροφου κτιρίου που κατέρρευσε στο Δυρράχιο. Σύμφωνα με το προφίλ της στο Facebook, είχε αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο των Τιράνων, με πτυχίο Δερματολογίας.

Το πτώμα της φίλης Κρίστι Ρέτσι και του πατέρα της ήταν αυτά που ανασύρθηκαν χθες, ενώ λίγες ώρες μετά βρέθηκαν νεκρά και τα σώματα της μητέρας της και του αδερφού της.

Ο ίδιος ο γιος του Έντι Ράμα έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου της Κρίστι Ρέτσι με μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε: «Μεταξύ των πολλών θυμάτων αυτής της τραγωδίας είναι και ένα άτομο δικό μου που πέθανε μαζί με τον αδερφό της, την μητέρα της και τον πατέρα της. Μόνο δύο πτώματα ανασύρθηκαν από τα ερείπια».

Τρόμος στην Αλβανία: Αποκάλυψη-σοκ για το σεισμό στο Δυρράχιο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share