Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: 16χρονη τρακάρει με το αυτοκίνητο της φίλης της. Η αντίδρασή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (video)!

Σοκ!

12 Δεκεμβρίου 2019 20:12
Αδιανόητο: 16χρονη τρακάρει με το αυτοκίνητο της φίλης της. Η αντίδρασή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (video)!

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media ένα βίντεο μιας 16χρονης που πέφτει θύμα τροχαίου όταν το αυτοκίνητο της φίλης της που το οδηγούσε έχασε τον έλεγχο και αναποδογύρισε δύο φορές και οι νεαρές κοπέλες εγκλωβίστηκαν μέσα.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας είχε δει ένα ακόμη βίντεο από ένα τροχαίο στην Ινδία.

Η πρώτη αντίδραση των δύο φίλων ήταν να… μεταδώσουν video στην πλέον δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok. Στα λίγα δευτερόλεπτα του «επίμαχου» βίντεο, οι δύο κοπέλες κάνουν ότι τραγουδούν το τραγούδι «Stupid» και γελούν.

Λίγο μετά, η 16χρονη δείχνει το σπασμένο παρμπρίζ και το βίντεο -που δεν άργησε να γίνει viral- τελειώνει.

Βίντεο σοκ: Κάμερα καταγράφει το μοιραίο τροχαίο στην Λαμία!

Σοκ έχει προκαλέσει το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης στο τροχαίο που έγινε στη Λαμία και κόστισε τη ζωή του 37χρονου πολύτεκνου πατέρα. Δυστυχώς η τραγωδία που σημάδεψε την πόλη της Λαμίας έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο!

Ο 37χρονος επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα όπου είχε μεταβεί με τη γυναίκα του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή του τραγικού τροχαίου που κόστισε την ζωή στον 37χρονο πατέρα 4 παιδιών στη Λαμία.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο της πόλης.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με λεωφορείο!

Τροχαίο δυστύχημα ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και μια μοτοσικλέτα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Θύμα, ο 35χρονος μοτοσικλετιστής όπου τραυματίστηκε θανάσιμα από τη σύγκρουση.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Καβάλα: Νεκρός άντρας που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα!

Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο όταν άντρας βρέθηκε νεκρός στην Καβάλα! Ο άντρας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε ρέμα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Ο 55χρονος αγρότης ανασύρθηκε νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας εθεάθη από συμπολίτες του για τελευταία φορά σε κατάστημα εστίασης του Δάτου από όπου και αναχώρησε μεταξύ 01:00 και 02:00. Τραγωδία στην Κοζάνη: Βρέθηκε νεκρός αγρότης! (photos)

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου 2019 ένας 55χρονος αγρότης από το χωριό Δάτο του πρώην Δήμου Φιλίππων στην Καβάλα όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και έπεσε μέσα σε παρακείμενο ρέμα.

Το όχημά του βρέθηκε στις 5 τα ξημερώματα από διερχόμενο οδηγό μέσα στο ρέμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο γεφυράκι στη θέση «Πύργος», μεταξύ Δάτου-Μικροχωρίου.

Συναγερμός στη Ρόδο: Βουτιά θανάτου με το αυτοκίνητο! Νεκρός ο οδηγός!

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ρόδου!

Τρίκαλα: Άντρας τυλίχτηκε στις φλόγες και έπεσε από μπαλκόνι για να σωθεί αλλά βρέθηκε νεκρός!

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι βρέθηκε στη θάλασσα. Η γυναίκα πρόλαβε και εγκατέλειψε το όχημα σε αντίθεση με τον οδηγό ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών ήταν γρήγορη. Στο σημείο βρέθηκε σε ελάχιστα λεπτά ο επαγγελματίας δύτης Βασίλης Μαντικός, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα καταφέρνοντας έτσι να βγάλει από το βυθό τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ αυτόπτες μάρτυρες, είδαν το αυτοκίνητο για κατεβαίνει μέχρι το τέλος του μώλου και τον οδηγό να επιχειρεί να κάνει αναστροφή. Εκεί, φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα.

Για ελάχιστα λεπτά το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα - συνοδηγός, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, να βγει έξω από αυτό και να αρχίσει να κολυμπά. Παράλληλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία διάσωσης, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά. Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις για το συμβάν και από όσους βρίσκονταν στο σημείο και από την ίδια τη συνοδηγό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share