Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δέματα αγάπης από την «Αποστολή» και τον «Μασούτη» σε 2.012 οικογένειες της Αθήνας

12 Δεκεμβρίου 2019 17:13
Δέματα αγάπης από την «Αποστολή» και τον «Μασούτη» σε 2.012 οικογένειες της Αθήνας

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 2.012 οικογένειες που βιώνουν καθημερινές δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης «στρώνει» ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» σε συνεργασία με τον «IOCC» και τα supermarkets «Μασούτης», προσφέροντας δέματα με τρόφιμα, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης.

Οι πρώτοι «σταθμοί» του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη»* ήταν τα Πατήσια, η Καλλιθέα και ο Σταθμός Λαρίσης, όπου συνεργάτες της «Αποστολής» και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» μαζί με ιερείς, διένειμαν τα «δέματα αγάπης».

Μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθούν οι διανομές στην Αθήνα, ενώ η «Αποστολή», θα συνεχίσει τη στήριξη οικογενειών και παιδιών σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, μετέφερε τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου για τις μέρες των εορτών και τις ευχαριστίες του στην οικογένεια Μασούτη. «Περισσότερο από κάθε άλλη φορά οφείλουμε αυτές τις μέρες «το Φως το της γνώσεως», το ζούμε στο πρόσωπο κάθε αδελφού μας που επισκέπτεται τον φυλακισμένο, παρηγορεί τον άρρωστο, δίνει ψωμί στον πεινασμένο, εφαρμόζοντας τις εντολές του Κυρίου», είπε ο κ. Δήμτσας.

Ο Marketing Manager της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., κ. Σταμάτης Δαυίδ, αναφέρθηκε στη στήριξη της οικογενείας Μασούτη στο έργο του Αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας, υπογραμμίζοντας, ότι «από το 2017, η «Αποστολή» και ο «Μασούτης» έχουν μοιράσει πάνω από μισό εκατομμύριο «δέματα αγάπης» σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας όσους έχουν ανάγκη. Τα Χριστούγεννα που έρχονται είναι γιορτή αγάπης και χαράς και το μήνυμα εξίσου βαθύ και ουσιαστικό, να εκφράσουμε την αγάπη και να μοιραστούμε τη χαρά μας με συνανθρώπους μας».

*Στο πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» ενώνουν τις δυνάμεις τους, για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος, η εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε» και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή», με στόχο την καταπολέμηση της ανθρωπιστικής κρίσης που συνεχίζει να μαστίζει τη χώρα και την αρωγή συνανθρώπων μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share