Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Μαύρα" μαντάτα από τον Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό! "Μέχρι τα Χριστούγεννα θα..."!

Δυστυχώς, άσχημα τα νέα!

12 Δεκεμβρίου 2019 10:57

Όσοι περιμένετε να χαλάσει ο καιρός μέχρι και τα Χριστούγεννα και να δείτε λίγο χιόνι οι αποκαλύψεις που έχει να μας κάνει ο Σάκης Αρναούτογλου θα σας απογοητεύσει, όπως άλλωστε μας έχει αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες!

Εως και 10 βαθμούς πάνω απ' τα κανονικά για την εποχή επίπεδα, θα κυμαίνεται η θερμοκρασία στις βαλκανικές χώρες το επόμενο δεκαήμερο!

Ως εκ τούτου, ό,τι χιόνια πέσουν στα ορεινά της χώρας μας, θα πέσουν μέχρι και το Σάββατο, λόγω της νέας κακοκαιρίας εξπρές που αναμένεται από την Παρασκευή το μεσημέρι.

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr τι έγραψε ο ίδιος ο Σάκης Αρναούτογλου στην σελίδα του στο Facebook:

Καλημέρα φίλες και φίλοι

-για την επιδείνωση "αστραπή" του Σαββάτου και τις φουρτούνες που θα φέρουν στα πελάγη οι πολύ ισχυροί άνεμοι και πότε αυτοί εξασθενούν μέσα στην ημέρα
- για την πολυήμερη ανοιξιάτικη τροχιά που εισέρχεται μεγάλο τμήμα της Ευρώπης, μαζί και η χώρα μας, από την ερχόμενη Κυριακή,

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr την πρόγνωση του καιρού από τον κορυφαίο Έλληνα μετεωρολόγο:

Κακοκαιρία "Διδώ": Προβλήματα στις πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Η κακοκαιρία "Διδώ" έχει δημιουργήσει ήδη πολλαπλά προβλήματα, ειδικά στο οδικό δίκτυο. Επίσης, προβλήματα δημιούργησε στην αεροπορική σύνδεση της Χίου με τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Η έντονη βροχή στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας, προκάλεσε σοβαρά προβλήματα και καταστροφές κυρίως στις παραθαλάσσιες περιοχές. Τα προβλήματα μεταφέρθηκαν και στυον "αέρα".

Εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, το αεροπλάνο από Χίο για Αθήνα παρέμενε επί αρκετή ώρα στην πίστα του αεροδρομίου περιμένοντας να περάσει η κακοκαιρία ενώ το αεροπλάνο της Ολυμπιακής από Θεσσαλονίκη για Χίο έφθασε στο ύψος της Λέσβου, αφού δεν μπορούσε να προσεγγίσει τη Χίο, κι έπειτα από αρκετούς κύκλους και επέστρεψε πίσω στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share