Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε θρυλικός ηθοποιός!

Σοκ στην showbiz!

12 Δεκεμβρίου 2019 09:53
Πέθανε θρυλικός ηθοποιός!

Ακόμα ένα ηθοποιός που φεύγει από την ζωή τις τελευταίες ημέρες, βυθίζοντας στο πένθος την showbiz! Ο λόγος για τον Κάρολ Σπίνι!

Ο θρυλικός κουκλοπαίκτης, ο οποίος για σχεδόν μισόν αιώνα έπαιζε το Big Bird και τον Oscar the Grouch στο Sesame Street, απεβίωσε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ σε ηλικία 85 χρονών.

«Ζωντανό θρύλο» τον είχε βαφτίσει η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου. Στην καριέρα του, ταξίδεψε το Big Bird στην Κίνα, χόρεψε μαζί με τις διάσημες Rockettes, απέκτησε αστέρι στο Hollywood Walk of Fame και το πορτρέτο του κόσμησε αμερικανικό γραμματόσημο. Διηύθυνε συμφωνικές ορχήστρες και με αυτές έκανε τουρνέ στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και την Κίνα, κάτι το οποίο του επέτρεψε να συνδεθεί με κόσμο μέσα από τη μουσική του Sesame Street.

«Ο Κάρολ ήταν μια καλλιτεχνική ιδιοφυΐα της οποίας η ευγενική και όλο αγάπη ματιά στον κόσμο συνετέλεσε στο να διαμορφωθεί και να καθοριστεί το «Sesame Street», από τις πρώτες ημέρες του, το 1969, και για πέντε δεκαετίες μετά» τόνιζε η επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του. «Το τεράστιο ταλέντο του και η μεγάλη καρδιά του ταίριαζαν τέλεια με το μεγαλύτερο των φυσικών διαστάσεων κίτρινο πουλί που έφερε χαρά σε γενιές παιδιών και απειράριθμους θαυμαστές σε όλον τον κόσμο…»!

Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος προπονητής!

Ένας από του εμβληματικότερους προπονητές της Αγγλίας, ο Τζίμ Σμιθ, πέθανε σε ηλικία 79 ετών, ενώ μέσα στο καλοκαίρι είχαμε την τραγική απώλεια ενός ακόμη τεχνικού που είχε περάσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ!

Με θητεία σε Νιούκαστλ, Πόρτσμουθ και ΚΠΡ, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου τις τελευταίες ημέρες ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Έχοντας κοουτσάρει σε περισσότερα από 1500 παιχνίδια, είχε το προσωνύμιο «Καραφλός Αετός», ενώ διακρινόταν για την αυστηρότητά του αλλά και την... εκδηλωτικότητά του στον πάγκο!

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε διάσημη ηθοποιός!

Συγκλονισμένοι είναι οι συνεργάτες διάσημου ηθοποιού! Δυστυχώς πέθανε η πρωταγωνίστρια του «The Big Bang Theory»! Είδηση σοκ: Πέθανε ο ηθοποιός, Κώστας Ταρπατζής!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως πέθανε αγαπημένη ηθοποιός την οποία είχαμε γνωρίσει από κορυφαία σειρά.

Ήταν μία από τις σειρές που καθήλωσε τους τηλεθεατές όσο καμία άλλη και προσέφερε αρκετό γέλιο. Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού έσκασε σαν βόμβα!

Ο λόγος για την , Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Big Bang Theory» ενώ συμμετείχε και στο «Glee». Η ηθοποιός "έφυγε" σε ηλικία 78 ετών μετά από έμφραγμα. Ήταν χήρα και είχε μόνο μία κόρη και τρία εγγόνια.

Η Τζειν Γκάλλογουει Χέιτζ δεν ήταν μόνο ηθοποιός αλλά και παραγωγός, ενώ συμμετείχε στο κάστινγκ πολλών διάσημων σειρών. Θλίψη! Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share