Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι θα κάνετε απόψε 1/7 στην Αθήνα;

1 Ιουλίου 2011
Τι θα κάνετε απόψε 1/7 στην Αθήνα;

CINEMA
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΡΙ ΚΡΑΟΥΝ

Όταν ο Larry Crowne απολύεται ανεξήγητα από τη θέση του ως υπάλληλος καταστήματος, συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα για κάποια σημαντική αλλαγή στη ζωή του. Πνιγμένος στα χρέη και χωρίς προσανατολισμό, επιστρέφει στα θρανία, πηγαίνοντας ξανά στο πανεπιστήμιο. Εκεί θα κάνει παρέα με μια ομάδα φοιτητών που οδηγούν βέσπες, ενώ θα νιώσει μια ξεχωριστή έλξη για την καθηγήτριά του. Η ταινία αναφέρεται με γλυκό και συνάμα αστείο τρόπο στις μικρές εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η ζωή, στη δύναμη για νέα ξεκινήματα και στις αλλαγές που μας καθορίζουν.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΘΕΑΤΡΟ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Η Θεατρική Διαδρομή παρουσιάζει στο πλαίσιο του ελληνικού φεστιβάλ την κωμωδία του Αριστοφάνη, "ΕΙΡΗΝΗ", στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου την Παρασκευή 1η και το Σάββατο 2 Ιουλίου σε μετάφραση Κ. Χ. Μύρη, σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, με τον ίδιο στο ρόλο του Τρυγαίου.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

Το καλοκαίρι που μόλις ξεκινά βρίσκει την Ελευθερία Αρβανιτάκη στη σκηνή ενός από τα πιο όμορφα θέατρα της πόλης μαζί με τέσσερις σπουδαίους μουσικούς συνοδοιπόρους. Στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά, την 1η Ιουλίου, η Ελευθερία στήνει ένα μοναδικό ταξίδι μέσα από μία παράσταση που κρατάει περίπου δυο ώρες. Μία παράσταση από την οποία δε θέλεις να χάσεις λεπτό. Με μεγάλα τραγούδια και δυνατές στιγμές. Χωρίς ενορχηστρωτικές πολυπλοκότητες, χωρίς ηλεκτρισμό και λούπες. Με τη φωνή της να απλώνει και να ξεδιπλώνει τα μεγάλα της, τα αληθινά τραγούδια, χωρίς χρονολογική σειρά αλλά δίχως να αφήνει καμιά της στιγμή απ' έξω.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ROCKWAVE FESTIVAL (1η ΜΕΡΑ)

Μετά τα σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής που προστέθηκαν πρόσφατα στο line up της πρώτης ημέρας του Rockwave Festival: EDITORS, SIVERT HOYEM, ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & B Movies, VASSILIKOS, THE INSPECTOR CLUZO, σειρά έχουν οι Θεσσαλονικείς 63High που μπαίνουν στο Line-up, ενώ το μεγάλο όνομα του φετινού Rockwave Festival θα είναι οι The Prodigy, που θα εμφανιστούν ως headliners!
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

CLUBBING
DUBFIRE + BAREM ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ANIMAL

Το Animal club σε συνεργασία με το Blend agency παρουσιάζουν τον Dubfire μαζί με τον Barem, την Παρασκευή 1 Ιουλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share