Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοβαρό τροχαίο στην Αργολίδα: Ένας τραυματίας! (Video)

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 2 άτομα!

11 Δεκεμβρίου 2019 22:43
Σοβαρό τροχαίο στην Αργολίδα: Ένας τραυματίας! (Video)

Σοβαρό τροχαίο έγινε στον αυτοκινητόδρομο Ναυπλίου-Μυκηνών, στο ύψος της Αγίας Τριάδας στην Αργολίδα, με έναν τραυματία, ενώ πριν λίγες ώρες σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Κύπρο με τον τραυματισμό μιας εγκύου!

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο ένας να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφοριες το αυτοκίνητο πρώτα προσέκρουσε σε μεταλλική κολόνα και στηθαίο και κατόπιν ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ που μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ το όχημα ελέγχεται, καθώς πιθανολογείται πως είναι κλεμμένο.

Κατά την μεταφορά των δυο τραυματιών στο νοσοκομείο, ο ένας, ο πιο βαριά τραυματίας, υπέστη ανακοπή και οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον επανέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη ζωή. Έρευνα για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας Ναυπλίου.

Σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό! 2 τραυματίες!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και συγκεκριμένα στην έξοδο 10, με τα θλιβερά ατυχήματα να συνεχίζονται έπειτα από αυτό που έγινε στην Κηφισίας πριν λίγες μέρες με ένα αυτοκίνητο να παρασέρνει μία γυναίκα!

Σύμφωνα με την τροχαία στο ατύχημα έμπλεκονται 3 αυτοκίνητα ενώ υπάρχουν και 2 τραυματίες.

Για τον λόγο αυτό είναι κλειστές οι μεσαία και η αριστερή λωρίδα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων.

Βίντεο που κόβει την ανάσα από τροχαίο στην Πάτρα: Μηχανάκι "καρφώθηκε" σε νταλίκα!

Ένα τροχαίο που σόκαρε τους οδηγούς αλλά και τους περαστικούς σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γλαύκου και Ευβοίας στην Πάτρα, το δεύτερο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μετά το τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου.

Το τροχαίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και το θέαμα πραγματικά είναι ανατριχιαστικό.

Νταλίκα κατέβαινε με κατεύθυνση το λιμάνι και ο οδηγός ενός δικύκλου που κινείτο επί της Ευβοίας δεν σταμάτησε, αντιθέτως πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και «καρφώθηκε» στο πίσω μέρος της νταλίκας.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι (δεν φορούσε κράνος), όμως ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Το μηχανάκι του βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης. Ασθενόφορο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον νεαρό οδηγό του δικύκλου και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Τροχαίο στην παραλιακή: Ένας τραυματίας!

Τροχαίο σημειώθηκε, στην Παραλιακή, στο ρεύμα προς Γλυφάδα, με έναν τραυματία.

Συγκεκριμένα, η σύγκρουση των δυο αυτοκινήτων έγινε στο ύψος του Αγίου Κοσμά, και όπως είναι λογικό, λόγω του τροχαίου, σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές.Ωστόσο σήμερα Παρασκευή, σημειώθηκε ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου!

Μέχρι στιγμής, οι συνθήκες παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό.

Τροχαίο στη Λαυρίου: Το τραγικό βίντεο την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης με τον 1 νεκρό και τους 2 τραυματίες!

Το τραγικό βίντεο την ώρα της σφοδρής σύγκρουσης στη Λαυρίου με τον 1 νεκρό και τους 2 τραυματίες!

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Λαυρίου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα παρέσυρε δύο μηχανές με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός αναβάτη και τον τραυματισμό ακόμη δύο ατόμων.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών με δύο αυτοκίνητα.

Οι δύο μοτοσυκλέτες κινούνται προς το Κορωπί. Από έναν κάθετο δρόμο, αυτοκίνητο που οδηγεί μια ηλικιωμένη γυναίκα, παραβιάζει το στοπ, βγαίνει στην λεωφόρο Λαυρίου και χτυπά τη μία μοτοσυκλέτα η οποία πέφτει πάνω σε μια άλλη που ακολουθεί. Η συνέχεια είναι σοκαριστική, αφού οι τρεις αναβάτες εκσφενδονίζονται από τις μοτοσυκλέτες και σέρνονται στο οδόστρωμα.

Ο ένας από αυτούς, ο οποίος δεν φορά κράνος, σφηνώνεται κάτω από αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα και σκοτώνεται επί τόπου. Ο συνεπιβάτης του σώθηκε από θαύμα. Σύρθηκε για αρκετά μέτρα και πέρασε ξυστά από το διερχόμενο όχημα, το ίδιο και ο οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας.

Άνθρωποι από τα γύρω καταστήματα και περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν, ενώ ο οδηγός του οχήματος βγαίνει σοκαρισμένος μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του. Αστυνομία και ασθενοφόρα καταφτάνουν στο σημείο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share