Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξεσπά η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Η ποινή θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη» (Video)

Τι ισχυρίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι;

11 Δεκεμβρίου 2019 21:45
Ξεσπά η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Η ποινή θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη» (Video)

Η μητέρα της άτυχης Λίνας Κοεμτζή ξεσπά, λέγοντας: «Ο κατηγορούμενος τη Γαλήνη μου την διέσυρε. Την χλεύασαν. Την κορόιδεψε. Νομίζω ότι θα έπρεπε η ποινή να ήταν μεγαλύτερη», με αυτόν να είναι το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση!

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή 120 ωρών κοινωφελούς εργασίας στον νεαρό που κατηγορείται ότι διακίνησε άσεμνες φωτογραφίες της 22χρονης κόρης της, γεγονός που οδήγησαν τη Λίνα Κοεμτζή να κάνει βουτιά στο κενό από τον ένατο όροφο των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ τον Νοέμβριο του 2016. «Νιώθω δικαιομένη αλλά δεν νιώθω την απόλυτη δικαίωση».

Πάντως, μέσω του συνηγόρου της, η οικογένεια προχώρησε σε επικήρυξη δύο ανδρών, που σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, βγήκαν από τη φοιτητική εστία το μοιραίο βράδυ και λίγα λεπτά μετά την πτώση στο κενό, προσφέροντας 5.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες. Πρόκειται για δύο άνδρες. Ο πρώτος είναι από 21 έως 25 ετών με ύψος 1,75 έως 1,80. Ζυγίζει 80 κιλά και έχει κοντό μαλλί.

Ο δεύτερος έχει ηλικία από 26 έως 30 ετών, με ύψος 1,80 έως 1,85 και ζυγίζει 90 κιλά.

Τι ισχυρίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι

1ος κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του: «Δεν έγινε ποτέ διακίνηση των φωτογραφιών της Γαλήνης με πρόθεση και προσπάθησε να αποκαταστήσει στη συνέχεια ότι έγινε. Έψαξε να δει αν υπάρχουν κάπου φωτογραφίες για να σβηστούν. Οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι προσωπικά δεδομένα»

2ος κατηγορούμενος: «Είδα τέσσερις φωτογραφίες της Γαλήνης. Ήταν γυμνές φωτογραφίες. Τη Γαλήνη την είχα από παλιά φίλη στο Facebook. Της έστειλα μήνυμα και της είπα ότι έχω δει τις φωτογραφίες. Τη ρώτησα ποιος τις τράβηξε. Δε μου απάντησε. Τους συγκατηγορούμενους μου δεν τους γνωρίζω. Λυπάμαι για ό,τι έγινε»

3ος κατηγορούμενος: «Είδα τις φωτογραφίες της Γαλήνης σε κινητά κι επειδή είχαμε και μια μακρινή συγγένεια, δεν της είπα κάτι, ούτε ασχολήθηκα περαιτέρω».

Το άτομο που έστελνε απειλητικά μηνύματα: Στοιχεία φωτιά στην υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή! (Video)

Νέα στοιχεία αναφορικά με την υπόθεση της φοιτήτριας, Λίνας Κοεμτζή, που έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Λίνα Κοεμτζή: Νέες διώξεις για το θάνατο της! Τι είπαν οι δύο άντρες που φέρονται να διακίνησαν άσεμνες φωτογραφίες της;

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ένας νέος μάρτυρας-κλειδί έρχεται στο προσκήνιο, τα στοιχεία του οποίου έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές. Πρόκειται για μία φίλη της κοπέλας, που εργάζονταν μαζί και ήταν από τους ανθρώπους που την είχαν δει τις τελευταίες ώρες, πριν από τη μοιραία νύχτα. «Είχαν πολύ καλές σχέσεις και στην αρχική της κατάθεση, είχε δηλώσει πως γνώριζε ότι η άτυχη φοιτήτρια δεχόταν εκβιασμούς για ροζ βίντεο, αλλά και για φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές. Κατά δήλωσή της, είχε παρατήσει τη δουλειά της διότι -όπως έλεγε- φοβόταν και η ίδια για τη ζωή της», όσον αφορά την υπόθεση, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο ρεπορτάζ.

Οι αστυνομικοί έφτασαν ξανά στα ίχνη της και προσπάθησαν να πάρουν συμπληρωματική κατάθεση. Όμως, εκείνη πλέον ζει στο Λονδίνο και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθεί να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση στις βρετανικές Αρχές. Τα νέα στοιχεία θα σταλούν στην Ελλάδα και θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΑΝΤ1, υπάρχει και ταυτοποίηση του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω Facebook στην αδερφή της Λίνας και την ξαδέρφη της ζητώντας τους, ώστε να μην ασχολούνται με την υπόθεση διότι, όπως τους έγραφε τότε ο αποστολέας, θα έχουν το ίδιο τραγικό τέλος με την 22χρονη. Αποδείχθηκε ότι αυτό το προφίλ ήταν ψεύτικο. Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή έκανε μήνυση μέσω του δικηγόρου της, το προφίλ «κατέβηκε», ενώ από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέχισαν την έρευνα και έφτασαν στα ίχνη του αποστολέα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος ερευνάται για το εάν εμπλέκεται και κατά πόσο με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share