Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας! Που εντοπίζονται προβλήματα; (photos)

Χάος!

11 Δεκεμβρίου 2019 19:34
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας! Που εντοπίζονται προβλήματα; (photos)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας, με την κακοκαιρία «Διδώ» να δυσκολεύει τους οδηγούς!

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εθνική Οδό και συγκεκριμένα στην κάθοδο της Εθνικής από το ύψος της Κηφισιάς έως και τις Αχαρνές. Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στην άνοδο της Εθνικής από το ύψος του Μοσχάτου έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται επίσης στην Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στην Μεσογείων αλλά και σε άλλους δρόμους γύρω από το κέντρο της πρωτεύουσας.

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας!

Έκλεισε το κέντρο της Αθήνας λόγω της κοινής συγκέντρωσης και πορείας οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα στο Σύνταγμα, μπροστά από τη Βουλή.

Σήμερα το βράδυ (22.00 Cosmote Sport 2) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα σε ματς που κλείνει την πόρτα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και στο Λιμάνι πιστεύουν ότι ανοίγει το παράθυρο του Γιουρόπα.

Μάλιστα, είχαν πρόθεση να πάνε στο φαληρικό γήπεδο με πορεία μέσω της Συγγρού. Ωστόσο, η Αστυνομία τους ανέτρεψε τα σχέδια και έτσι η συνάντηση, που είναι προγραμματισμένη για τις 16.00, δεν θα εξελιχθεί σε πορεία μέσω της Συγγρού. Από εκεί θα ακολουθήσουν διαδρομή μέχρι έναν σταθμό του ηλεκτρικού και θα συνεχίσουν με τελικό προορισμό το «Καραϊσκάκης».

Προσοχή τις επόμενες ώρες! Προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για την Αττική! (photo-video)

Επιδείνωση θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός ακόμη και στην Αττική, με τον Σάκη Αρναούτογλου με νέα προειδοποίηση να ενημερώνει για τις περιοχές που θα δεχτούν τα πιο έντονα φαινόμενα, με την κακοκαιρία «Διδώ» ήδη να έχει χτυπήσει άγρια την Εύβοια, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα!

Ο έμπειρος μετεωρολόγος ανέβασε το σχετικό χάρτη στη σελίδα του στο Facebook και όπως θα δείτε στο «μάτι» της καταιγίδας θα βρεθεί τις επόμενες ώρες και η Αττική!

Νωρίτερα είχε αναφερθεί εκ νέου για την εξέλιξη του καιρού από την Κυριακή και για το επόμενο δεκαήμερο!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος μετεωρολόγος στη σελίδα του στο Facebook:

Ανοιξιάτικη επέλαση, Δεκέμβρη μήνα, από την Κυριακή και για το επόμενο 10ήμερο τουλάχιστον, σ' ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη οπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη Παρασκευή καθώς δεν έχει αλλάξει κάτι και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!
Συνεχής ενημέρωση στη σελίδα μου στο facebook:https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/
Για το δελτίο καιρού και τις λεπτομέρεις όσον αφορά στα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα κάντε κλικ στο βίντεο:
Για να μη χάνετε τον ..καιρό σας ;)

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share