Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Για πρώτη φορά θερινός κινηματογράφος με 3D οθόνη!

1 Ιουλίου 2011
Για πρώτη φορά θερινός κινηματογράφος με 3D οθόνη!

Το Cine Φλοίσβος πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και μεταφέρει την τρισδιάστατη τεχνολογία σε καλοκαιρινή αίθουσα, συνδυάζοντας την απόλυτη εμπειρία του 3D με τη «μαγεία» του θερινού κινηματογράφου.

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη 13 Ιουλίου με την ταινία «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου Μέρος Β'» που αποτελεί το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς που κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο. Το δεύτερο μέρος της μεταφοράς του έβδομου κεφαλαίου του μυθιστορήματος της J. K. Rowling για τις περιπέτειες του μικρού μάγου υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι σε κόσμους φανταστικούς.

Η καλύτερη τεχνολογία τρισδιάστατης εικόνας Dolby 3D και ο προβολέας Barco εγγυώνται την βέλτιστη ποιότητα ήχου και εικόνας και μας μεταφέρουν τη μαγεία του Χάρι Πότερ, δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τα αστέρια, στο πάρκο του Φλοίσβου.

Ταυτόχρονα, ο πολύ όμορφος και λειτουργικός χώρος του Cine Φλοίσβος, με 500 θέσεις και ξαπλώστρες στην πρώτη σειρά, κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα, 9 μέτρα μόλις από την θάλασσα, υπόσχεται ώρες δροσιάς και χαλάρωσης και προσφέρει, εκτός από κινηματογραφικές αποδράσεις, όλα τα αγαπημένα σας... καφέδες, αναψυκτικά, ποτά, ποπ κορν, νάτσος, πίτσα αλλά και σουβλάκι (καλαμάκι) στα κάρβουνα !!!

Μπορείτε όλα αυτά να τα χαρείτε και στον χώρο του καφέ, στον πολύ ωραίο κήπο μας.

Όσο για τα παιδιά σας .. μην ανησυχείτε η παιδική μας χαρά θα τα απασχολήσει σίγουρα..

Έχετε λοιπόν έναν ακόμη λόγο να χαρείτε αξέχαστες καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές στο Cine Φλοίσβος.

Cine Φλοίσβος: Πάρκο Φλοίσβου, Π. Φαλήρου (πλησίον μαρίνας) τηλ. 210-9821256

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share