Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε αγόρι 14 ετών! Είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικό σόου!

Τι συνέβη;

11 Δεκεμβρίου 2019 10:28
Πέθανε αγόρι 14 ετών! Είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικό σόου!

Δείτε πρώτοι αυτή την είδηση από το Athensmagazine.gr. Ένα αγόρι και χορευτής μπαλέτου στην Σκωτία, βρήκε τραγικό θάνατο στην ηλικία των 14 ετών. Είχε κερδίσει το τηλεοπτικό σόου "Next Billy Elliot".

Άλλη μια είδηση που σόκαρε ήταν ο θάνατος του 34χρονου εμπνευστή του Ice Bucket Challenge, ο οποίος έδινε μάχη με μια νόσο και τελικά δεν τα κατάφερε να βγει νικητής. Στην περίπτωση αυτή όμως, τα αίτια του θανάτου του 14χρονουν είναι ανακριβή!

Ο Τζάκ Μπερνς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Greenock στη Σκωτία την 1η Δεκεμβρίου, και τα αφιερώματα είανι ασταμάτητα από σοκαρισμένους φίλους και οικογένεια. Η αιτία του θανάτου του εφήβου είναι ασαφής, αλλά η αστυνομία λέει ότι δεν την αντιμετωπίζουν ως ύποπτη.

Ο Τζακ ήταν καταξιωμένος χορευτής, κερδίζοντας μια θέση σε ένα διάσημο σχολείο μπαλέτου της Γλασκώβης στην ηλικία των εννέα ετών και έναν ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Outlander το 2014. Πρωταγωνίστησε επίσης, απέναντι στον Ντούνκαν Τζέιμς, ήταν μέρος πολλών παραγωγών του BBC, και είχε εργαστεί και σαν μοντέλο.

«Ο Τζ΄κ ήταν μια έμπνευση για όλους στην Elite και άγγιξε τις καρδιές όλων όσων είχαν τη χαρά να δουλεύουν και να χορεύουν μαζί του από το 2012.

Σοκαρισμένοι φίλοι του γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποτίσουν φόρο τιμής στον 14χρονο.

Κάποιος έγραψε: "Ο Τζακ ήταν ένα τόσο καταπληκτικό αγόρι και δεν άξιζε τα πράγματα που πέρασε."

Πέθανε ο πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας, Άγγελος Ντάβος!

Θλίψη στον επιχειρηματικό χώρο από τον θάνατο του Άγγελου Ντάβου, λίγες ώρες μετά τον θάνατο και του Γιώργου Μακαρώνα!

Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από την ζωή το πρωί της Τρίτης ο Άγγελος Ντάβος, ιδρυτής του ομίλου Bingo που δημιούργησε πάνω από 10 σήματα όπως η Serenata και η Chipita.

Ο Άγγελος Ντάβος γεννήθηκε το 1941 στον Ράφτη ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας, το 4ο παιδί μιας οικογένειας με 8 παιδιά.

Απόφοιτος δημοτικού αλλά με τεράστια δίψα για γνώση και προσωπική εξέλιξη, διάβασε πολύ μόνος του, έμαθε αγγλικά, μελέτησε μηχανολογία, δούλεψε σε περίπτερο και με εφόδιο ελάχιστο δανεικό κεφάλαιο, ένα λαμπρό μυαλό, πολλή δημιουργικότητα και καθόλου φόβο, ξεκίνησε μαζί με τη σύντροφό του Δέσποινα μια μικρή, οικογενειακή βιοτεχνία ζαχαρωδών.

Ο Άγγελος Ντάβος από ένα μικρό υπόγειο στην Κυψέλη, όπου εργαζόταν μαζί με την έγκυο σύζυγό του και έφτιαχναν γκοφρέτες, κατέκτησε την υψηλότερη θέση στην εγχώρια βιομηχανία τροφίμων, με 4 σημαντικές εταιρείες, εμβληματικά προϊόντα όπως η Serenata, η Κουκουρούκου, η Αmaretti.

Είδηση σοκ: Νεκρός σε ηλικία 34 ετών ο Πιτ Φρέιτις!

Ο Πιτ Φρέιτις, ο εμπνευστής του πιο viral challenge στα social media, το Ice Bucket Challenge, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών. Ο πρώην σταρ του κολεγιακού μπέιζμπολ έπασχε από τη νόσο του Λου Γκέριγκ ή αλλιώς τη νευροεκφυλιστική ασθένεια ALS ή Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση (Amyotrophic Lateral Sclerosis). Μια τραγική είδηση που έρχεται να ταράξει την showbiz λίγο μετά και τον θάνατο αγαπημένης τραγουδίστριας!

Διαγνώστηκε με τη νόσο το 2012 σε ηλικία 27 ετών. Ένας από τους στόχους της πρόκλησης με το κουβά με το παγωμένο νερό ήταν να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο μέσα από κάτι διασκεδαστικό ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την επιστημονική έρευνα της νόσου και την αντιμετώπισή της.

Ο Πιτ πέθανε περιστοιχισμένος από τους συγγενείς του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. «Ο Πιτ ήταν πηγή έμπνευσης για πολύ κόσμο. Αντλούσαν δύναμη από το δικό του κουράγιο και την αποφασιστικότητά του. Ήταν γεννημένος αρχηγός», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της οικογένειας του Φρέιτις. Πράγματι το Ice Bucket Challenge έγινε ανάρπαστο, κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές και βοήθησε στη χρηματοδότηση ερευνών για τη νόσο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share